Resume from January 13, 2022 PRO

Personal information hidden

This job seeker decided to hide his personal information and contact info, but you can send a message to him or suggest a job to him.

This job seeker has chosen to hide his personal information and contact info. You can contact him using this page: https://www.work.ua/resumes/2467650

Головний енергетик, інженер, 15 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
City of residence:
Konotop
Ready to work:
Konotop, Kyiv, Remote

Contact information

This job seeker has hidden his personal information, but you can send him a message or suggest a job to him if you open his contact info.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Заступник головного енергетика

from 09.2014 to 04.2019 (4 years 7 months)
ООО "Мотордеталь-Конотоп", Конотоп (Виробництво автомобільної гільзи)

Керував службами енергетичного цеху, контролював виконання договорів з сторонніми організаціями, складав та контролював складання підлеглими звітів споживаної електрики, газу та води. Брав участь у модернізації електричної частини верстатів (розробляв та складав креслення). Розробляв 3D збірки та креслення деяких компонентів у програмі Kompass 3D, та інколи CATIA та SolidWorks . Здійснював пошук та заявку маловживаних запчастин.

Ведучий енергетик

from 07.2005 to 08.2007 (2 years 1 month)
Лутугинське управління бурових та гірничих робіт, Лутугине (Буріння розвідувальних свердловин)

Складання та підписання в зацікавлених організаціях проектів з підключення бурових верстатів в польових умовах до ПЛ та керівництво бригадою для їх побудови. Складання звітів споживаної електрики та води.

Майстер дільниці

from 09.1995 to 08.2002 (6 years 11 months)
Лутугинський НПВК, Лутугине (Виробництво металургійного обладнання)

керував дільницею станків з ЧПУ, дільницею з виготовлення чавунних ливарних форм, заміщав начальників зміни на період відпустки в токарному цеху

Education

Донбаський гірничо-металургійний інститут

Електропривід та автоматизація промислових підприємств, Алчевск
Higher, from 1990 to 1995 (4 years 10 months)

Knowledge and skills

MS Office Користувач ПК AutoCAD Водійські права кат. B КОМПАС-3D SolidWorks Слюсар-електрик Креслення та моделювання в Компас-3Д та SolidWorks

Language proficiencies

  • Ukrainian — above average
  • Russian — fluent
  • English — beginner

Additional information

Спокійний, стриманий, комунікабельний, голос приємний, мислення критичне, технічно - обізнаний, здібності: аналітичні, організаційні та до навчання. Не палю. Не вживаю алкоголь. Подобається спокійна музика, але працюю зазвичай в тиші. Подобається вело та піший туризм. Намагаюсь підтримувати здоровий спосіб життя.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: