Resume from December 26, 2006

Тетяна

Управляючий магазином, Менеджер з закупівлі

Employment:
Full-time.
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Additional information

Освіта:Вища. Київська державна академія водного транспорту
Менеджер-економіст
Досвід роботи:

2004-2006 р.ТОВ «БМ-Трейд»
Управляючий магазином
Планування, організація керівництва і контроль роботи продуктового магазину. Робота з персоналом (14 працівників), проведення співбесід та оформлення на роботу працівників, облік робочого часу з використанням знань законодавчих актів України про працю та нормативно-правової бази, що регламентує роздрібну торгівельну діяльність. Розробка заходів з мерчандайзингу, проведення рекламних акцій. Організація і забезпечення реалізації товарів в торговому залі, зберігання товарів на складах, контроль правильного використання торгового обладнання, керівництво і організація роботи в торговому залі, замовлення товару, робота з представниками компаній постачальників, надання зведеної інформації в центральний офіс компанії, знання касової документації, прийом товару, вирішення конфліктних ситуацій.

2004 р.ТОВ «БМ-Трейд»
Асистент управляючого магазином
Організація і забезпечення реалізації товарів в торговому залі, зберігання товарів на складах, контроль правильного використання торгового обладнання, керівництво і організація роботи в торговому залі, проведення рекламних акцій, замовлення товару, робота з представниками компаній постачальників, надання зведеної інформації управляючому магазином, знання касової документації, прийом товару, вирішення конфліктних ситуацій.

2003-2004 р. ТОВ «Тіко-Маркет»
Адміністратор магазину
Організація ритмічної реалізації товарів, контроль за виконанням роботи підлеглих робітників, видача дисконтних карт, розгляд скарг і побажань покупців, прийом товару, знання первинної документації.

2002-2003 р. ТОВ «Тіко-Маркет»
Продавець продовольчих товарів

1993- 2000 р.Управління соціального захисту населення
Соціальний працівник

Знання комп’ютера:MS Word, Excel, FinExpert, Бухгалтерія 1С.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: