Resume from September 19, 2013

Олександр

Лаборант, учитель биологии, биолог, инструктор ЛФК, 3 500 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
35 years
City of residence:
Pryluky
Ready to work:
Chernihiv, Kyiv, Nizhyn, Pryluky

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Additional information

Резюме

Мета: працевлаштування
Освіта:
· у 2003 році закінчив Прилуцьку СЗОШ І-ІІІ ступенів №2;
· з 2003 по 2006 навчався в Прилуцькому медичному училищі, яке закінчив в 2006 році за спеціальністю «Сестринська справа», здобувши диплом молодшого спеціаліста з відзнакою та кваліфікацію медична сестра. Досвід роботи: за спеціальністю відсутній.
· з 2007 по 2011 навчався за держзамовленням на денному відділені в Ніжинському державному університеті імені Миколи Гоголя, який закінчив в 2011 році і отримав базову вищу освіту за напрямом підготовки «Біологія» та здобув кваліфікацію бакалавра, вчителя біології.
· з 2011 по 2012 навчався за держзамовленням на денному відділені в Ніжинському державному університеті імені Миколи Гоголя, який закінчив в 2012 році і отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Біологія» та здобув кваліфікацію магістра біології. Біолога. Викладача біології.
Додаткова освіта:
2012 – Курси інформації та стажування з лікувальної фізкультури на базі Чернігівської обласної дитячої лікарні.
Досвід роботи:
2012 – по цей час, Цент соціальної реабілітації дітей-інвалідів м.Прилуки.
Посада: медична сестра з лікувальної фізкультури.
Додаткові відомості: працюю з комп’ютером на рівні старшого професіонала. Досвід роботи з офісною технікою: професійний копір, принтер, сканер. Маю досвід участі у семінарах з біології.
Публікації: Марушка О. Роль педагогічної діагностики в контексті особистісно орієнтованої освіти// Вісник студентського наукового товариства. – Ніжин: Видавництво НДУ імені Миколи Гоголя, 2010. – Випуск 6. – Частина ІІ.
Сертифікати: Сертифікат учасника всеукраїнської студентської олімпіади з біології. Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2010 рік.
Нагороди: Грамота за високі здобутки в навчанні, активну участь в громадському житті університету та з нагоди Дня працівників освіти, 29.09.2010р.
Сімейний стан: неодружений, дітей не маю.
Знання мов: українська – рідна, російська та англійська – вільно.
Особисті якості: відповідально підходжу до виконання поставлених завдань. Вмію швидко діяти в стресових ситуаціях, приймати рішення і нести за них відповідальність, дисциплінований, врівноважений, вимогливий, комунікабельний.
Хобі: здобуття теоритичних знань новітніх прогресивних матеріалів для використання в освітній та медичній сферах.
Бажана заробітна плата: 2500-4500 грн.

19.09.13р. __________

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: