Resume from March 20, 2023 PRO

Єлизавета

Senior 2D artist, generalist, 57 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
33 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and LinkedIn.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Freelance 2D artist

from 11.2021 to now (2 years 7 months)
freelance, Київ (Дизайн)

Створення різноманітного казуального арту для гри від концепту до фіналізації (BG, промо матеріали, іконки і т д). Обмальовка 3D об'єктів, локацій. Робота з PSD: підготовка для анімацій, нарізка шарів.

Senior 2D artist generalist

from 11.2019 to 10.2021 (1 year 11 months)
Whaleapp, Київ (Дизайн)

Створення казуального ізометричного арту з нуля і до фіналу (всі стадії): локації, props, об'єкти поля match3. Робота з 3D об'єктами (обмальовка). Робота з промо матеріалами (арт для онлайн магазинів, іконки, сцени). Робота з PSD: підготовка для анімацій, нарізка шарів.

Mid 2D artist generalist

from 10.2017 to 11.2019 (2 years 1 month)
Boolat Games, Киев (Дизайн)

Створення казуального ізометричного арту (maps props,enviromet elements) від концепту і до фіналу. Робота з HOPA: локації, міні ігри, зуми, бг, тулзи. Робота з PSD: підготовка для анімацій, нарізка шарів.

Mid 2D artist generalist

from 05.2016 to 10.2017 (1 year 5 months)
4FriendsGames, Киев (Дизайн)

Створення різноманітного арту для HOPA: локації, зуми, BG, міні ігри, тулзи. Робота з PSD: підготовка для анімацій, нарізка шарів.

Junior 2D artist generalist

from 02.2015 to 05.2016 (1 year 3 months)
ERS Games Studios, Киев (Дизайн)

Створення різноманітного арту для HOPA: локації, зуми, BG, міні ігри, тулзи. Робота з PSD: підготовка для анімацій, нарізка шарів.

Education

КДАДПМД ім. Михайла Бойчука

Графічний дизайн, Київ
Higher, from 2009 to 2014 (5 years)

Knowledge and skills

Adobe Photoshop Blender Paint Tool SAI Adobe Lightroom

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • English — average

Additional information

Професійний 2D-художник широкого профілю з 6+ роками комерційного досвіду в казуальних/match3/F2P мобільних іграх з Києва, Україна. Гнучка у функціональному та естетичному відношенні людина, яка може адаптуватися до різних стилів мистецтва та зберігаючи узгодженість із загальною грою. Моє друге «Я» – це здатність до самоконтролю та багатозадачності. Я дуже комунікабельна, володію англійською мовою, мене завжди цікавить робочий процес і я ніколи не припиняю вдосконалювати свої навички.
Зараз я вивчаю Blender, щоб перейти на 3D-художника (або 3D/2D). Серед моїх навичок також відмінне знання PS, досвід роботи в галузі Adobe Illustrator, Sai, Adobe Lightroom. Хороші навички малювання від руки та знання дизайнера. І, звичайно, захоплення моєю роботою.
Щодо хобі, то фотоапарат - мої другі руки :-)

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: