Serhii
Sommelier
- Employment:
- Full-time.
- Age:
- 29 years
- City:
- Kyiv
Contact information
The job seeker has entered a phone number , email, Facebook and Instagram.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/2313320
Work experience
Сомельє по міцному алкоголю
from 12.2023 to now
(6 months)
goodwine, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
- Обслуговування відвідувачів та VIP гостей на високому рівні за стандартами ASI.
- проведення дегустацій по міцному алкоголю;
- проведення виїзних заходів та дегустацій.
- Консультація гостей.
- Контроль якості будь-якої продукції, що пропонується або продається.
- Проведення інвентаризації.
- Прийом та облік товару.
- Робота в 1С, Ехcel
- створення і участь відеоконтента по міцним алкогольним напоям у медійному просторі.
Менеджер з навчання персоналу / Шеф-сомельє магазинів Wine Point
from 02.2023 to 12.2023
(10 months)
ДісНа, Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)
- Створення школи сомельє та курсів із навчання всіх алкогольних напоїв для сомельє та кавістів у мережі магазинів Wine Point та співробітників компанії Disna.
- проведення дегустацій на всіх магазинах Wine Point у Київі для людей різного ступеня залучення.
- проведення виїзних заходів та дегустацій.
- відбір нових позицій алкоголю для імпорту.
- презентації нових алкогольних продуктів для мережі магазинів Wine Point.
- Навчання сомельє, кавістів і допомога в роботі на всіх магазинах Wine Point.
- Навчання по вину та всіх категоріях міцних напоїв.
- Робота в 1С, Ехcel
- робота із власним імпортом.
- робота з документацією, яка стосується всіх підрозділів.
- створення маршруту, плану дегустацій та лекцій по різним регіонам України для партнерів, клієнтів та різних ТТ.
- проведення дегустацій в інших містах України для партнерів, клієнтів та різних ТТ.
- допомога у створенні крафтових алкогольних продуктів
Chef Sommelier
from 06.2022 to 01.2023
(7 months)
Шотландский дім-ресторан "Whisky Corner", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
- Обслуговування відвідувачів та VIP гостей на високому рівні.
- Робота з найбільшою колекцією віскі у Європі.
- проведення дегустацій для людей різного ступеня залучення.
- проведення виїзних заходів, дегустацій.
- Сервірування та подання вин за нормами ASI.
- Контроль якості продуктів.
- Проведення інвентаризації.
- Робота з постачальниками.
- Робота за баром, знання, приготування та подача коктейлів за стандартами IBA.
- Прийом та облік товару
- Закупівля продукції до ресторану.
- Навчання персоналу
- Робота в 1С, Ехcel
- Складання винної карти, сигарного меню, віскі карти та коктейльної карти.
- робота із власним імпортом.
- робота з документацією, яка стосується всіх підрозділів.
Chef Sommelier
from 02.2021 to 08.2022
(1 year 6 months)
Zafferano Cucino Italiana, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
- Обслуговування відвідувачів та VIP гостей на високому рівні за стандартами ASI.
- проведення ено-гастрономічних дегустацій;
- проведення дегустацій для людей різного ступеня залучення.
- проведення виїзних заходів, дегустацій.
- Сервірування та подання вин за стандартами ASI.
- Контроль якості будь-якої продукції, що видається.
- Проведення інвентаризації.
- Робота з постачальниками.
- Прийом та облік товару.
- Закупівля продукції, новинок у ресторан.
- Навчання персоналу, тренінги, дегустації з вин, міцного алкоголю та сигар.
- Робота в 1С, Ехcel
- Складання винної карти, сигарного меню та віскі карти.
Sommelier
from 03.2020 to 09.2020
(6 months)
Veranda on the river, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
- Обслуговування відвідувачів та VIP гостей на високому рівні за стандартами ASI.
- проведення дегустацій для людей різного ступеня залучення.
- Сервірування та подання вин за стандартами ASI.
- Контроль якості будь-якої продукції, що видається.
- Проведення інвентаризації.
- Прийом та облік товару.
- Закупівля продукції до ресторану.
- проведення ено-гастрономічних дегустацій;
Sommelier
from 09.2014 to 02.2020
(5 years 5 months)
Шотландский дом-ресторан "Whisky Corner", Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
- Обслуговування відвідувачів та VIP гостей на високому рівні.
- Робота з найбільшою колекцією віскі у Європі.
- проведення дегустацій для людей різного ступеня залучення.
- проведення виїзних заходів, дегустацій.
- Сервірування та подання вин за нормами ASI.
- Контроль якості продуктів.
- Проведення інвентаризації.
- Робота з постачальниками.
- Робота за баром, знання, приготування та подача коктейлів за стандартами IBA.
- Прийом та облік товару
- Закупівля продукції до ресторану.
- Навчання персоналу
- Робота в 1С, Ехcel
- Складання винної карти, сигарного меню, віскі карти.
- робота із власним імпортом.
Bartender-Cashier
from 06.2014 to 06.2015
(1 year)
Итальянский ресторан "Piccolino", Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
- знання касової дисципліни;
- робота з 1С, Ехcel;
- консультування та обслуговування відвідувачів на високому рівні;
- контроль закупівель;
- проведення інвентаризацій;
- здійснення касових операцій;
- прийом та видача коштів;
- перевірка грошових купюр;
- робота з первинною бухгалтерією;
- ведення авансових звітів;
- формування документів операційного дня за касовими операціями;
- Відображення касових операцій у книгах обліку та в операційно-облікових системах.
Education
Краматорський коледж Донецького національного університету економіки та торгівлі ім. М.Туган-Барановського
Кухар-технолог, Краматорськ
Specialized secondary, from 2010 to 2015 (5 years)
Additional education and certificates
Школа сомельє "Майстер-Клас"
2019, 3 месяца
Академія праці, соціальних відносин та туризму.
2019, 3 месяца
Сигарний Дім "Фортуна"
Неодноразові курси
Maitre fromager
Базовий дводенний теоретичний та практичний курс, 2018
Knowledge and skills
Language proficiencies
- Ukrainian — advanced
- English — average
References
-
Козловский Олег
Chef Sommelier, Шотландский дом-ресторан "Whisky Corner"
Contact details are hidden -
Наталя Благополучна
Президент Всеукраїнської, Асоціації виноробів і сомельє, засновник і директор Першої в Україні Школи сомельє «Мастер-класс»
Contact details are hidden
Additional information
* 2023. Бронзовий призер Першого Всеукраїнського конкурсу "Кращій дегустатор України 2023" (від Всеукраїнської асоціації виноробів і сомельє).
* Автор YouTube-каналу "WhiskySip" та створення контенту для просування віскі-культури
https://www.youtube.com/@whiskysip
* 2021. Півфіналіст конкурсу "Найкращий сомельє України 2021 року"
* 2020. Переможець "XVIII-го Всеукраїнського конкурсу сомельє "Український сомельє - 2020"
* 2019. Півфіналіст XVII Всеукраїнського конкурсу сомельє та виноробів 2019 року;
* Створення винних карт для ресторанів з урахуванням концепції закладу та його розташування;
* Організація виїзних дегустацій (вино, міцний алкоголь, сири та сигари), дегустацій та тренінгів для персоналу HoReCa;
Similar candidates
Кавист
Kyiv
Сомельє
30000 UAH, Kyiv, Dnipro
,
more 2 cities
Сомельє
Kyiv
Кавіст
Kyiv
Сомелье
Kyiv
Сомелье
20000 UAH, Kyiv