Resume from April 26, 2024 PRO

Катерина

Технолог харчової промисловості, керівник відділу якості, аудитор, 40 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
34 years
City of residence:
Boiarka
Ready to work:
Boiarka, Kyiv, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email, address and Facebook.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Інженер з якості та стандартизації

from 08.2020 to 01.2021 (5 months)
ТОВ"Ковчег&Ко", Вишневе (харчові добавки/чисті спеції; друк та гофрація сосисочної оболонки)

Контроль вхідної сировини спецій, перевірка документації на відповідність, перевірка якості вхідної сосисосної оболонки. Контроль за температурними режимами/вологою в цеху друку та гофрації оболонки, ведення журналів, простежуваність від отриманих матеріалів до відвантаженої/відрукованої та відгофрованої оболонки для сосисок на виробництво замовника, перевірка роботи персоналу, якість друку та гофрації.
Видача якісних/ декларацій для департаменту спецій, підготовка сировини для виготовлення кошерної продукції, контроль її процесу виготовлення, контроль за дотриманням санітарних вимог департаменту та персоналу. Розгляд отриманих рекламацій. Контороль за вчасною повіркою приладів.

Головний технолог

from 08.2018 to 12.2019 (1 year 4 months)
КУ "Дитяче харчування", Боярка (харчування дітей шкільного віку)

Написання примірного двотижневого меню. Перевірка якості та відповідності продуктів. Контроль за якістю харчування дітей в шкільних їдальнях. Виконання санітарно - гігієнічнох вимог персоналом.
в.о директора підприємства на період конкурсу в районі. Проведення тендерів/підписання договорів/реєстрація.

Інженер-технолог

from 04.2018 to 08.2018 (4 months)
КП "Шкільні їдальні", Боярка (харчування дітей шкільного віку)

Вхідний контроль продуктів, перевірка докуметів та їх відповідності продукту/дата, партія виготовлення, кінцевий термін реалізації, відсутність пошкоджень тари.
Контроль готових страв для харчування дітей в шкільних їдальнях. Контроль за дотриманням санітарних вимог персоналу, виконання санітарних вимог до прибирання та дезінфекції у всіх відділах їдальні.

Старший касир станції метрополітену

from 12.2017 to 04.2018 (4 months)
КП "Київський метрополітен", Київ (послуги)

ведення журналів, забезпечувати високий рівень культури обслуговування пасажирів, зберігати всі матеріальні цінностей, які знаходяться в касі та пристроях пасажирської автоматики, забезпечувати повноту збору та обліку виручки від перевезення пасажирів , передавати її в банк.

Завідуюча лабораторією

from 11.2014 to 02.2015 (3 months)
ТОВ "Укрхарчопромкомплекс"., с.Калинівка, Київської області (переробка риби, судак.)

перевірка якості вхідної сировини, наявність та відповідність документів про якість. Контроль за виконанням санітарних вимог персоналом, контроль за станом здоров'я, перевірка якості прибирання та дезінфекції виробництва. Перевірка температурних режимів в цеху, під час дефростації сировини. Контроль виробничої лініі за дотриманням вимог щодо розробки риби, глазування філе. Ведення журналів, простежуваність продукту від отримання сировини до виходу напівфабрикату для єкспорту.

Технолог

from 07.2014 to 10.2014 (3 months)
ТОВ "Дальриба", Боярка (червона та біла ікра)

Контролювання виконнання вимог до дефростації ястику, дотримання температур в цеху, в технологічному процесі пробою/варки, промивання. Виконання вимог санітарії на підприємстві. Контроль за виконання санітарно-гігієнічних вимог персоналом, перевірка стану здоровя/занесення інформації в журнали. Контрольне зважування банок з ікрою. Зважування консервантів для червоної ікри.
Конторль технологічного процесу виробництва білої ікри.

Інженер-технолог

from 03.2013 to 07.2013 (4 months)
підприєства «Норман», Обухів (соління та копчення риби, виробництво рибних пресерв з філе оселедця)

Перевірка якості вхідної сировини. Перевірка на відповідність вхідних документів та їх наявність. Контороль за технологічними процесами на дільниці виробництва пресервів; розробка калькуляційний карт виробноцтва. Контороль температурних режимів в рефрижераторах та на виробництві. Перевірка санітарного стану робочого персоналу, контроль за виконання санітарних вимог на виробництві персоналом.

Інженер-технолог, завідуюча лабораторією

from 10.2010 to 09.2011 (11 months)
ТОВ «РПЗ «Плеяди»», Боярка (переробка риби, рибного філе, морепродукти, виготовлення паст, соління та копчення риби та морепродуктів)

Контороль за технологічними процесами на дільницях виробництва пресервів, салатів, салатів з морської капусти, пасти; контроль за виконання санітарно-гігієнічних вимог; розроблення та затвердження нових рецептур та технологій приготування напівфабрикатів; оформлення документів,отримання сертифікатів; учать в ярмак.

Education

Націона́льний університе́т біоресу́рсів і природокористува́ння Украї́ни

Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка (Якість, стандартизація та сертифікація), Київ
Higher, from 2020 to 2021 (1 year)

Диплом третього ступеню від 22-23 квітня 2021р.- за участь в Х Міжнародній Науково-Практичній конференції вчених, Аспірантів і Студентів.
Диплом другого ступеню від 23 березня 2021р.- за участь Міжнародній Науковій - Практичній Інтернет - Конференції"Сучасні Тенденції Розвитку Публічного Та Приватного Права".

Націона́льний університе́т біоресу́рсів і природокористува́ння Украї́ни

Технології збереження та переробки водних біоресурсів, Кваліфікація Магістр з технології зберігання та переробки водних біоресурсів, Киев
Higher, from 2006 to 2012 (6 years 3 months)

2012р. – Всеукраїнська студентська науково-практична конференція «Актуальні проблеми товарознавства і торгівельного підприємництва» нагородженна дипломом першого ступеня.

2010р. – приймала участь у міжнародній науково-практичній конференції молодих вчених, аспірантів і студентів, здобула 2 місце та була нагородженна грамотою.

Additional education and certificates

Навчальний Центр "Сертифікат", "19 кроків розробки та впровадження системи НАССР"

15 жовтня 2021, 5годин.

Державна Екологічна Академія ПісляДипломної Освіти Та Управління, "Захист природи. Вимоги законодавства у сфері ПЗФ"

07 жовтня 2021,2 години

ТОВ "Онлайн-Медіа",Food Safety Odessa; " Харчова безпечність-2021"."Внутрішній аудитор IFSv.7+ ISO 19011:2018

16 вересня 2021р.,17 вересня 2021р.,2 дні.

Академія TMS "Внутрішній аудитор систем менеджменту якості відповідно до вимог і положень міжнародних стандартів.

ISO 9001:2015 та ISO 19011:2018", 31.05.2022р., 7год.

Академія TMS "Внутрішній аудитор систем менеджменту охорони здоров'я і безпеки праці, ISO 45001:2018 та 19011:2018.

09.08.2022

Навчальний центр Profi Club, Маркування харчових продуктів: інформованість споживача та відповідальність виробника.

21.02.2023

Knowledge and skills

MS Office Відповідальність Здатність до навчання Є-Тендер

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • English — beginner

Additional information

Цілі:
Отримання посади керівника. Виготовлення якісних/безпечних/екологічних продуктів.
Збереження екології та ресурсів для наступних поколінь.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: