Resume from May 2, 2024

Юлия

Администратор магазина, директор, 15 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
43 years
City:
Poltava

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Additional information

Прізвище, ім’я, по батькові: Емець Юлія Анатоліївна
Дата народження: 20/06/1980
Дом.адреса: м. Полтава, м-н Незалежності 1-а, кв.55
Моб.тел.: [open contact info](look above in the "contact info" section)



Мета: Заміщення вакантної посади з умовою професійного вдосконалення і росту.
Освіта: В 1996р. успішно закінчила школу-гімназію №6 (середня освіта).
1998-2001р. навчалась в Полтавському кооперативному технікумі, спеціальність „Товарознавство та комерційна діяльність(з спеціалізаціею в митній справі)”, заочна форма навчання.
2002-2007р. навчалась в Полтавській Державній Аграрній Академії,спеціальність «Менеджмент організації»,заочна форма навчання.
.
Досвід роботи:
1997-1999рр. –диско-клуб "Ворсклянка",бармен-офіціант;
1999-2001рр.-диско-клуб"Радуга",бармен-офіціант ;
Основні обов’язки: ведення касової документації,проведення інвентаризацій, забезпечення товарних запасів,обслуговування клієнтів.

2001-2003рр.-ТВЦ"Пассаж",бармен;
Основні обов’язки: Проведення інвентаризацій, ведення переговорів з постачальниками, ведення касової документації;

2003-2004рр.-ФІтнес-клуб «Вітамін»,ресторан «Барракуда»,бармен;
Основні обов’язки: Проведення інвентаризацій, ведення переговорів з постачальниками, ведення касової документації,обслуговування банкетів;

2004-2005рр.-декретна відпустка;
2005-2006рр.-ЧП"Емець"-власниця,роздрібна торгівля непрод.товарів;
2006-2007рр.-ЧП»Морозова»-ст.продавець,торгівля стоковим товаром.
Основні обов’язки: Підтримка плану продажів, ефективна організація простору та внутрішнього графіку секції, підбір, контроль та мотивація персоналу, перевірка товарних звітів, проведення інвентаризації, організація мерчендайзингу та контроль презентацій в залі, моніторинг цін конкурентів.
2007-2014р-ТОВ"Паритет-Смік",дитячий універмаг СМІК.
Свою роботу почала з посади продавця,потім касир,ст..касир,ст..продавець,та 5 років на посаді адміністратора.
Основні обов’язки: Підтримка плану продажів, управління товарними запасами магазину, ефективна організація простору та внутрішнього графіку магазину, підбір, контроль та мотивація персоналу, робота з покупцями, перевірка товарних звітів, проведення інвентаризації на складі, ведення переговорів з постачальниками, формування замовлень. Прийом товару та контроль за його правильним розміщенням, проведення інкасацій. Ведення документації, співпраця з відділом закупок, контроль прийому і переміщення товару, організація мерчендайзингу та контроль комунікації і презентацій в залі, контроль поточних питань з персоналом.
2014-до теперішнього часу,працюю адміністратором у дитячому супермаркеті "Чудо Острів".Посада включає в себе великий обсяг функціоналу.А саме:Контроль викладки товару,контроль переоцінки,контроль чистоти та порядку у залі,контроль і організація проведення маркетингових заходів,ведення необхідного по магазину товарообігу,ведення товарного обліку.Робота з персоналом(формування графіку відпусток та виходів на роботу),адаптація нових співробітників.Контроль роботи продавців,кассирів та старшого продавця.Знання функціональних обов'язків та інструкцій,порядок роботи каси та знання стандартів обслуговування.Контроль начислення заробітної плати.Моніторинг конкурентів.Контроль інкасацій.Контроль прийомки товару та повернення постачальникам,переміщення між магазинами.Робота з Центральним офісом(відділами маркетингу та продажу,бухгалтеріею.Відкриття нових магазинів мережі,навчання персоналу.


До роботи ставлюся сумлінно, постійно підвищую свій професійний рівень, вимоглива до себе та оточуючих, комунікабельна, відповідальна.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: