Resume from May 19, 2021 PRO

Уляна

Менеджер з продажу, 15 000 UAH

Employment:
Part-time.
Age:
32 years
City of residence:
Lviv
Ready to work:
Lviv, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Менеджер з роздрібної торгівлі

from 09.2016 to now (7 years 7 months)
Текстильна фабрика TAGtextill, співпраця на умовах дропшиппінгу, Одеса (виробництво текстильної продукції)

співпраця з текстильною фабрикою TAGtextill на умовах дропшиппінгу, онлайн-торгівля, пошук та консультація клієнтів по наявному асортименту, активні продажі, заповнення накладних, відстежування посилок, зворотній зв'язок з клієнтами, ведення комерційний сторінок в соціальних мережах, наповнення аккаунтів, розміщення оголошень на інтернет-торгових площадках, співпраця з блогерами по рекламних послугах, створення фотоколажів та монтаж відео з продукцією фабрики.

Заступник керівника Львівського міського відділення «Центральне»

from 12.2015 to 08.2019 (3 years 8 months)
ПАТКБ «ПриватБанк», Львів (Банківська справа та фінанси)

виконання усіх функцій менеджера з обслуговування фізичних осіб; контроль над виконанням персональних планів усіх менеджерів Центрального куща банку, мотивація працівників, організація роботи менеджерів по оформленню продуктів банку у виїзні дні на підприємствах та взаємозаміни на відділеннях, складання графіку чергувань у вихідні дні, відпусток, участь і виступи на щотижневих зборах працівників; контроль чистоти відділення, працездатності терміналів, банкоматів, систем сигналізації, принтерів, планшетів та іншої техніки, звірка грошових кас. Досягнення: стабільно високий рейтинг ефективності, перевиконання планів з продажу банківських продуктів.

Менеджер з обслуговування фізичних осіб Львівського міського відділення «Центральне»

from 01.2014 to 12.2015 (1 year 11 months)
ПАТКБ «ПриватБанк», Львів (Банківська справа та фінанси)

виконання встановлених персональних планів, обслуговування та консультація клієнтів по продуктах банку (депозити, поточні рахунки, зарплатні, пенсійні, соціальні та валютні картки, перекази, оплата послуг), залучення нових клієнтів, активні продажі банківських продуктів, cross-selling, постійне навчання та вдосконалення навичок.

Адміністратор

from 01.2013 to 12.2013 (11 months)
ТОВ "Студія краси і моди "DIAS", Львів (Сфера обслуговування)

пошук та підбір персоналу, проведення співбесід, оцінка кандидатів та ведення їх бази, розміщення вакансій на джоб-сайтах, навчання стажерів; мотивація, контроль, складання графіку роботи та заміни працівників; ведення клієнтської бази, консультація по послугах студії, пошук та залучення нових клієнтів, ведення та наповнення сторінок студії в соціальних мережах та власного сайту; розрахунок чеку, звірка каси; контроль над дотриманням чистоти приміщення, роботи технічного обладнання, оплата рахунків, облік професійних засобів та замовлення їх в посередників; пошук нових учнів та укладання договорів про навчання в студії, контроль навчального процесу; розміщення інформації про послуги студії у пресі та на спеціалізованих сайтах; організація відкриття нового салону (закупка меблів, техніки, професійних засобів, друкованої рекламної продукції, контроль над ремонтом приміщення, організація свята у день відкриття, розсилка запрошень).

Помічник керівника планово-договірного відділу

from 11.2012 to 12.2012 (1 month)
ТОВ "Євромережі", Львів (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Виробнича науково-дослідна переддипломна практика,
участь у процесі укладання та підписання договорів про надання послуг; пошук нових клієнтів; ініціатива використання енергоощадних технологій на підприємстві; моніторинг державних тендерів та підготовка документів для участі у них; переклад технічної документації, забезпеченням життєдіяльності офісу.

Менеджер по рекламі

from 08.2012 to 10.2012 (2 months)
Журнал "Наше весілля", Львів (Видавництво, поліграфія)

пошук та залучення клієнтів на розміщення рекламних оголошень.

Education

ЛНУ імені Івана Франка

Економічний факультет, спеціальність "Менеджмент організацій та адміністрування", Львів
Higher, from 2008 to 2013 (4 years 9 months)

Магістр з менеджменту організацій і адміністрування; менеджер-економіст (управитель) організації.
Диплом з відзнакою.
Публікації: "Необхідність застосування нетрадиційних та відновлювальних джерел енергії для забезпечення сталого розвитку економіки України" (Міжнародна науково-практична конференція "Наука і духовність у системі сучасного управління"); "Стратегічні пріоритети розвитку вітроенергетики України" (Міжнародна наукова інтернет-конференція студентів, аспірантів та молодих вчених "Стратегічні орієнтири розвитку економіки України").
Дипломна робота магістра на тему: "Управління енергоощадними технологіями в галузі житлово-комунального господарства та будівництва".

Additional education and certificates

Курс англійської мови навчального центру "D’elite School"

2007 р, 1 рік

Knowledge and skills

MS Office Користувач Internet Windows

Language proficiencies

  • English — average
  • Russian — fluent

Additional information

Особисті якості: комунікабельність, працьовитість, цілеспрямованість, стресостійкість, ініціативність, відповідальність, самостійність, креативність, енергійність, самоосвіта, навички активних продаж, грамотне мовлення, висока академічна успішність, бажання досягти успіху, пунктуальність, почуття гумору, відсутність шкідливих звичок.
Інтереси:менеджмент, маркетинг, управління персоналом, підприємництво, банківська діяльність, енергоощадні технології, бізнес процеси, управління проектами, господарське право, англійська мова, художня та наукова література, фотографія, спорт, мода.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: