Віталіна

Журналіст, 1 700 UAH

Employment:
Part-time.
Age:
32 years
City of residence:
Ternopil
Ready to work:
Kalush

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Additional information


Мене звати Віталіна Запорожець. На даний час я студентка 3-го курсу Тернопільського національного педагогічного університету ім. В.Гнатюка, навчаюсь за спеціальністю «журналістика». Живу в с. Потік Рогатинського району Івано-Франківської області. Писала для місцевої газети «Голос Опілля» та для обласної тернопільської газети «Вільне життя плюс».
Володію всіма журналістськими жанрами журналістики, а також добре працюю з фотоапаратом та програмами: Photoshop, InDesign, Microsoft Word. Завжди готова вислухати критику і пробувати щось нове. Маю досвід роботи з листами, їздила у відрядження для перевірки листів. Комунікабельна, старанна, дисциплінована, пунктуальна. Бажаю працювати у Вас!
Скидаю Вам посилання на свої публікації (газета «Голос Опілля», на жаль, не має онлайн версії, тому і не можу скинути свої матеріали), сподіваюсь Вам сподобається!

http://vilne.org.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=13064:u-kraeznavchyj-muzej-zavitala-lyalka&catid=41:news&Itemid=51

http://vilne.org.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=14268:i-v-radosti-i-v-gori-stolitnij-yuvilej-podilenyj-navpil&catid=2:osvita&Itemid=3

http://vilne.org.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=12977:gojdalky-pid-dulamy-tankiv&catid=41:news&Itemid=51

http://vilne.org.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=13031:pamyat-stukae-u-serce&catid=8:almanah&Itemid=5

Запорожець Віталіна Сергіївна, дата народження – 13.03.1992. Проживаю по вул. Роксолани буд №179 у с.Потік Рогатинського району, Івано-Франківської області, Україна, індекс 77015. Телефони: [open contact info](look above in the "contact info" section)

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: