Resume from April 17, 2024 PRO

Ілона

Адміністратор, контент-менеджер, копірайтер, 15 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
33 years
City of residence:
Other countries
Ready to work:
Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email, address and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Copywriter, SMM-manager

from 12.2018 to 05.2022 (3 years 5 months)
WestWebArt, Рівне (Маркетинг, реклама, PR)

SEO-копірайтер

from 05.2012 to 05.2022 (10 years)
фріланс, Львів (ЗМІ, медіа)

Education

ЛНУ имени Ивана Франка

Юридический, Львов
Higher, from 2007 to 2013 (5 years 9 months)

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Polish — advanced
  • English — average

Additional information

РЕЗЮМЕ
Буфан Ілона Володимирівна

тел. [open contact info](look above in the "contact info" section)
e-mail: [open contact info](look above in the "contact info" section)
15 липня 1990 р.н.


МЕТА:
отримання посади контент-менеджер, копірайтер, smm-менеджер, редактор.

ВИМОГИ:
зарплата від 15 000 грн./міс., повна або часткова зайнятість

ОСВІТА:
2007-2011 рр. - навчання на юридичному факультеті ЛНУ імені І. Франка, освітньо-кваліфікаційний рівень –бакалавр, денна форма навчання.
2011-2013 рр.- навчання на юридичному факультеті ЛНУ імені І. Франка, освітньо-кваліфікаційний рівень –спеціаліст, денна форма навчання.
5й курс-спеціалізація "Адвокатура".


Під час праці SMM-менеджером в діджитал-агентстві WebWestArt постійно вдосконалювала навички та вміння, проходила курси підвищення кваліфікації.

Осінь 2022р - курс NEWLOOK.SMM 3.0. Є диплом та сертифікат, що підтверджують успішне проходження програми та виконання всіх необхідних домашніх завдань.

ПРОФЕСІЙНІ НАВИКИ ТА ЗНАННЯ :
вільно володію ПК, Windows, MS Office, Internet – досвідчений користувач, при необхідності вивчення інших програм – швидко освоюю нову інформацію.
-інформаційно-пошукові правові системи: "Нормативні акти України" (НАУ), Ліга Закон, «Експерт-Юрист», Інфодиск "Законодавство України";
- вміння працювати з офісною технікою.

ВОЛОДІННЯ МОВАМИ:
українська — експерт, рідна
польська — вільно
англійська — Intermediate
російська - вільно.


ДІЛОВІ ЯКОСТІ:
Динамічність, толерантність, послідовність, самокритичність, ініціативність, зацікавленість у своєму професійному розвитку, завжди докладаю максимальних зусиль до поставлених перед мною завдань, вимоглива до себе, цілеспрямована, наполеглива, комунікабельна, пунктуальна, відповідальна, швидко навчаюсь, дисциплінована, є велике бажання працювати та здобувати практичні навички.

ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ:
Проходила навчальну практику в органі місцевого самоврядування, у Львівській міжрайонній природоохоронній прокуратурі, Сихівському та Галицькому районних судах міста Львова під час навчання на юридичному факультеті ЛНУ імені І. Франка.


ДОСВІД, трудова діяльність:

08.2012р. – 12.2012 р. – дистриб’ютор міжнародної корпорації «TIENS». Оволоділа навичками професійного рекрутера. В мої обов’язки входило: проведення зустрічей, телефонних переговорів, проведення контрактних переговорів, ведення поточної статистичної звітності, організація робочого графіку, планування роботи, участь в навчальних заняттях, проведення презентацій.

03.2013р. - 05.2013р. - кредитний інспектор в департаменті по роботі з проблемною заборгованністю компанії "Прімоколект". Робота з боржниками в телефонному режимі, опрацювання їх боргових справ, внесення до них змін, надсилання різноманітних довідок і документів за офіційними запитами боржників, в т.ч. довідок про закриття заборгованості.


06.2013 по 11.2013 - оператор інформаційного центру компанії "Інтертелеком"


11.2013-10.2018 - телефоніст інформаційно-консультаційного центру компанії "Оріфлейм"
(З вересня 2015р перебувала у відпустці по догляду за дитиною до 3років)

У дистанційному форматі паралельно працювала SEO-копірайтером на різних фріланс-платформах в період з травня 2012 року і фактично регулярно до кінця 2021р. З початку 2022 р. у діджитал-агентстві був акцент на проекти по веденні SMM, а їх співвідношення до проектів по копірайтингу стало 80/20.

З 12.2018 по 05.2022 - SMM-менеджер, копірайтер у діджитал-агентстві WebWestArt. З початку 2022 року працювала дистанційно.

З 03/2022 по сьогодні - оператор Call-center / Katowice.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: