Resume from January 23, 2023 PRO

Сергій

Начальник виробництва, головний технолог

Employment:
Full-time.
Age:
35 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Головний технолог

from 01.2020 to now (4 years 4 months)
ПП "Черрі Статус", Київ (Харчова промисловість)

ПП «Черрі Статус»- виробництво фруктових начинок, соусів, цукатів, коктейльної вишні, конфітюрів, сиропів
•організація та контроль виробничих процесів
•забезпечення і контроль безперебійності роботи технологічного обладнання виробництва;
•планування випуску продукції та контроль його виконання
•контроль забезпечення виробництва сировиною та матеріалами згідно виробничих планів
•робота (розробка в т.ч.) з технологічними картами і ТУ
•розрахунок рецептур і витрати сировини
•контроль за дотриманням санітарно-гігієнічних норм, контроль якості продукції
•ведення нормативної документації, звітність, табелювання персоналу

Керівник дільниці упаковки охолоджених продуктів

from 10.2019 to 12.2019 (2 months)
Universal Fish Company, Київ (Харчова промисловість)

•забезпечення та контроль виконання показників роботи;
•контроль виконання плану випуску готової продукції;
•контроль дотримання працівниками норм і вимог за якістю, асортименту, смаковим якостям і т.і.;
•введення документації виробництва, проведення інвентаризації і тп;

Начальник виробництва, головний технолог

from 03.2017 to 10.2019 (2 years 7 months)
ТОВ "Біотек" (виробництво меду), Вишневе (Харчова промисловість)

•Керівництво виробничо-господарською діяльністю підприємства;
•Забезпечення та контроль виконання показників роботи;
•Оптимізація витрат на виробництві,
•Забезпечення і контроль безперебійності роботи технологічного обладнання виробництва;
•Проведення реконструкції виробничого цеху;
•Підготовка підприємства до сертифікації згідно стандарту ISO 22000;
•Розробка та впровадження документації на підприємстві;
•Впровадження та підтримання функціонування системи харчової безпеки згідно стандарту ISO 22000 на підприємстві;
•Управління персоналом виробничого цеху;
•Успішне проходження сертифікаційного аудиту;
•Контроль виконання плану випуску готової продукції;
•Контроль дотримання працівниками технології виробництва, правил та норм харчової безпеки, охорони праці та техніки безпеки;
•Організація зовнішнього контролю готової продукції, санітарного стану виробництва;
Проходження навчання по курсу внутрішніх аудиторів згідно стандарту ISO 22000.

Начальник виробництва

from 09.2015 to 02.2017 (1 year 5 months)
ТОВ "Бихайв Стандарт" (виробництво меду), Чорнявка (Харчова промисловість)

•Підбір та введення в експлуатацію технологічного обладнання для переробки меду;
•Організація монтажних та пусконалагоджувальних робіт;
•Робота з нормативною документацією;
•Підготовка підприємства до сертифікації згідно міжнародного стандарту харчової безпеки FSSC 22000 ( ISO 22000 та HAССР);
•Розробка документації для сертифікації згідно міжнародного стандарту харчової безпеки FSSC 22000 ( ISO 22000 та HAССР);
•Впровадження системи та успішне проходження сертифікаційного аудиту згідно вимог стандарту FSSC 22000 ( ISO 22000 та HAССР);
•Контроль виконання плану випуску готової продукції;
•Контроль дотримання працівниками технології виробництва, правил та норм харчової безпеки, охорони праці та техніки безпеки;
•Організація зовнішнього контролю готової продукції, санітарного стану виробництва;
•Забезпечення ефективного функціонування системи управління харчовою безпекою на підприємстві.
Наявність сертифікату про проходження навчання по вимогам стандарту FSSC 22000.
Наявність сертифікату внутрішнього аудитора до вимог стандарту
FSSC 22000.

Начальник виробництва

from 08.2014 to 07.2015 (11 months)
Приватний підприємець, Київ (Харчова промисловість)

•Керівництво виробничо-господарською діяльністю цеху розливу меду; міні пивоварні;
•Підготовка сировини (меду) до розливу;
•Підбір та введення в експлуатацію технологічного обладнання
(міні пивоварні); проведення пусконалагоджувальних робіт міні пивоварні та цеху розливу меду;
•Організація монтажних та пусконалагоджувальних робіт;
•Робота з нормативною документацією
•Виконання виробничих завдань, ритмічний випуск продукції високої якості;
•Ведення переговорів з постачальниками обладнання, сировини.
•Організація поточного виробничого плану, облік, складання та своєчасне подання звітності про виробничу діяльність цеху;
•Контроль за експлуатацією устаткування та інших основних засобів та планування ремонтних робіт;

В.о.начальника цеха розливу шампанських вин

from 08.2012 to 08.2014 (2 years)
ООО Агрофірма "Золота Балка", Севастополь (Харчова промисловість)

•Керівництво виробничо-господарською діяльністю цеху розливу;
•Виконання виробничих завдань, ритмічний випуск продукції високої якості;
•Робота з удосконалення організації виробництва, його технології, механізації та автоматизації виробничих процесів, запобігання браку і підвищення якості виробів, економії всіх видів ресурсів та зниження витрат виробництва;
•Організація монтажних та пусконалагоджувальних робіт;
•Щоденна робота з графіками виробництва, їх коригування виходячи зі зміни потреби продажів і ризиків роботи виробничих ліній;
•Організація поточного виробничого плану, облік, складання та своєчасне подання звітності про виробничу діяльність цеху;
•Контроль за експлуатацією устаткування та інших основних засобів та планування ремонтних робіт;
•Координація роботи майстрів і цехових служб. Розподілення людських ресурсів по змінах;
•Контроль за дотриманням працівниками правил і норм охорони праці і техніки безпеки, виробничої та трудової дисципліни, правил внутрішнього трудового розпорядку.

Education

Національний Університет Харчових Технологій

Факультет бродильних і цукрових виробництв, Київ
Higher, from 2008 to 2012 (3 years 9 months)

-Технологічна практика на ВАТ «С.Перовської»
-Технологічна практика ТОВ «Агрофірма «Золота Балка»
2004-2008 р.
Свалява, Свалявський Технічний Колледж, Спеціальність-Технолог-винороб.
-Технологічна практика на Ужгородському коньячному заводі

Additional information

Левицький Сергій Олександрович
Начальник цеху розливу на підприємстві з виробництва мінеральної води, алкогольних, слабоалкогольних та безалкогольних напоїв, інженер-технолог харчових виробництв.
Дата народження: 03 лютого 1989 р.
Вік: 26 років
Сімейний стан: одружений
Адреса проживання: м. Київ
Телефон:[open contact info](look above in the "contact info" section)
E-mail [open contact info](look above in the "contact info" section)

Освіта:
Вища
2008-2012
Київ, Національний університет харчових технологій. Факультет бродильних і цукрових виробництв. Спеціаліст
-Технологічна практика на ВАТ «С.Перовської»
-Технологічна практика ТОВ «Агрофірма «Золота Балка»
2004-2008 р.
Свалява, Свалявський Технічний Колледж, Спеціальність-Технолог-винороб.
-Технологічна практика на Ужгородському коньячному заводі
-
Досвід роботи:
Вересень 2015 р - по с.д- начальник виробництва
• Підбір та введення в експлуатацію технологічного обладнання , проведення пусконалагоджувальних робіт виробничого обладнання;
•Запуск виробництва з «нуля»;
•Організація і планування роботи підприємства;
•Організація монтажних та пусконалагоджувальних робіт;
•Розробка та робота з нормативною документацією(технологічна інструкція, ДСТУ,ТУ);
•Підготовка виробництва та розроблення документації до проходження сертифікації згідно міжнародного стандарту FSSC 22000 (HACCP,ISO 9001,ISO 22000);
•Підбір та навчання персоналу.

серпень 2014 р.- липень 2015 р. – начальник виробництва у ПП.
Обов’язки:
•Керівництво виробничо-господарською діяльністю цеху розливу меду;
•Підготовка сировини (меду) до розливу;
•Підбір та введення в експлуатацію технологічного обладнання (мініпивоварні); проведенні пусконалагоджувальних робіт міні пивоварні та цеху розливу меду;
•Робота з нормативною документацією

Вересень 2012 р.- серпень 2014 р. – в.о. начальника цеху розливу ігристих вин на ТОВ «Агрофірма «Золота Балка»
Обов'язки:
•Керівництво виробничо-господарською діяльністю цеху розливу;
•Виконання виробничих завдань, ритмічний випуск продукції високої якості;
•Робота з удосконалення організації виробництва, його технології, механізації та автоматизації виробничих процесів, запобігання браку і підвищення якості виробів, економії всіх видів ресурсів та зниження витрат виробництва;
•Організація монтажних та пусконалагоджувальних робіт;
•Щоденна робота з графіками виробництва, їх коригування виходячи зі зміни потреби продажів і ризиків роботи виробничих ліній;
•Організація поточного виробничого плану, облік, складання та своєчасне подання звітності про виробничу діяльність цеху;
•Контроль за експлуатацією устаткування та інших основних засобів та планування ремонтних робіт;
•Координація роботи майстрів і цехових служб. Розподілення людських ресурсів по змінах;
•Контроль за дотриманням працівниками правил і норм охорони праці і техніки безпеки, виробничої та трудової дисципліни, правил внутрішнього трудового розпорядку;
•Проведення щомісячних інвентаризацій;
•Участь в виробничих дегустаціях, оцінка якості купажів та готового продукту.

Серпень 2012 – вересень 2012 р.- старший майстер цеху розливу ТОВ «Агрофірма «Золота Балка»
Обов'язки:
•Організація технологічних процесів на ділянці розливу;
•Контроль якості та виконання плану виробництва
•Оперативно-виробниче планування та контроль виробничої діяльності цеху розливу.

Знання мов:
Англійська мова – pre Intermediate.
Навички:
- Досвід управління великим колективом ( 50 чоловік)
- Знання технологій виробництва продуктів бродіння і виноробства.
- Знання машин та устаткування виробничих ліній розливу та упаковки.
- Досвід пусконалагоджувальних робіт
- Досвід проведення реконструкції і модернізації виробничих ліній цеху.
- Впевнений користувач ПК, знання 1С
- Відмінне володіння правилами і нормами охорони праці, техніки безпеки, протипожежної безпеки та виробничої санітарії.

Особисті якості: аналітичний склад розуму, креативний, цілеспрямований, легке освоєння нової техніки, трудолюбивий, відповідальний, пунктуальний, дружелюбний та справедливий.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: