Resume from August 18, 2020

Personal information hidden

This job seeker decided to hide his personal information and contact info, but you can send a message to him or suggest a job to him.

This job seeker has chosen to hide his personal information and contact info. You can contact him using this page: https://www.work.ua/resumes/2173347

Аніматор-організатор заходів (реклама), 5 000 UAH

Employment:
Part-time.
City of residence:
Truskavets
Ready to work:
Boryslav, Drohobych, Truskavets

Contact information

This job seeker has hidden his personal information, but you can send him a message or suggest a job to him if you open his contact info.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Knowledge and skills

MS Excel MS Word MS Office Користувач Internet Успішно підготовлювала абітурієнтів до здачі ЗНО з англійської,

Additional information

РЕЗЮМЕ
Кузан Зоряна Тарасівна

Моб. Телефон: [open contact info](look above in the "contact info" section)
e-mail: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Д.н.р. 21.01.1992р.
МЕТА
заміщення вакантної посади «аніматор», вожатий у мовний табір - неповна занятість, сезонна робота
ОСВІТА
У 2009 році закінчила Бориславську середню школу № 4
У 2013 році здобула ступінь бакалавр в Кам’янець-Подільському національному університеті імені Івана Огієнка на факультеті іноземної філології.
У 2014 році здобула ступінь спеціаліста за спеціальність вчитель англійської мови та літератури у Дрогобицькому державному педагогічному університеті імені Івана Франка
ТРУДОВА ДІЯЛЬНІСТЬ
Під час літніх канікул у 2011-2013 працювала продавцем-консультантом у торговельному комплексі ТКС у м. Бориславі, Трускавці.
З 2014 до 2019 працюю в освітньому центрі "Easy English" на базі дошкільних навчальних закладів.
У 2016 році працювала вожатим у мовному таборі "Magic Castle" Маю досвід у проведенні групових та індивідуальних занять з дітьми молодшого та старшого шкільного віку.
З 2012 проводила додаткові заняття з англійської мови для учнів та дорослих. Підготовлювала учнів до ЗНО. Маю досвід проведення онлайн уроків.
ОСОБИСТІ ЯКОСТІ
Володію такими якостями як наполегливість, працелюбність, гнучкістю, швидко навчаюсь та орієнтуюся у незнайомих ситуаціях. Характер спокійний, урівноважений, але свої погляди відстоюю активно та аргументовано, доброзичлива, комунікабельна, цілеспрямована, вмію аналізувати та логічно мислити. Маю досвід організації та проведення дитячих свят під час проходження практики у загальноосвітніх закладах.Легко знаходжу індивідуальний підхід до дітей.Володію інтерактивними методиками розвитку та навчання. Шкідливих звичок не маю.
ДОДАТКОВІ ВІДОМОСТІ
Вільно володію англійською та російською мовами. Рідна мова – українська.Практичний досвід роботи з комп’ютером (робота з програмою Word Office).
12.05.2020

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: