Екатерина

Оператор ПК, 1С, касир, 1 800 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
39 years
City:
Chernivtsi

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Additional information

Резюме кандидата на роботу
Стеніної Катерини Віталіївни
Я, Стеніна Катерина Віталіївна, народилася у місті Чернівці 20.05.85 року. У 1992 році пішла до першого класу ЗОШ №18 м. Чернівці, яку закінчила з відзнакою у 2002-му році. Цього ж року поступила на перший курс інженерно-технічного факультету Держуніверситету ім. Ю. Федьковича, який закінчила у 2007-му році.
З 2007 по 2009 рік працювала інженером НДІ Термоелектрики. Пішла у зв'язку із скороченням штату. Виконувані обов'язки - лабораторно-дослідна діяльність, набор та верстка статей до наукового журналу інституту, пошук інформації в Інтерненті на замовлення, доповнення сайту інституту.
З 2009 по 2010 працювала бухгалтером-оператором 1С магазину комп'ютерної техніки "Комп'ютерний всесвіт". Виконувані обов'язки - прийом заявок від постійних клієнтів на послуги обслуговування техніки, оформлення видаткових накладних від покупців, оформлення возвратів у випадку гарантійного ремонту. Пішла у зв'язку із пошуком офіційного працевлаштування та переходом магазину до іншого власника.
У 2010 році нетривалий час (3 місяці) працювала оператором кондитерського цеху "Ваніль". Виконувані обов'язки - прийом заявок від покупців по телефону, оформлення та передача замовлення в цех, друк накладних на відпуск продукції, проведення повернутих водіями накладних, оформлення возвратів повернутої продукції. Пішла у зв'язку із надто насиченими умовами праці (додатково треба було виконувати обов'язки логіста).
З 2010 по 2012 рік працювала кухробітником школи в мережі харчування шкіл міста Чернівці. Пішла за власним бажанням у зв'язку із закінченням курсів " Бухоблік", "Робота в програмі 1С".
З 2012 по 2013 працювала касиром супермаркету "Колос". Виконувані обов'язки - вІдпуск покупцІв на касі, викладка товарів, цінники, відпуск вагової продукції у відповідних відділах. Пішла за власним бажанням у зв'язку із погіршенням умов праці (ненормований робочий день, відсутність вихідних).
З 2013 по 2013 працювала оператором ПК-1С в фірмі «Алкотрейд». Виконувані обов’язки – прийом заявок від агентів по телефону, набір та друк розхідних накладних, оформлення приходу товару, ввод нових товарних позицій та клієнтів в базу, звітність по складу та агентам. Пішла у зв’язку із нерегулярними виплатами та затримкою заробітньої плати.
Навики роботи - Word(добре),Exel (добре), Corel (маю уявлення), 1С (добре), html- розмітка сайту (середньо), Photoshop (середньо).
Особисті якості – швидке пристосування до нових умов, швидка навчаємість, відповідальність, пунктуальність, охайність, чесність.
Негативні риси - соромітність, іноді нерішучість.
Рекомендателі –
Мельничук Аріна Георгіївна («Алкотрейд») директор [open contact info](look above in the "contact info" section)
Грубий Роман Васильович («Колос») адміністратор [open contact info](look above in the "contact info" section)
Максим Степовий ("Комп'ютерний всесвіт")тодішній директор [open contact info](look above in the "contact info" section).
Мої контактні дані - моб [open contact info](look above in the "contact info" section), дом. 7 60 59

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: