Resume from November 9, 2020

Андрій

Старший кухар

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
32 years
City of residence:
Kalush
Ready to work:
Kalush, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Шеф-кухар

from 10.2018 to 02.2020 (1 year 4 months)
Стейк Хаус Ранчо, Калуш (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар гарячого процесу, кейтерінг

from 03.2018 to 09.2018 (6 months)
Restauracja Potocki Gałkowo, Gałkowo (Ресторан , готель)

Кухар-універсал

from 03.2017 to 06.2017 (3 months)
Hotel Cargo, ul. transportowa 8, 69-100 Слубице, Польша (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування і видача холодних страв, контроль якості продуктів . 60 посадкових місць.Холодний процес.Гарячий процес .Видача і приготування холодних закусок ,салатів. Приготування страв на банкети.

Шеф-кухар

from 03.2016 to 02.2017 (11 months)
ресторан-піцерія "Palermo", Калуш (Готельно-ресторанний бізнес)

Керування виробництвом, виконання адміністративної роботи, контроль роботи рядових кухарів .Організація банкетів, Контроль за технологію приготування страв і закупівлю продуктів.
Спілкування з постачальниками, складання заявки на продукти, контроль терміну доставки, асортименту і кількості товару на складі.
Розробка та оновлення меню, технологічних карт. Калькуляція та облік, проведення інвентаризації.Оптимізація технічних процесів.
(75 посадкових місьць прохідність до 200 людей в день , італійська , середземноморська кухня.)

Старший кухар (lobby bar)

from 12.2015 to 03.2016 (3 months)
RADISSON BLU RESORT, BUKOVEL, с.Поляниця (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування і видача холодних страв, контроль якості продуктів . 150 посадкових місць. прохідність від 200 до 300 чоловік.

Кухар

from 12.2014 to 12.2015 (1 year)
RADISSON BLU RESORT, BUKOVEL, с.Поляниця (Готельно-ресторанний бізнес)

Холодний процес.Видача і приготування холодних закусок ,салатів. Приготування страв на банкети(від 100 до 350 чоловік),швецький стіл (від 100 до 400 людей)

Су-шеф

from 04.2014 to 12.2014 (8 months)
р-н.Кондрат, Калуш (Готельно-ресторанний бізнес)

Складання заявки на необхідні продовольчі товари, напівфабрикати і сировину, забезпечння на їхотримання зі складу, контроль терміни, асортимент, кількість і якість реалізації. Здійснення постійного контролю за технологією приготування їжі, нормами закладки сировини і дотриманням персоналу санітарних вимог і правил особистої гігієни. Здійснення розстановки кухарів та інших працівників на процеси . Складання графіків виходу кухарів на роботу. Проведення бракеражу готової їжі. Складання меню.
(110 посадочних місьць прохідність до 200 людей в день)
Італійська , французька , середзеноморська кухня.

Старший зміни

from 09.2013 to 03.2014 (6 months)
р-н.Кондрат Meat Club GRill wine, Івано-Франківськ (ресторанно-готельнйи бізнес)

Робота з персоналом, нагляд та контроль якості страв на видачі. Складання графіків змін а також підбір персоналу закладу. Контроль наявності продуктів по складу .
(110 посадочних місьць прохідність до 200 людей в день)
Італійська , французька , середзеноморська кухня.

Кухар сушист

from 12.2012 to 08.2013 (8 months)
р-н.Кондрат, Калуш (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготувавння суші , ролів ,макі , Японська кухня.

Кухар універсал

from 06.2012 to 11.2012 (5 months)
р-н.Кондрат, Калуш (Готельно-ресторанний бізнес)

приготування страв, видача їх в зал . Українська середземноморська, італійська кухня.

Охорона

from 05.2010 to 01.2011 (8 months)
Тзов Рознет (Роздрібна торгівля)

Охорона торгівельного залу, прикасових зон ,контроль за роботою працівників .

Мерчендайзер

from 03.2009 to 07.2010 (1 year 4 months)
Тзов "Дельта-98" (торгівля вино-горілчаними виробами.)

Мерчендайзер

from 05.2008 to 02.2009 (9 months)
Тзов"Стиль" (торгівельний бізнес)

Викладка товару згідно схеми, проведення різного роду акцій для заохочення клієнтів.

Education

Іфім ТнеУ

Менеджер ЗЕД, м.Івано-Франківськ
Higher, from 2008 to 2013 (4 years 9 months)

ВПУ №7

Кухар, офіціант, м.Калуш
Specialized secondary, from 2005 to 2008 (3 years 3 months)

Additional education and certificates

Мастер-класс Сергея Зеленохата в рамках FONTEGRO UKRAINE

1

Knowledge and skills

Робота в команді Комунікабельність Стресостійкість

Language proficiencies

  • English — beginner
  • Russian — average

Additional information

2006 р.
Змагання між ВПУ міста Калуша, Коломиї, Бурштина, Івано-Франківська
Напрямок: обслуговування у закладах ресторанного господарства
Бронзовий призер(№3)

Transcapathian BBQ FEST - 2012 Ужгород, Україна.
Кулінарне змагання.
Учасник а також золотий призер у номінаціях :
"Риба на грилі" ,"Курячі крильця на грилі"



Знання кухонь: українська ,середземноморська, італійська,частково японська (приготування суші)
Особисті якості
Стресостійкість, комунікабельність,вміння працювати в команді,креативний підхід до роботи.


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: