Тамара

Инструктор детского фитнеса, 2 500 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
34 years
City:
Kryvyi Rih

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Additional information

Резюме
Леухіна Тамара Миколаївна,1990 р. н.
З 1997 по 2007 роки навчалася в середній загальноосвітній школі №125 м. Кривого Рогу.
У 2007 році вступила до Дніпропетровського державного інституту фізичної культури і спорту. У 2011 році отримала освітньо-кваліфікаційний рівень «Бакалавра» з олімпійського та професійного спорту. У 2012 році отримала освітньо-кваліфікаційний рівень «Спеціаліст» факультету олімпійського та професійного спорту кафедри «Водних видів спорту».
З 1999 по 2007 роки займалася плаванням у спортивному комплексі «Молодість» м. Кривого Рогу, маю перший дорослий розряд.
З 2008 по 2009 роки працювала тренером з плавання в СК «Метеор» м. Дніпропетровськ за трудовою угодою. Отримала досвід роботи з дітьми від трьох- до шестирічного віку та проведення індивідуальних занять з плавання з дітьми означеного віку та особами різних верст населення (зокрема з чоловіками та жінками першого та другого зрілого віку).
З 2011 року по липень 2012р працювала в комунальному закладі освіти - дитячому навчальному закладу № 317 м. Дніпропетровська інструктором з фізичної культури .
На теперішній час працюю в Криворізькій спеціалізованій школі № 71 вчителем фізичної культури.
Постійно займаюсь удосконаленням своєї фізичної підготовленості, відвідую спортивний комплекс «Молодість»,займалася також легкою атлетикою, приймала участь в кросових міських змаганнях.
Маю досвід суддівства змагань з плавання та легкої атлетики.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: