Максим

Администратор кафе, 40 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
43 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Additional information

04213, м. Київ, вул. Прирічна,5, кв.552
Телефон [open contact info](look above in the "contact info" section) Электронна пошта: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Пегета максим вікторович

відомості про себе

Дата і місце народження: 05 травня 1981 року, м. Київ
Національність: Українець
Сімейний стан: цивільний брак, маю одну доньку (04.08.2005 року народження).

освіта
[1996-2000]

[2000]

[2003-2007]
Дніпрорудненський індустріальний технікум. Запорізька обл. м. Дніпрорудний
технік-будівельник-технолог
Інститут підготовки кадрів промисловості
Бармен 4-го розряду
Київський національний університет культури і мистецтв м. Київ
Менеджер готельно-ресторанного бізнесу

Професійний досвід
[2000-2001]
Кафе-клуб «Три Кіти» м. Київ
бармен

[2001-2002]
Ресторанний комплекс «Маячок»
бармен

[2002-2005]
Мережа закладів «Мирова карта». Ресторан «Асахі», клуб «Опіум», «Опіум-бічклаб». м. Київ
Бармен
Приймав участь у відкритті ресторану «Асахі». У клубах «Опіум», «Опіум-бічклаб» працював від дня відкриття до дня їх закриття.
[2005-2006]
Комплекс відпочинку «5-й Елемент» м. Київ
Старший бармен (постійне місце роботи)

[2005-2006]
Клуб «Вензель»м. Київ
Бармен (за сумісництвом)

[2006-2007]
Клуб «Кайф», Клуб «Царь»м. Київ
Бармен.
Приймав участь у відкритті клубу «Царь»
[2007-2010]
Клуб «Форсаж» м. Київ
Бармен (старший зміни)

[2010-2013]
Клуб «Паті Рум» м. Київ, Арена-Сіті
Cтарший менеджер

ПРОФЕСІЙНИЙ ДОСВІД
Знання барної продукції, посуду, правил подачі, миксології, калькуляції, складання барної і коктейльної карт, робочий флейринг, робота з електронними системами обліку R-Keeper. Замовлення, прийом продукції, - приготування різноманітних напоїв (коктейлів) - організація обслуговування, - контроль наявності асортименту барної продукції, - інвентаризація барної продукції. Підбір та управління персоналом, складення штатного розпису, організація проведення банкетів, фуршетів, контроль закупівель, робота з постачальниками, вміння знаходити індивідуальний підхід до відвідувачів з різним складом характеру.
Додаткові відомості
Підтримую дружні стосунки з працівниками за місцем колишньої роботи, займаюся спортом.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: