Иван

Менеджер по продажам

Employment:
Full-time.
City:
Lutsk

Contact information

The job seeker has entered a email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Additional information

Луцюк Іван Олександрович 1978р. народження .
Проживаю м. Луцьк вул. Щюсева 2\25
Тел.[open contact info](look above in the "contact info" section) моб. [open contact info](look above in the "contact info" section) .
e-mail [open contact info](look above in the "contact info" section)


Претендую на посаду : територіальний менеджер , регіональний менеджер , супервайзер.
з/п від 800у.о.

Мої особисті дані : Наполегливий , цілеспрямований , вмію працювати в команді , врівноважений , не боюся складностей в роботі , комунікабельний , як керівник не є м’який , але справедливий , відповідально відношусь до справи якою займаюсь і вимагаю цього ві своїх колег та підлеглих .
Одружений , маю двоє дітей .

Досвід роботи .
1.з червня 2001р. по серпень 2002р. працював в компанії Волиньпак на посаді торгового представника . в обов’язки входило : Пошук нових клієнтів , просування продукції в роздрібні , оптові і нетрадиційні канали збуту , контроль дебіторської заборгованості , виконання планів продаж , просування продукції . За час моєї роботи по напрямку приріст продаж склав 130% .

2.з серпня 2002р. по липень 2005р. працював в дистрибюторській компанії Універсал. До лютого 2004р. на посаді торгового представника по продукції компанії Unilever . за час моєї роботи на напрямку приріст склав 200% . з лютого 2004р. був приз начений супервайзером торгових команд (яких було три). В моі обов’язки входило повний контроль за роботою торгових команд , просування на ринок ТМ Unilever , Maspex , Shibo , Ferero , і т. д. Звільнення та прийом на роботу працівників торгового відділу , логістика , аналітика , контроль товарних залишків на складі і замовлення продукції у виробників , проведення переговорів з існуючими і потенційними клієнтами , також з представниками виробників , контроль дебіторської заборгованості , покращення рівня дистрибуції , і т.д. За час моєї роботи на цій посаді приріст продаж склав 80% .


3.з серпня 2005 і по сьогодні працюю в компанії Белла-Трейд на посаді територіального менеджера по Волинській обл. З жовтня 2006 по травень 2007 працював по Львівській обл. В мої обов’язки входить : Просування на ринок продукції ТМ Bella , пошук партнерів , контраль роботи дистрибютора , контроль дебіторської заборгованості , підвищення рівня дистрибуції , проведення переговорів з кліентами і дистрибюторами . контроль роботи торгових представників і мерчендайзерів , аналітика , дослідження ринку засобів гігієни , впровадження і проведення маркетингових заходів ( акції , місця на полицях , дослідження роботи конкурентів ) , виконання планів продажу і покриття торгових точок , і . т . д . За час моеї роботи в компанії об’єми виросли в чотири рази .

Додаткові відомості .
Маю власний автомобіль , ПК підєнаний до мережі інтернет , і бажання працювати .

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: