Resume from April 5, 2024 PRO

Сергій

Технолог харчової промисловості, 35 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
33 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Начальник виробництва

from 10.2023 to now (6 months)
Nashe, Київ (Харчова промисловість)

- планування та організація процесу постачання сировини, матеріалів та устаткування для виробництва;
- забезпечення оптимальних запасів на складах, уникнення дефіциту або перевищення запасів;
- взаємодія з постачальниками, контроль якості постачаної продукції;
- координація роботи підрозділу, забезпечення надійного та швидкого виконання завдань;
- управління персоналом відділу (виконання і контроль завдань, розвиток персоналу, контроль робочого часу, складання і контроль графіків);
- розробка та впровадження на виробництві нових смаків.

Майстер (технолог)

from 11.2022 to 10.2023 (11 months)
Рошен, Київ (Харчова промисловість)

• організація і контроль виробничих процесів у цеху
• опис технологічних процесів та написання стандартів роботи для працівників виробництва
• складання технологічних карт
• супроводження систем менеджменту якості та безпечності харчових продуктів і інтеграція цих систем на принципах НАССР
• розподіл персоналу цеху по дільницях, надання виробничих завдань на зміну
• розрахунок та видача робочих рецептур в залежності від плану і складу сировини
• виявлення відхилень від технологічного процесу та інформування керівників цеху
• внесення в програму виробництва виробітку продукції, обсягів зворотніх відходів
• проведення списання сировини і допоміжних матеріалів
• внесення в програму виробництва заявки на отримання сировини
• проведення інструктажів з охорони праці та технологічних процесів
• контроль виконання санітарних норм співробітниками цеху і санітарного стану приміщення, обладнання
• облік робочого часу працівників цеху, облік та ведення робочих журналів.

Інженер-технолог

from 07.2016 to 10.2022 (6 years 3 months)
ТОВ “Орімі Україна”, Київ (Харчова промисловість)

• контроль процесу обсмаження кави;
• аналіз обсмаженого зерна і профілю обсмаження;
• розробка профілів обсмаження, згідно запитів споживачів;
• участь у каппінгу зразків;
• розробка інструкцій, технологічних регламентів, блок-схем та ін. технологічної документації;
• участь у проведенні експериментальних робіт з освоєння нових технологічних процесів та впровадження їх у виробництво;
• аналіз причини браку і випуску продукції низької якості, прийом участі в розробці заходів по їх попередженню та усуненню, а також у розгляді рекламацій на продукцію, що випускається підприємством;
• здійснення контролю за дотриманням технологічної дисципліни у виробництві та правильної експлуатації технологічного устаткування;
• проведення внутрішніх аудитів на підприємстві;
• проведення навчання персоналу.

Оператор лінії кави

from 12.2015 to 06.2016 (6 months)
ТОВ “Орімі Україна”, Київ (виробництво кави)

• контроль за справним станом обладнання;
• попередження і усунення браку продукції;
• забезпечення безперебійної роботи обладнання протягом зміни;
• ведення системи звітності та робочої документації.

Начальник зміни

from 04.2015 to 12.2015 (8 months)
ТОВ «Сігнет-Центр», Андрушки (Харчова промисловість)

• організація технологічного процесу на зміні з метою виконання планових завдань з виробництва;
• нормування праці працівників;
• забезпечення, дотримання встановленої технології виробництва цукру;
• здійснення оперативного контролю за експлуатацією устаткування, економним витрачанням сировини та матеріалів;
• контроль дотримання технологічної, виробничої та трудової дисципліни на зміні.

Начальник зміни

from 06.2014 to 12.2014 (6 months)
"Астарта-Київ" , Кобеляцький цукровий завод, Білики (Харчова промисловість)

• контроль за виконання змінного виробничого завдання працівниками технологічної зміни, дотримання встановленої технології виробництва цукру-піску;
• здійснення оперативного контролю за технічно правильною експлуатацією устаткування та інших основних засобів;
• виявлення, запобігання і усування причини порушень процесу виробництва;
• проводити роботу з підвищення продуктивності праці і якості продукції, що випускається, зниження витрат виробництва (трудових і матеріальних);
• аналіз результатів виробничої діяльності технологічної зміни, причини зниження якості готової продукції;
• участь в роботі з оперативного планування виробництва;
• контроль за дотримання працівниками зміни технологічної, виробничої та трудової дисципліни, правил і норм охорони праці;
• нормування праці працівників.

Оператор станції водопідготовки

from 02.2014 to 05.2014 (3 months)
ПАТ “Орлан”, "БІОЛА", Київ (виробництво напоїв)

• здійснення контролю процесу водопідготовки, контроль параметрів сирої і обробленої води;
• проведення регенерації фільтрів ХВО;
• проведення легкого/нескладного профілактичного ремонту і налаштування обладнання;
• ведення звітів і записів по ділянці водопідготовки;
• приготування робочих розчинів для очищення води.

Інженер-технолог

from 08.2013 to 12.2013 (4 months)
"Астарта-Київ" , Кобеляцький цукровий завод, Білики (Харчова промисловість)

• контроль за виконанням встановленого технологічного режиму;
• оптимізація технологічного процесу;
• розробка оргтехзаходів по підвищенню якості продукції;
• ведення технологічної документації;
• контроль якості продукції.

Купажник 4 розряду сиропо-купажного цеху

from 04.2013 to 07.2013 (3 months)
КЗБН “Росинка”, Київ (виробництво напоїв)

• чітке дотримання послідовності процесу приготування купажу і забезпечення безперервної подачі безалкогольних напоїв на лінію розливу;
• дотримання графіку приготування купажу і зміни ассортименту;
• контроль якості готового купажу;
• дотримання процедур очищення обладнання у відповідності з графіком;
• попередження і усунення браку продукції;
• ведення системи звітності та робочої документації.

Education

Національний університет харчових технологій

Спеціальність “Технології цукру та полісахаридів” та здобув кваліфікацію магістра з технології цукру та полісахаридів (з відзнакою), Київ
Higher, from 2012 to 2013 (1 year)

Національний університет харчових технологій

Базова вища освіта за напрямом підготовки “Харчові технології та інженерія” та здобув кваліфікацію бакалавра з харчових технологій та інженерії, Київ
Unfinished higher, from 2008 to 2012 (4 years)

Шосткинська загальноосвітня школа I-III ступенів № 11 Шосткинської міської ради Сумської області;

Шостка
Secondary, from 1998 to 2008 (10 years)

Additional education and certificates

Отримав сертифікат про успішне закінчення 24-годинних курсів: “FSSC 22000:2016. Розробка та документація ”, проведений ІП “СЖС У

2017

Отримав сертифікат про успішне закінчення 16-годинних курсів: ISO 22000:2005, ISO 19011:2011. Внутрішній аудитор. Перехід на нов

2018

Отримав сертифікат про успішне закінчення 24-годинних курсів ISO 22000:2018, ISO 19011:2018. Внутрішній аудитор.

2020

Knowledge and skills

AutoCAD КОМПАС КОМПАС-3D Графічний дизайн

Additional information

Особисті якості:
1) характер спокійний, урівноважений, але свої погляди відстоюю активно та аргументовано, вмію аналізувати та логічно мислити;
2) маю відмінні організаторські та комунікабельні здібності, високо дисциплінований, вимогливий, відповідальний, цілеспрямований;
3) швидко навчаюсь, володію досвідом роботи в команді і самостійно;
4) шкідливих звичок не маю;
5) захоплення: спорт, музика та риболовля.
Додаткові відомості:
1) володію українською та російською мовами, рівень англійської мови – Elementary;;
2) практичний досвід роботи з комп’ютером;
3) маю права водія (категорії В) та досвід керування автомобілем (2 роки);
4) маю досвід роботи в лабораторії;
5) володію навиками нормування праці працівників;
6) досвід роботи запуску лінії з нуля.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: