Resume from February 8, 2022 PRO

Костянтин

Монтажник, техник, 16 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
43 years
City:
Lviv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Інженер електрозвязку

from 03.2016 to 06.2017 (1 year 3 months)
Huawei LCC, Львів, Одеса, Луцьк (Машинобудування)

Контроль по заміні обладнання на обєктах замовника, підготовка документації, робота зі складом, прийомка від підрядника та здача обєктів замовнику. Робота з підрядниками навчання правильності виконання робіт.

Технік по обслуговуванню обєктів звязку

from 10.2013 to 01.2016 (2 years 3 months)
Wavenet, Warshaw (телекомунікації звязок)

Обслуговування обєктів звязку в східній частині Польщі

Кервник регіональної групи

from 05.2009 to 04.2013 (3 years 11 months)
«INTA ENGINEERING», Львов (Телекомунікації, зв'язок)

готовність до роботи 24 год 7 днів в тиждень, часті відрядження обслуговування базових станцій зв’язку в польових умовах, аварійне відновлення живлення, усунення аварій які виникли під час роботи станції, монтаж-демонтаж та налаштування телекомунікаційного обладнання Nokia, HUAWEI, ERICSSON та TELLABS, робота з РРЛ обладнанням монтаж та демонтаж, монтаж-демонтаж кліматичних систем, пристроїв безперебійного живлення, АКБ, розгортання і запуск пересувних станцій зв’язку, пусконалагоджувальні роботи на новозбудованих об’єктах. Проведення регламентних робіт по періодичному обслуговуванні об’єктів зв’язку, робота на висоті. Робота по контролю за суб.підрядчиками, робота з орендодавцями та органами місцевої влади.

Education

ВПУ №57

«Регулювальник радіоелектронної апаратури та приладів», Львів
Specialized secondary, from 2001 to 2012 (10 years 8 months)

КА "ШАГ" спеціальність "Системне адміністрування"

Knowledge and skills

Користувач ПК

Language proficiencies

  • Polish — average
  • English — average

Additional information

Федченко Костянтин Миколайович
м. Львів, вул. Полуботка 17/12
e.mail [open contact info](look above in the "contact info" section)
д.н 05.05.1081
тел.моб. [open contact info](look above in the "contact info" section)

Мета: влаштування на роботу в телеком. компанію, що займається монтажем та обслуговуванням телекомунікаційного обладнання, та інших засобів зв’язку.

Освіта: у 2002 році закінчив ВПУ №57 м. Львова по професії «Регулювальник радіоелектронної апаратури та приладів»
2004 - 2006 КА «ШАГ» спеціальність «Системне адміністрування»

Трудова діяльність:
01.05.2009 по 11.04.2013 ТзОВ «ЕНТЕЛ» та «INTA ENGINEERING» генеральний підрядчик мобільного оператора «Астеліт» , Керівник групи по обслуговуванню об’єктів зв’язку мобільного оператора «АСТЕЛІТ», в Тернопільскій області Україна.

Обовязки: готовність до роботи 24 год 7 днів в тиждень, часті відрядження обслуговування базових станцій зв’язку в польових умовах, аварійне відновлення живлення, усунення аварій які виникли під час роботи станції, монтаж-демонтаж та налаштування телекомунікаційного обладнання Nokia, HUAWEI, ERICSSON та TELLABS, робота з РРЛ обладнанням монтаж та демонтаж, монтаж-демонтаж кліматичних систем, пристроїв безперебійного живлення, АКБ, розгортання і запуск пересувних станцій зв’язку, пусконалагоджувальні роботи на новозбудованих об’єктах. Проведення регламентних робіт по періодичному обслуговуванні об’єктів зв’язку, робота на висоті. Робота по контролю за суб.підрядчиками, робота з орендодавцями та органами місцевої влади.

31.05.2007 – 01.05.2009 ТзОВ «РДІ» – генеральний підрядчик мобільного оператора «Астеліт» - інженер по обслуговуванню базових станцій зв’язку. Робота в польових умовах.

10.01.2007 – 31.05.2007 ТзОВ «Телком» майстер по ремонту мобільних телефонів та КПК.

Особисті якості: характер спокійний врівноважений, комунікабельний, люблю нові заняття,самонавчання, не вживаю алкоголю.
Професійні якості: готовність до роботи 24/7, готовність до відряджень, швидко освоюю нові знання та навички, робота на висоті, допуск до роботи в електроустановках до 1000 В, 4 група електробезпеки, впевнений користувач ПК, навики роботи з багатьма типами телекомунікаційного обладнання.

More resumes of this candidate

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: