Resume from March 27, 2018

Світлана

Зберігач цінних паперів, менеджер договірного відділу в будівельну компанію

Employment:
Full-time.
Age:
50 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Головний спеціаліст відділу фінансового обліку та звітності

from 05.2015 to now (9 years)
Управління праці та соціального захисту населення Печерської РДА м.Києва, Київ (Управління праці та соціального захисту населення Печерської РДА м.Києва)

Перевірка наданих юридичними особами звітів щодо нарахування компенсації середнього заробітку працівникам, призваним під час мобілізації, а також пільговим категоріям робітників (учасників) та потерпілим внаслідок аварії на ЧАЕС. Підготовка платіжних доручень в спец.програмі, оформлення звітів та статистичних даних, ведення обліку проведених виплат за бюджетними рахунками, підготовка відповідей на запити вищих державних органів та юридичних осіб.

Заступник начальника відділу обслуговування інвесторів та власників нерухомості, Головний менеджер

from 11.2007 to 08.2014 (6 years 9 months)
ТОВ"ЛІВОБЕРЕЖЖЯ ПЛЮС",ТОВ"БК"Міськжитлобуд”(http://www.golosievo.com.ua/,http://riverstone.com.ua/,http://gelios.ch/ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Участь у підготовці Договорів інвестиційного та купівлі-продажу цінних паперів, а також участь у процесі продажу нерухомості через цінні папери (бек-офіс відділу продажу). Здійснення перевірки Договорів, контроль оплати за Договорами, формування поточних звітів щодо процесу продажу, підготовка документів щодо погашення облігацій та передачі об'єктів нерухомості у власність інвесторам, підготовка документів та оформлення права власності на нерухомість. Робота з інвесторами, професійними учасниками ринку цінних паперів, банками, державною реєстраційною службою.

Провідний,головний спец.,заст.нач.відділу реєстрації емісій підприємств управ.корпоративних фінансів, нач.відділу організаційного забезпечення

from 10.1997 to 11.2007 (10 years 1 month)
Державна комісія з цінних паперів та фондового ринку (Державні організації)

Реєстрація емісій акцій акціонерних товариств (створення, реорганізація, ліквідація, додаткова емісія акцій у зв'язку із збільшенням (зменшенням) статутного капіталу.

Опрацювання бухгалтерських та установчих документів товариств, підготовка відповідей на звернення юридичних, фізичних осіб, а також на виконання доручень вищих державних органів. Участь у підготовці змін до нормативних актів ДКЦПФР в частині державної реєстрації цінних паперів тощо. Читання тематичних лекцій емітентам, професійним учасникам.
Отримання досвіду щодо керівної роботи, контролю та виконавською дисципліною, порядку протокольного оформлення засідань Комісії.

Education

Український державний університет харчових технологій

Бухгалтерський облік і аудит, бухгалтер-економіст , Київ
Higher, from 1994 to 2000 (5 years 9 months)

спеціаліст

Additional education and certificates

Український інститут розвитку фондового ринку, Сертифікат спеціаліста з депозитарної діяльності

2005, 2000 р.

Участь у спеціалізованих тренінгах Світлани Фокіної, Віри Шацьких щодо ефективності продажу нерухомості

2011

Knowledge and skills

MS Excel MS Word Користувач ПК MS Office

Additional information

Мови: українська – рідна, російська – вільно.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: