Resume from April 30, 2024 PRO

Валерія

Провідний інженер з кошторисної роботи

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
61 years
City of residence:
Uzhhorod
Ready to work:
Remote, Uzhhorod

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Провідний інженер-кошторисник, провідний інженер відділу інвестицій

from 11.2017 to now (6 years 6 months)
АТ «Оператор газорозподільної системи «Закарпатгаз», Ужгород (Енергетика)

Розробка кошторисів, договорних цін, актів виконаних робіт, формування кошторисів по інвестійній программі розвитку. Робота з бюджетними та комерційними організаціями.

Інженер з проектно-кошторисної роботи

from 05.2014 to 01.2017 (2 years 8 months)
ООО «Алюмо-сервис буд», Харків (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Складання кошторисно-фінансових розрахунків і кошторисів. Складання інвесторських кошторисів, договірних цін, зведених кошторисних розрахунків і актів виконаних робіт, калькуляцій з погодженням у Замовників.

Інженер з кошторисної роботи

from 04.2012 to 01.2017 (4 years 9 months)
НПП «Геотехнология», Дистанційно (Гірнича промисловість)

Складання кошторисів, договірних цін та актів виконаних робіт по бурінню свердловин на таких об’єктах: шахта «Красноармейская-Западная», ПАО «ДТЭК Павлоградуголь ШУ Першотравневе», Ботіївська вітряна електростанція потужністю 200 МВт на территорії Приазовського района Запорізької області, Томашевский південний купол Лисичанського геолого-промислового района Донбасу та ін.

Провідний інженер з проектно-кошторисної роботи

from 04.2012 to 05.2014 (2 years 1 month)
ООО «Алюмо-сервис», Донецьк (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Складання кошторисно-фінансових розрахунків і кошторисів. Складання інвесторських кошторисів, договірних цін, зведених кошторисних розрахунків і актів виконаних робіт, калькуляцій з погодженням у Замовників (у т.р. бюджетні організації), захист актів виконаних робіт в Управлінні капітального будівництва м. Донецька.
Об’єкти: готель «Рамада», готель «Вікторія» , «Центаврплаза 1, Центаврплаза 2», басейн «Кіровець», «Петрівский басейн», ТРЦ «Донецьк-сіті», ТЦ «Грін Плаза», ТЦ «Маріуполь-сіті», «Ашан 2 черга» та ін.

Економіст 1 категорії з праці і заробітної плати, інженер з кошторисної роботи

from 06.2006 to 11.2010 (4 years 5 months)
ВО «Укруглегеология», Донецьк (Гірнича промисловість)

Голова профспілкового комітету підприємства. Розробка штатного розкладу. Складання щомісячних та квартальних звітів в державні установи. Складання кошторисно-фінансових розрахунків та кошторисів. Складання кошторисів на загальнобудівельні роботи та буріння свердловин. Складання інвесторських кошторисів, договірних цін, зведених кошторисних розрахунків та актів виконаних робіт, калькуляцій з погодженням у Замовників. Підготовка і оформлення договорів з Міністерством вугільної промисловості України та ін. Розробка технічного плану підприємства.

Директор

from 06.2003 to 06.2006 (3 years)
Приватний підприємець Кисельова В. Б., Донецьк (Роздрібна торгівля)

Керівництво колективом з 20 людей. Організація торгівельних площадок, роздрібна торгівля продуктами харчування. Планування та аналіз діяльності. Складання фінансової звітності та взаємодія з перевіряючими установами. Оптові закупівлі товару. Роздрібна торгівля.

Директор

from 06.2000 to 08.2002 (2 years 2 months)
ООО «Арсенал», Донецьк (IT)

Керівництво колективом з 25 людей. Розподіл обов’язків з метою оптимізації робочих процесів. Відприття підприємства, Робота з фінансовими документами, планування діяльности. Складання бізнес-планів. Складання фінансової звітності і взаємодія з перевіряючими установами. Підбір персоналу та проведення співбесід. Проведення зборів засновників. Оформлення змін у Статуті підприємства.

Інженер 1 категорії планово-економічного відділу, завідувач сектору договірних р

from 09.1988 to 05.2000 (11 years 8 months)
УкрНИМИ (Украинский Государственный научно-исследовательский и проектно-конструкторский институт горной геологии, геомеханики и , Донецьк (Гірнича промисловість)

Розробка та підготовка організаційних документів. Підготовка та оформлення договорів з Міністерством вугільної промисловості України. Планування наукової діяльності підрозділів інституту.

Education

Донецкій політехнічний інститут

Гірничо-геологічний факультет, спеціальність інженер-геолог, Донецьк
Higher, from 1980 to 1985 (5 years)

Additional education and certificates

Кваліфікаційний сертифікат експерта, Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства

2017

Knowledge and skills

АВК Робота з кошторисною документацією Будівельні Технології: Кошторис Перевірка кошторисної документації Складання кошторисів Читання креслень Складання калькуляційних карт Будівельні роботи Монтаж систем опалення Монтаж систем газопостачання Електромонтаж Монтаж систем водопостачання Проєктування металоконструкцій Буріння свердловин Вентиляційні системи Атріуми Вхідні групи Перегородки Оздоблювальні роботи Складання дефектних актів Формування актів виконаних робіт Розробка фінансово-кошторисних розрахунків Робота з бюджетними установами Робота з комерційними організаціями

Additional information

Програмний комплекс АВК-5.
Складання кошторисів, договірних цін, актів виконаних робіт, зведених кошторисних розрахунків, калькуляцій, кошторисно-фінансових розрахунків та ін. Робота з бюджетними та комерційними установами.
Складання кошторисів у сферах:
•Загальнобудівельні і оздоблювальні роботи
•Опалення, воподостачання і газопостачання
•Електромонтажні роботи
•Металопластикові конструкції (вхідні групи, атріуми, перегородки)
•Буріння свердловин
•Вентіляція

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: