Resume from April 20, 2024 PRO

Олексій

Керуючий рестораном, операційний директор, 30 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
50 years
City of residence:
Kyiv
Ready to work:
Kyiv, Other countries

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Керуючий проєкту

from 05.2020 to now (3 years 11 months)
Ukraine Pod Systems, Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Посадові обов'язки:
- аналіз ринку електронних цигарок
- виведення на ринок нового продукту
- робота з виробниками продукції (підбір, заключення контрактів,
контроль поставок)
- підбір та навчання персоналу;
- оформлення всіх документів;
- взаємодія з контролюючими органами;
- формування бази клієнтів.

Керуючий рестораном

from 12.2018 to 03.2020 (1 year 3 months)
Заклад "HiKafe", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Структуризація, управління та розвиток закладу громадського харчування "HiKafe", розташованого в Бізнес центрі "ІРВА".

В мої обов'язки входило:
• Повний аудит працюючого закладу;
• Реструктуризація компанії, виведення із кризи в рентабельність;
• Створення бух обліку та звітності;
• Складання бюджетів та фін. планів, оптимізація доходів та витрат;
• Зменшення фудкосту;
• Робота з постачальниками та ціноутворення. Закупівлі та ціни в меню;
• Набір персоналу;
• Тренінги для персоналу з сервісу;
• Розвиток закладу та збільшення гостьового потоку, залучення банкетів, популяризація закладу;
• Робота з гостями та правильне збільшення середнього чека;
• Операційне управління.

Керуючий готелем

from 08.2017 to 12.2018 (1 year 4 months)
Мережа апартаментів "CityApartments", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Структуризація, управління та розвиток мережі апартаментів у місті Києві.
В мої обов'язки входило:
• Реструктуризація компанії;
• Набір та підготовка персоналу;
• Розробка стандартів роботи компанії та обслуговування гостей;
• Підготовка та розміщення інформації про апартаменти на наступних майданчиках: Booking.com, Airbnb.ru, Expedia.com та ін.
• Проведення переговорів із партнерами;
• Пошук та проведення переговорів із власниками апартаментів;
• Операційне управління.

Керівник проєкту

from 05.2013 to 03.2017 (3 years 10 months)
"AP consulting", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

З травня 2013 року до вересня 2014 року – "Feldman Ecopark", м. Харків. Розвиток, організація роботи та управління Екопарком.

З грудня 2013 року по березень 2014 року - підготовка до відкриття та відкриття нічного клубу "Sorry Бабуся" у місті Донецьк на посаді виконавчого директора.

З вересня 2014 року по березень 2017 року - підготовка матеріалів та участь у тендерах з організації корпоративного харчування великих підприємств у містах Київ, Харків, Дніпропетровськ, Запоріжжя, Нікополь.

Керівник проєкту

from 02.2012 to 04.2013 (1 year 2 months)
Частный бизнес, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Керівник проектів (StartUp) із відкриття закладів громадського харчування.

Організація та керівництво роботами з відкриття нових закладів громадського харчування у різних містах України: Київ, Дніпропетровськ, Донецьк, Харків.

Керівник проєкту

from 09.2011 to 12.2011 (3 months)
Компанія "Оптима Проджект" (Київ), Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Компанія виконувала кейтерингове обслуговування НСК "Олімпійський" (Національний спортивний комплекс «Олімпійський» м. Київ).

В мої обов'язки входило:
• Організація кейтерингового обслуговування стадіону "з нуля";
• Координація роботи підрозділу кейтерингу компанії на стадіоні
НСК "Олімпійський" (42 заклади Фаст-фуд, їдальня для
персоналу НСК, дві Лаунж-зони (Vip-рівень), 38 лож для Vip-
гостей, обслуговування конференцій тощо);
• Набір та підготовка персоналу;
• Проведення фінансових звірок із відділом кейтерингу стадіону;
• Участь у розробці та узгодженні меню на матчі;
• Проведення переговорів із постачальниками;
• Ведення контролю за розрахунками з постачальниками;
• Операційне управління.

Руководитель отдела быстрого питания на стадионе «Донбасс Арена». С апреля 2011 года занимал должность Руководитель проекта «Кейтеринг Донбасс Арена» в компании «Ройал Кейтеринг Сервис».

from 07.2009 to 09.2011 (2 years 2 months)
Компания «Ройал Кейтеринг Сервис» г. Киев. (Гостинично-ресторанный бизнес)

Компания «Ройал Кейтеринг Сервис» г. Киев. Руководитель отдела быстрого питания на стадионе «Донбасс Арена» (укр. Донбас Арена, англ. Donbass Arena) — футбольный стадион в Донецке. Первый в Восточной Европе стадион спроектированный и построенный в соответствии с 5-звездочной аккредитацией УЕФА. Является одним из 23 стадионов в мире категории «Элит».
С апреля 2011 года занимал должность Руководитель проекта «Кейтеринг Донбасс Арена» в компании «Ройал Кейтеринг Сервис».

В мои обязанности входило:
•разработка и организация работы отдела быстрого питания (фаст-фуд, стрит-фуд и т.д.) на территории стадиона «Донбасс Арена»;
•разработка и введение ассортимента продаваемой продукции;
•первоначальный подбор поставщиков;
•набор и подготовка персонала;
•разработка тренингов для персонала;
•осуществление операционного управления заведениями быстрого питания (53 заведения Фаст-фуд и 3 заведения Стрит-фуд) на территории стадиона «Донбасс Арена».
На позиции Руководитель проекта в мои обязанности входит:
•Координация работы подразделения кейтеринга компании «Ройал Кейтеринг Сервис» на «Донбасс Арене» (53 заведения Фаст-фуд, 3 заведения Стрит-фуд, Фан-Кафе, столовая для персонала ДА, ; 4 Сильвер бара, 3 ресторана Vip-уровня, 42 ложи для VVip-гостей);
• Проведение финансовых сверок с отделом кейтеринга «Донбасс Арены»;
•Участие в разработке и согласовании меню на матчи;
•Проведение переговоров с поставщиками;
•Ведение контроля над расчетами с поставщиками.

Руководитель ресторанного направления в проекте открытия загородного Vip гольф-клуба (StartUp)

from 06.2008 to 03.2009 (9 months)
Киевский Гольф Клуб GolfStream, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

открытие комплекса заведений (из 4-х ресторанов) с нуля, работа с иностранными консультантами, составление бюджета открытия заведения, работа с поставщиками оборудования и продуктов, проведение тендеров, набор персонала, обучение персонала.

Консультант по открытию заведения (StartUp)

from 03.2007 to 03.2008 (1 year)
Заведение быстрого питания «Шара Вара». г. Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

открытие заведения с нуля, составление бюджета открытия заведения, работа с поставщиками оборудования и продуктов, проведение тендеров, набор персонала, обучение и дальнейшее управление заведением.

Консультанта по открытию кофейни

from 12.2005 to 03.2007 (1 year 3 months)
ООО «Дом кофе «Калди». (Гостинично-ресторанный бизнес)

Работа в должности консультанта по открытию кофейни «Калди» (обжарка кофе непосредственно в кофейне перед посетителями) г. Киев; кофейни-пиццерии «САНкафе» г. Киев; директор ООО «Дом кофе «Калди».

Консультант по продажам кафе.

from 07.2005 to 11.2005 (4 months)
Компания «ФудМастер». Сеть кафе быстрого обслуживания (fast food) «Смачна Картопля» г. Киев. (Гостинично-ресторанный бизнес)

Менеджер ресторана, директор ресторана, с 2004г – Управляющий сетью ресторанов Украины .

from 08.2002 to 05.2005 (2 years 9 months)
Компания «Агро-Дом». Сеть ресторанов «Печена картопля» г. Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Менеджер участка.

from 07.2000 to 05.2002 (1 year 10 months)
Компания "Макдоналдс Юкрейн Лтд", Ресторан "Макдоналдс "Соборная" г. Винница. (Гостинично-ресторанный бизнес)

В мои обязанности входило:
•управление рабочей сменой ресторана (около 20 человек);
•работа с поставщиками (составление заказа на продукцию, прием поставок, оформление документов);
•отдел "Качество, культура обслуживания, чистота" (качество продукции, работа с посетителями, чистота ресторана);
•техническое состояние оборудования и здания;
•инвентаризация продуктов, составление недельных и месячных отчетов работы ресторана;
•маркетинговые программы ресторана (разработка, анализ, оценка).

Education

Вінницький Технічний Університет

Автоматики та комп'ютерних систем управління, Вінниця
Unfinished higher, from 1991 to 1996 (5 years)

Additional education and certificates

Заочна Фізико-матиматична школа при Московському Фізико-технічному інституті

1986 г.-1991 г

Crew Trainers Course (CTC – курс інструктора з навчання). Компанія "Макдоналдс Юкрейн Лтд", диплом.

Октябрь 2000 г.

Swing Managers Course (SMC – курс менеджера ділянки). Компанія "Макдоналдс Юкрейн Лтд", диплом.

Апрель 2001 г.

Курс за програмою "Практичні навички керівництва". Компанія «Ді Енд Вай»

Август 2007 г.

TMI Ukraine – Бізнес-юніт у структурі ТОВ "КМК Бізнес Тренінг".

Июль 2009 г.

Knowledge and skills

Торгсофт МойСклад Dilovod Программа iiko (Айко) Управлінські навички MS Excel Управління підприємством Стресостійкість

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • English — beginner

Additional information

Персональні якості:
• швидке навчання, прагну розвинути професійні якості, не зупинятися на досягнутому;
• комунікабельний, вмію працювати як у команді, так і приймати самостійні рішення;
• маю хороші організаторські здібності.

Сфери інтересів: Туризм, комп'ютер, більярд.

Додаткові відомості:
• Права категорії «В»;
• Рекомендації на вимогу;
• Можливий переїзд, довгострокові відрядження.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: