Resume from June 8, 2017

Уляна

Бухгалтер

Employment:
Full-time.
Age:
38 years
City:
Ivano-Frankivsk

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Гол. бухгалтер (єдиний бухгалтер)

from 11.2013 to 02.2016 (2 years 3 months)
ПП "НВФ "Елітфіто", м. Івано-Франківськ (виробництво продаж оптом і в роздріб, ЗЕД)

бухгалтерський та податковий облік, звітність, ЗЕД Облік зарплати, ТМЦ, ОЗ, ІНА та інвентиризація, кадровий облік . клієнт- банк, Облік ЗЕД. Облік виробництва. підготовка управлінської звітності для керівників, звітність медок, 1С 8,2., касовий апарат. облік торгової точки.Облік ФОП (роздрібна торгівля).

Бухгалтер

from 04.2012 to 01.2013 (9 months)
ТзОВ "Ясен-Галичина" (торгівля (реорганізація підприємства))

первинна документація, прихід , інвентиризація, списання, складський облік, ФОП, звірка з постачальниками, облік ОЗ, ІНА,, ТМЦ, облік авансових звітів, касова дисципліна, облік ФОП та звітність.

Головний бухгалтер

from 06.2007 to 06.2008 (1 year)
ТзОВ "Захід-Контракт" (виробництво (декретна відпустка))

бухгалтерський та податковий облік, звітність, відображення операцій в 1 С бухгалтеріїї каса та касова дисципліна,оплата та нарахування зарплати, відповідна здача звітності в фонди, дебіторка та кредиторка, складський облік та інвентиризація, кадровий облік згідно Закону україни. клієнт- банк, контроль та аналіз платежів.

Бухгалтер управлінських звітів

from 05.2005 to 06.2007 (2 years 1 month)
ТзОВ "Станіславська Торгова Компанія" (торгівля)

управлінський облік, подання звітності в головний офіс, контроль каси, та контроль пер винного опрацювання документів, контроль дебіторки.

Education

Тернопільський національний державний економічний університет

Фінанси, Тернопіль
Higher, from 2004 to 2007 (2 years 9 months)

здобутий диплом магістра

Івано-Франківський Комерційний технікум

Івано-Франківськ
Secondary, from 2001 to 2004 (2 years 11 months)

Фінанси

Additional education and certificates

ПП "ВІП-Партнер"

2007р. 2 місяці

ПП "Інформ центер"

2007р. 6 місяців

Knowledge and skills

MS Excel MS Word M.E.Doc Клієнт-Банк Бухгалтерський облік Соната Парус : Бухгалтерський облік юридичних та фізичних осіб ( загальна )

Language proficiencies

  • English — average
  • Polish — advanced
  • French — beginner
  • Russian — average

Additional information

організованість та відповідальність, уміння швидко знаходити і налагоджувати зв’язки , правильно та чітко ставити завдання та знаходити шляхи вирішення поточних проблем ведення бухгалтерського обліку та податкового на підприємстві, фізичних осіб, бюджетна бухгалтерія,облік виробництво та послугів, знання 1С 7.7 та 8.2,(SAP початковий рівень) знання касової дисципліни. та касового апарата, програма парус, медок, ОПЗ, соната. Кадровий облік згідно законодавства, досвід в підбірі персоналу. Контрольована і врівноважена. Є досвід проходження перевірок ДПІ,та інших котрулюючих органів. Досвіт відкриття, закриття та реорганізаця підприємства та ФОП. Знаходжуся в спілці бухгалтерів Прикарпаття де відвідую семінари та тренінги різної тематики і круглі столи. Досвід встановленні 1С та спільна праця з програмістами. Досвід відкритті філій та супровід. Додатково співпрацювала з підприємством "Ваш бухгалтер"(звільнилась із за поїздки Польшу та Франція). Проживала і працювала.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: