Resume from December 19, 2023 PRO

Олена

Бренд шеф-кухар, технолог кулінарного виробництва, експерт дитячого харчування, 50 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
56 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Повар-універсал

from 03.2022 to now (2 years 2 months)
Ресторан "Mauris", місто Пуатьє,Франція (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування та оформлення страв гарячого та холодного процесів,робота з технологічними картами,робота за стандартами французської кухні.

Шеф-кухар,технолог дитячого харчування

from 03.2021 to 02.2022 (11 months)
Компанія Ste'n'food,Київ, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Робота за системою ХАССП.Забезпечення безперебійної роботи Всіх напрямків кейтерингу.Розробка та впровадження виробничих стандартів компанії,контроль їх виконання.Розробка меню,меню відповідно до сезонності,створення технологічних та калькуляцій них карт.Підбір та навчання персоналу,контроль та зберігання продуктів,та їх реалізація.Контроль за дотриманням технологічного процесу у приготуванні усіх страв.

Технолог дитячого харчування

from 02.2019 to 09.2020 (1 year 7 months)
компанія "Понтем", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка здорового та правильного харчування.контроль якості усіх страв для дітей,розрахунок калорійності страв та добового раціону.

Шеф-кухар,технолог

from 01.2017 to 01.2019 (2 years)
Канал 1+1 Медиа, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Відмінне знання всіх процесів на харчовому виробництві.Досвід управління персоналом,планування робочого часу,проведення інвентаризацій,аналіз асортименту страв,розробка калькуляційних та технологічних карт,рецептур авторських страв.Контроль технологічного процесу приготування,за термінами зберігання продуктів та готових страв.Робота з організацією банкетів та кейтерингів.Організація виробництва на підприємстві громадського харчування та лінії роздачі.Розробка меню та авторських блюд кухонь народов світу.

Бренд-шеф кухар,технолог,керуюча

from 01.2014 to 12.2017 (3 years 11 months)
"Кулінария Плюс", Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Володіння організаційними навичками,розробка концепції всієї мережі,реалізація проектів.Набір персоналу,керівництво діяльністю підприємства,складання калькуляційних та технологічних карт.Знання сучасних стандартів якості та безпеки зарчової промисловості,знання системи управління безпекою харчових продуктів НАСС,знання специфіки роботи харчовим виробництвом.

Шеф-кухар

from 03.2010 to 12.2013 (3 years 9 months)
козирна карта,ресторан"Козачок", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Керівництво колективом кухні 20 людин.Складання калькуляційних та технологічних карт.Проведення мастер-класів,участь у кулінарних конкурсах компанії.Робота з постачальниками,контроль якості продукції.Проведення переобліків.

Шеф-кухар

from 01.2008 to 02.2010 (2 years 1 month)
Сочінава Лія Шотівна,ресторан"Богратіоні", Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка калькуляційних та технологічних карт,навчання персоналу,розробка меню,контроль якості продукції,облік товару,повне володіння документації.Власне виробництво авторських страв.Європейська та грузинська кухні.

Бренд-шеф кухар

from 10.2000 to 01.2008 (7 years 3 months)
Мережа ресторанів "У тещі на млинцях"(ресторан швидкого харчування), Москва (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття усіх ресторанів мережі з «0»,оптимізація усіх процесів всіх закладів.Створення калькуляційних та технологічних карт.Розробка меню та страв,створювання авторських страв,проводжання мастер-класів для кухарів.

Education

Моськовська академія ринку праці,навчання у відомого ресторатора Бероєва Бориса Миколаєвича

Шеф-кухар ресторанного бізнесу, Москва
Specialized secondary, from 2000 to 2002 (2 years)

Вивчання теорії приготування страв,організація кулінарного виробництва,робота шеф-кухарем ресторану,Придбання навиків ефективного управління персоналом кухні,оптимізація її роботи.

Слов’янський педагогічний інститут,

Вчитель фізики та математики, Слов’янськ
Higher, from 1987 to 1992 (5 years)

Knowledge and skills

iiko Управление персоналом Знание оборудования,всех технологических процессов. Большой опыт запуска заведений с "0" Налаживание процессов всех подразделений ресторанного бизнеса Ведение документацией Составление меню с акцентом на любую кухню мира Профессиональное составление технологических и калькуляционных к

Language proficiencies

  • Russian — fluent
  • Ukrainian — fluent

References

Близнюк Златослава Андріївна

Близнюк Златослава Андріївна

Директор ресторану"Козачок", Козирная карта

Contact details are hidden

Additional information

Зайняла друге місто у Франції в місті Пуатьє у конкурсі «Найкращій кухар Пуатьє».
Маю сертифікат дієтолога та нутріциолога.
Стресостійкість,цілеспрямованість,впевненно у собі,креативність,комунікабельність,наполегливість,чесність та справедливість щодо підлеглих.
Експерт в українській кухні(вміння передавати в стравах традиції українського народу.Експерт в кавказьскої кухні(особливо в грузинській).Експерт в європейській,італійській,французькій,середземноморської кухнях.
Навчаю та передаю молодим кухарям свої знання.Дуже добре знаю систему фаст-фуду.Робота тільки по ХАСПП.
Надаю послуги виїзного спеціаліста по відкриттю закладів з «0»,розробка меню під вашу концепцію,складання калькуляційних та технологічних карт.
Розробляю меню для дитячих закладів,приватних шкіл та дитячих садків.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: