Resume from June 2, 2017 PRO

Яніна

Бухгалтер по первичной документации, 2 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
44 years
City:
Poltava

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Декларант

from 01.2007 to 10.2008 (1 year 9 months)
ПП „Іщенко В.В.” (обувная фирма)

Оформляла документи для митниці, податкової інспекції, інших контролюючих органів (Обласна санітарно-епідеміологічна станція, Центр стандартизації і метрології, Державна інспекція з карантину рослин): рахунки, контракти, довідки і доповнення до них, заяви, різного роду звітність, митні декларації та ін. Розтаможувала експортну сировину та затаможувала імпортовані вироби. Виконувала обов’язки бухгалтера: вела «Табель обліку робочого часу працівників», заповнювала звітність 1-ДФ та звітності до цільових фондів, проводила нарахування амортизації основних засобів на підприємстві.

21.03-29.12.06р.працювала в ТОВ „Крокуль” декларантом та інженером відділу зовнішньоекономічних зв’язків. Оформляла різні документи для митниці і податкової інспекції: декларації, рахунки, контракти та довідки і доповнення до них та ін. Проводила розтаможування експортної сировини та затаможувала імпортовані вироби.

15.08-16.07.2001р. практика на КВТФ „Крокуль”, працювала на комп’ютері, з принтером, ксероксом та факсом. Друкувала такі документи: накази, довідки, докладні записки. Відповідала на телефонні дзвінки, приймала телефонограми.

Education

ПДАА

Фінанси, Полтава
Higher, from 2007 to 2010 (2 years 8 months)

20.11.08-03.03.09р.ПДАА, курси бухгалтерів з вивченням програм 1С Предприятие і Б-Туз.
25.05-17.08.2001р. ПТУ № 3, м. Полтава, курси секретар керівника.

Language proficiencies

English — average

Additional information

Дуже полюбляю читати книжки у вільний від роботи час. Я дуже допитлива, розумна, кмітлива, енергійна, цілеспрямована, швидко вчуся, добре вливаюсь в колектив. Шкідливих звичок не маю.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: