Resume from July 27, 2014

Радимир

Начальник відділення (банк), економіст на підприємстві, менеджер з продажу, 6 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
54 years
City of residence:
Nikopol
Ready to work:
Dnipro, Kyiv, Nikopol

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

головний економіст

from 08.2003 to now (20 years 10 months)
АТ Райффайзен Банк Аваль, Нікополь (Фінанси, банки, страхування)

Основні обов’язки: економіст з обслуговування фізичних та юридичних осіб, продаж та обслуговування депозитів, поточних, корпоративних, карткових рахунків фізичних та юридичних осіб, кредитування фізичних осіб, залучення клієнтів по продукту «Еквайрінг», оформлення зарплатних проектів, обслуговування банкоматів, валютні операції (купівля, продаж, конвертація), відкриття/закриття операційного дня. Кредитування МБС. Під час відпустки начальника відділення виконував його обов’язки.

Education

Київське загальновійськове військове командне училище ім. М. В. Фрунзе;Придніпровська державна академія будівництва та архітектури, диплом спеціаліста,кваліфікація: інженер-механік.;Межрегіональна Академія управління персоналом, диплом

Диплом спеціаліста,кваліфікація: інженер-механік.;диплом спеціаліста, кваліфікація: економіст, фінансовий менеджер, Київ;Дніпропетровськ ;Нікополь
Higher, from 1987 to 2007 (19 years 9 months)

Additional information

Особисті якості: володію функціональними та технічними знаннями і навичками, які дозволяють виконувати роботу на високому професійному рівні; здатний і прагну набувати нові навички та знання; йду на зустріч побажанням та вимогам внутрішніх та зовнішніх клієнтів, встановлюю та підтримую ефективні взаємовідносини з клієнтами, користуюся їх довірою та повагою; надійна людина; тактовна; з користю для роботи, визнаю свої помилки, надзвичайно націлений на кінцевий результат.
Додаткова інформація: вільно володію персональним комп’ютером як користувач, іноземна мова - англійська (зі словником), іспанська (зі словником). Маю сертифікати: «Навички продажу банківських продуктів», «Обслуговування найвищої якості», почесна грамота «За вагомий внесок у розвиток Банку та досягнення високих показників у роботі», відзнака в номінації «Людина, яка користується високою довірою».
Професійний досвід:
з 2011 року головний економіст Каштанового відділення АТ Райффайзен Банк Аваль.
2005-2011 - головний економіст Третього Нікопольського відділення
ДОД АТ «Райффайзен Банк Аваль».
2004-2005 - провідний економіст Нікопольської філії АППБ «АВАЛЬ».
2003-2004 - економіст першої категорії Нікопольської філії АППБ «АВАЛЬ». 2003 рік - Нікопольська філія АППБ «Аваль», охоронник.
1994-2003 - фізична особа-підприємець, співпраця з підприємствами міста та України.
1991-1994 - м. Нікополь. Кранобудівний завод ім. В.І.Леніна, слюсар-інструментальник.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: