Resume from January 23, 2024 PRO

Олександр

Інженер з комп'ютерних систем, 15 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
42 years
City:
Zhytomyr

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Фахівець із супроводу сервісів ел. комерції (безготівка та еквайринг))

from 09.2021 to 09.2022 (1 year)
АТ "Контрактовий Дім", Житомир (IT)

Основний вид діяльності - підтримка та супровід клієнтів за протоколом EasyPay Merchant Api. Протокол призначено для торговців, які є одержувачами платежів. Введення нових сервісів. Видача ключів. Налаштування (підключення) банківських терміналів електронної комерції з сервісів (безготівковий розрахунок). Читання логів платежів на сервері - відповіді та запити мерчантів за протоколом, та надання цієї інформації за запитом. Моніторинг платежів через EasyPay. Відповіді на ел. листи, а також в мессенжерах Telegram, Viber, Skype.

Головний фахівець відділу супроводу карткових операцій та моніторингу АТМ

from 08.2017 to 07.2021 (3 years 11 months)
Райффазен Банк Аваль, Житомир (Фінанси, банки, страхування)

Моніторинг роботи банкоматів – технічний стан, зв'язок, транзакції. Аналіз роботи через УПЦ – читання повідомлень від датчиків пристроїв про працездатність АТМ. На підставі аналізу – подання заявок на технічний заїзд, ремонт чи інкасацію. Консультація відділень та інкасаторів з типових питань первинної лінії обслуговування.

Оператор парових котлів

from 07.2013 to 07.2015 (2 years)
Житомирський Картонний Комбінат, Житомир (Енергетика)

Пройшов навчання та працював на парових котлах. Досвід роботи на твердопаливному паровому котлі з програмним керуванням – система візуалізації SCADA від компанії Nest Group Baltia. Знайомий із системою управління та автоматикою котла – управління вентиляторами, димососом, рециркуляцією. Знайомий з управлінням та гідравлічною системою складу палива, вивантаженням золи із топки. Знайомий з системою підготування води та автоматикою "підживлення" котла (регульована та запірна керована арматура). Досвід роботи на газових парових котлах серії ДЕ та ДКВР.

Інженер, провідний інженер

from 09.2005 to 08.2012 (6 years 11 months)
Житомирське ЦВ «Промінвестбанк», Житомир (Фінанси, банки, страхування)

Посада – інженер. Відповідальний за технічний стан та роботу банкоматів та POS – терміналів. Встановлення та налаштування нової комп'ютерної техніки. Введення та супровід нових програмних продуктів. Адміністратор захисту інформації АРМ-НБУ. Відповідальний за збереження та знищення криптологічних ключів шифрування.

Посада – провідний інженер. Відповідальний за зв'язок (MPLS, HDSL, налаштування аналогових модемів, робота з Укртелекомом), банкоматами, POS-терміналами. Прокладання та налаштування локальних мереж. Адміністування у мережі NetWare. Налаштування та встановлення нової комп'ютерної техніки. Супровід певного банківського ПЗ.

Education

Житомирський державний технологічний університет

Факультет інформаційно-комп'ютерних технологій. Спеціальність: «Фахівець з систем автоматики та управління», Житомир
Higher, from 1998 to 2004 (6 years)

Knowledge and skills

Windows Ремонт ПК Налаштування та обслуговування офісної техніки, комп'ютерів

Language proficiencies

English — above average

Additional information

Досвід роботи у банках як інженер – обслуговування банківської техніки, офісної техніки, робота в ІТ відділі. Системне адміністрування.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: