Resume from December 2, 2020 PRO

Олександр

Технолог харчової промисловості (м'ясопереробка), 25 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
34 years
City of residence:
Sievierodonetsk
Ready to work:
Kharkiv, Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Менеджер-технолог

from 11.2019 to 09.2020 (10 months)
ТОВ «Авотоп», Київ (Інгредієнти для харчової промисловості. Офіційний представник ТМ AVO (Німеччина) в Україні)

- технологічна підтримка клієнтів;
- розробка та впровадження актуальних рецептур на підприємствах (м'ясопереробка);
- розробка нормативної документації;
- продажа і впровадження спецій, функціональних добавок, маринадів ТМ «AVO» на м'ясних відділах торгових мереж, м'ясокомбінатах, ковбасних цехах;
- розширення клієнтської бази та асортименту на ввіреному регіоні

Технолог

from 03.2017 to 08.2019 (2 years 5 months)
ТОВ "Інтехспайсез", Київ (Інгредієнти для харчової промисловості. ТМ AVO (Німеччина), ТМ Fratelli Pagani (Італія))

- впровадження і продажа спецій, функціональних добавок, маринадів на підприємствах м'ясопереробної галузі, м'ясних відділах торгових мереж;
- складання актуальних рецептур і відпрацювання їх на виробництві;
- технологічна підтримка клієнтів;
- брав участь у виставці Inprodmash & Upakovka 2018;
- проведення семінарів для клієнтів.

Менеджер з продажу інгредієнтів для м‘ясопереробки

from 06.2016 to 12.2016 (6 months)
ТОВ Спайс Ленд, Київ (Інгредієнти для харчової промисловості)

- розширення клієнтської бази;
- продаж і просування інгредієнтів на підприємства м'ясопереробної галузі;
- технологічна підтримка клиентів.

Майстер дільниці виробництва ММО і заморожування м'ясопродукції на фрізерах

from 10.2014 to 06.2016 (1 year 8 months)
Філія Гаврилівський птахівничий комплекс ТОВ "Комплекс Агромарс",ТМ "Гаврилівські курчата", Київ (АПК (Вирощування і переробка птиці))

-організація робочого процесу на дільниці;
-контроль за своєчасним використанням сировини;
-контроль за температурними режимами та якістю продукції, що виробляється;
-контроль за дотриманням рецептур;
-ведення звітної документації;
- вирішення кадрових задач.

Майстер машинно-технологічного відділення та відділення формування ковбасних виробів. Вагар.

from 04.2012 to 09.2014 (2 years 5 months)
ТОВ "Сільгоспсервіс" ТМ "Smachnoff", Луганськ (Ковбасне виробництво (15 т/зміна))

- контроль за виконанням змінного завдання;
- контроль за раціональним використанням основної сировини і допоміжних матеріалів;
- ведення звітної документації;
- организація роботи відділення;
- вирішення кадрових задач;
- проведення інвентаризацій;
- зважування готових фаршів і ковбасних виробів, що випускаються з відділення на подальшу обробку;
- відповідальність за замовлення основної і допоміжної сировини, оболонки, для виконання змінного завдання.

Education

Луганський національний аграрний університет

Факультет харчових технологій. Інженер-технолог з переробки, зберігання і консервування м'яса та м'ясопродуктів, Луганськ
Higher, from 2007 to 2012 (4 years 8 months)

За час навчання проходив виробничу практику на ПАТ "Луганський м'ясокомбинат" в машинно-технологічному відділенні, в ролі помічника фаршескладача

Knowledge and skills

Пользователь ПК MS Office Пользователь Internet Водительские права кат. B 1С:Предприятие Користувач ПК Користувач Internet Водійські права кат. B 1С:Підприємство

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • German — beginner
  • English — beginner

Additional information

Високий рівень відповідальності, цілеспрямований, орієнтований на досягнення результатів, сумлінно виконую покладені на мене обов’язки, вмію аналізувати та логічно мислити, порядний, оптиміст по життю.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: