Оксана
Керуючий кафе, 20 000 UAH
- Employment:
- Full-time.
- Age:
- 50 years
- City:
- Uman
Contact information
The job seeker has entered a phone number , email and address.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/2315641
Work experience
Керуюча кафе
from 12.2021 to 12.2023
(2 years)
Укрпалетсистем, Умань (Готельно-ресторанний бізнес)
Контроль за дотриманням персоналом правил внутрішнього розпорядку, правил приготування страв, згідно технологічним картам, правил зберігання страв та продукції.Ведення журналів, згідно системи НАССР. Замовлення сировини. Проведення інвентаризації . Підбір , прийом та навчання персоналу. Ведення обліку товару, страв, інвентаря. Ведення внутрішньої документації. Робота з вхідною документацією. Робота в обліковій системі.
Керуючий рестораном
from 07.2021 to 11.2021
(4 months)
ЧП Поляченко, Умань (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкриття ресторану ( підбір та закупка обладнання, інвентарю, посуду, облаштування кухні, підбір та навчання персоналу, розробка меню та технологічних карт). Контроль за дотриманням персоналом правил внутрішнього розпорядку, правил приготування страв, згідно технологічним картам, правил зберігання страв та продукції. Замовлення сировини. Проведення інвентаризації . Ведення обліку товару, страв, інвентаря. Ведення внутрішньої документації.
Шеф-повар
from 11.2020 to 07.2021
(8 months)
ОККО, Умань (Готельно-ресторанний бізнес)
Контроль за дотриманням правил приготування та видачі страв відповідно до технологічних карт. Прийом та товару (сировини). Проведення інвентаризації. Контроль за дотриманням персоналом вимог Компанії, норм санітарної гігієни. Навчання кухарів приготуванню нових та за необхідності коригування введених страв згідно ТК. Складання заявок на потрібну сировину.
Менеджер по персоналу
from 06.2018 to 10.2019
(1 year 4 months)
ТОВ Уманьпиво, Умань (Харчова промисловість)
Пошук та підбір персоналу.
Контроль за адаптацією нових працівників.
Формування кадрового резерву.
Розробка посадових інструкцій.
Робота з джерелами пошуку персоналу.
Розробка організаційної структури.
Організація корпоративних заходів.
Кухар
from 05.2015 to 09.2015
(4 months)
ЧП Романюк С., Умань (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготування страв, згідно з технологічними картами гарячого та холодного цеху, проведення інвентаризації.
Адміністратор ресторану
from 06.2014 to 10.2014
(4 months)
ЧП Семченко Я.В., Умань (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкриття ресторану ( підбір та закупка обладнання, інвентарю, посуду, облаштування кухні, підбір та навчання персоналу, розробка меню та технологічних карт). Контроль за дотриманням персоналом правил внутрішнього розпорядку, правил приготування страв, згідно технологічним картам, правил зберігання страв та продукції. Замовлення сировини. Проведення інвентаризації . Ведення обліку товару, страв, інвентаря. Ведення внутрішньої документації.
Керуючий рестораном
from 12.2005 to 03.2011
(5 years 3 months)
ТМ "Пицца Челентано", умань (Готельно-ресторанний бізнес)
Підбір та оформлення персоналу. Навчання персоналу стандартам Компанії. Контроль за дотриманням персоналом стандартів роботи ресторану. Робота з документами по техниці безпеки (ведення інструктажів, журналів та інструкцій). Робота з документами з кадрових питань ( договори прийняття на роботу, реєстрація їх у відповідних державних органах; обробка заяв про прийняття, звільнення, відпусток; ведення особових справ персоналу; створення графіків відпусток ). Ведення інвентаризації. Робота із перевіряючими державними органами. Контроль за якістю продукції, що випускається. Контроль якості, одержуваного сировини. Відстеження залишків сировини на складі та своєчасне замовлення його. Робота з постачальниками (складання договорів, контроль за якістю продукції, що поставляється ними). Контроль за своєчасною сплатою рахунків за продукцію та за комунальні послуги. Вирішення питань, пов'язаних з роботою ресторану (ремонт або заміна обладнання, закупівля кухонного інвентарю, видача та заміна спец, одягу персоналу). Вирішення конфліктних ситуацій. Нарахування заробітної плати. У період відпустки чи хвороби економіста виконувала його обов'язки ( створення калькуляцій на вироблену продукцію, ведення внутрішнього фінансового обліку, складання фінансового звіту за місяць, робота зі специфічною комп'ютерною програмою, яка працює за принципом 1С Підприємство).
Директор виробництва
from 09.1998 to 03.2005
(6 years 6 months)
ТМ Кампус, Умань (Легка промисловість)
Начальник ВТК, начальник цеху, начальник виробництва. Контроль якості продукції та сировини, розробка технології виробництва на продукцію. Ведення облікової документації. Підбір персоналу. Вирішення питань, пов'язаних з безперебійною роботою виробництва.
Education
Полтавській кооперативний інститут
Технологічний, інженер-технолог, Полтава
Higher, from 1992 to 1997 (5 years)
Additional education and certificates
Тренінг систематизація бізнесу
2018
Тренинг Тeam building
2018
Knowledge and skills
Similar candidates
Ресторатор, операційний директор ресторану, шеф-кухар
Uman, Vinnytsia
,
more 8 cities
Керуючий рестораном, кафе, доставкою
Uman, Vinnytsia
,
more 3 cities