Resume from September 4, 2023 PRO

Яніна

Фінансовий директор, головний бухгалтер, 50 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
50 years
City:
Dnipro

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Головний бухгалтер групи компаній

from 09.2018 to now (5 years 8 months)
ТОВ "ВУТМАРК-УКРАЇНА", Дніпро (виробництво та оптова торгівля електродами, дротом, металопрокатом)

Організація ведення податкового, управлінського та бухгалтерського обліку у виробництві та оптовій торгівлі електродами, дротом та металопрокатом, податкове та фінансове планування, бюджетування, планування грошових потоків, Cash Flor, податкова та фінансова звітність з П(С)БО та МСФЗ, формування собівартості готової продукції, зовнішньоекономічна діяльність, включаючи зони з низькою юрисдикцією (імпорт, експорт), кредитні операції (факторинг, кредитна лінія, овердрафт), банківські гарантії, фінансовий лізинг. Організація розблокувань ПН/РК. Робота з банками та контролюючими органами, підготовка планових та позапланових документальних перевірок контролюючих органів, включаючи Інспекцію з праці. У підпорядкуванні 6 осіб. Облікова програма - 1С:8.3 УПП, 1С.8.3 УТП.

Фінансовий директор - Головний бухгалтер

from 05.2017 to 08.2018 (1 year 3 months)
ТОВ «НОРДІСК», Днепр (металообробка та оптова торгівля металовиробами для залізничного транспорту)

Організація та ведення управлінського, податкового та бухгалтерського обліку у виробництві та оптовій торгівлі металовиробами, платіжний календар, P&L, Cash Flor, бюджетування, фінансове та податкове планування, управлінська, податкова та фінансова звітність з П(С)БО, оформлення договорів з покупцями та постачальниками/підрядниками, у т.ч. ЗЕД-договору, валютні операції (імпорт), включаючи зони з низькою юрисдикцією, кадровий облік та діловодство, кредитні операції (овердрафт), Клієнт-Банк, робота з банками та контролюючими органами, розблокування заблокованих податкових накладних (оформлення документів та подання через ПЗ) М.Е.Doc" на розблокування заблокованих ПН та РК, включаючи оформлення та подання скарг). У підпорядкуванні 2 особи. Облікова програма - 1С:Бухоблік 8.3

Головний бухгалтер

from 10.2015 to 05.2017 (1 year 7 months)
ТОВ "ТВК «ГАММА», Дніпро (оптова торгівля метизними виробами)

Основні обов'язки: організація та ведення податкового, бухгалтерського та управлінського обліку в оптовій торгівлі металовиробами, давальницька сировина, формування податкової та фінансової звітності з П(С)БО, податкове планування, платіжний календар, валютні операції (експорт), кредитні операції (овердрафт), банківські гарантії, факторинг, Клієнт-Банк, кадровий облік та діловодство, оформлення планових та позапланових документальних перевірок. Робота з банками та контролюючими органами, У підпорядкуванні 8 осіб. Облікова програма "1С 8.2: Управління торговим підприємством" (УТП).

Фінансовий директор - Головний бухгалтер

from 10.2004 to 07.2015 (10 years 9 months)
ТОВ «НВП «ЮГОМЕТ», Дніпро (Загальнобудівельні роботи, генеральний підряд у будівництві)

Основні обов'язки: організація та ведення управлінського, бухгалтерського та податкового обліку у будівництві, податкова, управлінська та фінансова звітність з П(С)БО, фінансове та податкове планування, платіжний календар, Cash Flor, бюджетування, формування собівартості будівельно-монтажних робіт (БМР) , упр.облік витрат у розрізі об'єктів та видів БМР, оформлення договорів із Замовниками, постачальниками (матеріалів, робіт/послуг) та субпідрядниками, робота з банками та контролюючими органами, оформлення планових та позапланових документальних перевірок контролюючих органів, включаючи Інспекцію з праці. У підпорядкуванні 4 особи. Облікова програма "1С 7.7: Підрядник будівництва".

Провідний бухгалтер

from 10.2001 to 10.2004 (3 years)
ТОВ «Підприємство «Автоснабсервіс» (Корпорація «АГРО-СОЮЗ»), Дніпро (Оптова торгівля запчастинами)

Основні обов'язки: ведення бухгалтерського обліку робіт/послуг в оптовій торгівлі запчастинами, облік отриманих податкових накладних з робіт/послуг (н.к.), управлінський облік усіх витрат корпорації, включаючи філії, статистична звітність, оформлення договорів (типових) з постачальниками робіт/ послуг.

Головний бухгалтер

from 05.1998 to 10.2001 (3 years 5 months)
ТОВ «НВП «ЮГОМЕТ», Дніпро (Оптова торгівля металопрокатом, виробництво металопрокату з давальницької сировини)

Основні обов'язки: організація та ведення податкового, бухгалтерського обліку у виробництві та оптовій торгівлі металопрокатом (труби) з давальницької сировини, фінансове та податкове планування, платіжний календар, податкова та фінансова звітність з П(С)БО, оформлення договорів із Замовниками та постачальниками (матеріалів, робіт/послуг), давальницька сировина, валютні операції (експорт), банк, експортне відшкодування ПДВ, оформлення планових та позапланових документальних перевірок. Робота з банками та контролюючими органами. У підпорядкуванні - 1 особа. Облікова програма "1С 6.0: Підрядник будівництва".

Education

Дніпропетровський університет економіки та права ім.Альфреда Нобеля

Економічний факультет, спеціальність «Облік та аудит», Дніпро
Higher, from 2002 to 2004 (2 years)

Форма навчання - заочна, диплом фахівця

Дніпропетровський Національний Університет

Фізико-технічний факультет, спеціальність "Виробництво літальних апаратів", Дніпро
Higher, from 1991 to 1997 (6 years)

Форма навчання - очна денна, диплом фахівця

Additional education and certificates

Дніпропетровський Національний Університет

1995-1997р.р. (2 роки), програма "Друга освіта" по спеціальності "Менеджер підприємства"

Сертифікація CAP

2006, 9мес

Курс з перевірок ЗП та кадрового обліку, Академія "FinElf"

2020, 1мес

Курс "IPFM: міжнародні стандарти фінансової звітності (МСФЗ)", Фінансова академія "Актив"

2021, 4мес

Knowledge and skills

MS Excel MS Word Клієнт-Банк Робота з оргтехнікою Робота зі сканером Робота з ксероксом Робота з принтером Управлінські навички Імпортні операції Експортні операції Валютні операції Знання Податкового, Господарського, Цивільного кодексів України Складання податкової та фінансової звітності з П(С)БО Організація та ведення управлінського обліку на підприємстві Кадровий облік та діловодство Фінансове та податкове планування на підприємстві Кредитні операції (овердрафт), факторинг Оформлення договорів із покупцями/замовниками, постачальниками Розблокування заблокованих податкових накладних

Language proficiencies

  • English — average
  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent

Additional information

2006р. - склала іспити на сертифікат САР "Податки та право", "Управлінський облік 1-й рівень";
2020р. - навчання за курсом "Перевірки заробітної плати та кадрового обліку", Академія "FinElf";
2021р. - навчання за курсом "IPFM: міжнародні стандарти фінансової звітності (МСФЗ)", Фінансова академія "Актив".

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: