Resume from April 24, 2024 PRO

Лариса

Економіст, бухгалтер (первинна документація)

Employment:
Part-time.
Age:
51 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Провідний економіст, замісник начальника ФЕВ, начальник ФЕВ

from 10.2016 to now (7 years 6 months)
КП МА "Київ" (Жуляни), Киев (Транспорт, логістика)

Робота з контрагентами: рахунки, акти виконаних робіт, Форма А, акти звірки. Складання калькуляцій на різні види робіт та послуг. Розробка цін. Розрахунок та затвердження тарифу на виробництво, транспортування та постачання теплової енергії.

Аналіз структури доходів та витрат.

План-факт аналіз витрат.

Контроль дебіторської и кредиторської заборгованості.

Розробка положень та методології розподілення витрат на підприємстві. Звіти 51-ЦА, 31-ЦА, IСАО. Чудовий рівень знання Excel (формули, зведені таблиці, діаграми, робота с великими масивами даних) та інших офісних програм. Створення презентацій.

Економіст 1 категорії

from 05.2014 to 09.2015 (1 year 4 months)
ВАТ "Київгаз", Служба технагляду, Киев (Енергетика)

Робота з контрагентами: рахунки, акти виконаних робіт , калькуляції, видаткові накладні, платежі та інш. Складання калькуляцій на будівельно-монтажні роботи(врізка, відрізка, монтаж газопроводів).Списання матеріалів, контроль запасів на складі. Виписка довіреностей, введення контрагентів в базу 1С.Формування реєстру платежів. Здійснення поточних платежів. Формування та аналіз плану закупівель.

Формування заявок на витрачання коштів.

Формування та аналіз Бюджету руху грошових коштів та Бюджету доходів і витрат по підрозділом.

Контроль проходження платежів на відповідність бюджету та умовам оплати.

Аналіз структури доходів та витрат.Контроль правильності відображення статей бюджету руху грошових коштів в заявках на здійснення платежів.

План-факт аналіз витрат.

Акти звірки.Контроль дебіторської и кредиторської заборгованості.

Автоматизація обліку, розробка тех. завдання та створення блоку в програмі 1-С для складання калькуляцій на будівельні роботи. На підставі якої в програмі автоматично формуються рахунок-фактура, акт виконаних робіт и договір. Також автоматично списуються матеріали з залишку на складі.

Економіст

from 07.2013 to 05.2014 (10 months)
ВАТ "Київгаз", Киев (Послуги для населення та бізнесу)

Формування та аналіз Бюджету руху грошових коштів та Бюджету доходів і витрат по підрозділом. Формування та аналіз плану закупівель.Контроль проходження платежів на відповідність бюджету та умовам оплати.Аналіз структури доходів та витрат.Контроль правильності відображення статей бюджету руху грошових коштів в заявках на здійснення платежів.План-факт аналіз затрат.Автоматизація обліку (розробка тех. завдання для 1-С).Акти звірки.Контроль дебіторської и кредиторської заборгованості. Контроль запасів на складі. Введення контрагентів в базу 1С.Формування банківських виписок в системі «Клієнт-Банк».Формування реєстру платежів. Здійснення поточних платежів.Формування заявок на витрачання коштів, платіжних позицій.

Головний бухгалтер

from 02.2012 to 04.2013 (1 year 2 months)
ФОП, Вишневе (Транспорт, логістика)

Складання табеля обліку робочого часу.Бухгалтерська робота: рахунки, акти, податкові та видаткові накладні, платежі та інше.Здійснення безготівкових розрахунків. Формування банківських виписок в системі «Клієнт-Банк» та Інтернет банкінг. Формування реєстру платежів. Здійснення поточних платежів. (в т.ч. валютних). Підготовка документів для валютних платежів та валютного контролю (копії і скани декларацій, інвойсів, контрактів). Рознесення банківських виписок в 1С. Акти звірки. Виписка довіреностей, введення контрагентів в базу 1С. Оформлення пакету документів для відрядження по Україні та закордон. Авансові звіти.Робота зі статутними документами та державним реєстратором (внесення змін в ЄДРПОУ, виписки, витяги та інше).

Начальник ПЕВ,корпоративний секретар та секретар правління

from 06.2009 to 02.2012 (2 years 8 months)
ВАТ "ДБК-3", Киев (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Розробка Штатного розпису, штатного заміщення.Складання табеля обліку робочого часу.Планування будівельно-монтажних робіт.Статистична звітність 1-ПВ, 1-КБ.Акти звірки.Аналіз чисельності, заробітної плати, рентабельності, прибутку та інших техніко-економічних показників фінансово-господарської діяльності.Формування планових загальновиробничих і адміністративних витрат.Секретар правління, корпоративний секретар (організовувала та проводила засідання правління, вела протоколи; організовувала весь процес та проводила збори акціонерів, писала доповіді та вела протоколи, готувала та подавала інформацію в НКЦПФР, працювала з зберігачами ЦП та інше).Робота зі статутними документами та державним реєстратором (внесення змін в ЄДРПОУ, виписки, витяги та інше).

Начальник економічного відділу

from 01.2007 to 06.2009 (2 years 5 months)
ВАТ "ДБК-3" БМУ-1, Киев (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Розробка Штатного розпису, штатного заміщення.Складання табеля обліку робочого часу.Планування будівельно-монтажних робіт.Статистична звітність 1-ПВ, 1-КБ.Акти звірки.Аналіз чисельності, заробітної плати, рентабельності, прибутку та інших техніко-економічних показників фінансово-господарської діяльності.Формування планових загальновиробничих і адміністративних витрат.Закриття відрядних нарядів на виконання робіт. Аналіз всіх нарахувань ФОП для розподілу преміального фонду за місяць.

Економіст 1 категорії

from 10.2002 to 01.2007 (4 years 3 months)
ВАТ "ДБК-3" БМУ-1, Киев (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Розробка Штатного розпису, штатного заміщення.Складання табеля обліку робочого часу.Планування будівельно-монтажних робіт.Статистична звітність 1-ПВ, 1-КБ.Акти звірки.Аналіз чисельності, заробітної плати, рентабельності, прибутку та інших техніко-економічних показників фінансово-господарської діяльності.Формування планових загальновиробничих і адміністративних витрат.Закриття відрядних нарядів на виконання робіт. Аналіз всіх нарахувань ФОП для розподілу преміального фонду за місяць.

Економіст 1 категорії

from 04.1995 to 09.2002 (7 years 5 months)
ВАТ НВП «Сатурн», Киев (Машинобудування)

Контроль списання затрат за статтями на НДР та ДКР.

Економіст 2 категорії

from 02.1995 to 04.1995 (2 months)
ВАТ НВП «Сатурн», Киев (Машинобудування)

Контроль списання затрат за статтями на НДР та ДКР.

Education

Державний вищий навчальний заклад "Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана"

Економіка та управління, Киев
Higher, from 1990 to 1995 (5 years)

Knowledge and skills

MS Excel MS Office Клієнт-Банк ЛІГА:ЗАКОН Парус Законодавство України 1С УВП Уміння аналізувати Інтернет-банкінг

Language proficiencies

Russian — fluent

Additional information

Не відчуваю складнощів у спілкуванні з людьми будь-якого віку та статусу, чудово працюю у команді. Легко адаптуюсь до нових умов праці. Маю аналітичне мислення, гарно бачу причинно-наслідкові зв’язки, уважна, орієнтована на результат. Маю багато нестандартних ідей, шукаю найвигідніше рішення задачі. Легка та відкрита у спілкуванні.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: