Resume from January 5, 2016

Personal information hidden

This job seeker decided to hide his personal information and contact info, but you can send a message to him or suggest a job to him.

This job seeker has chosen to hide his personal information and contact info. You can contact him using this page: https://www.work.ua/resumes/2525485

Спеціаліст у сфері продажу та управління, 4 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
City of residence:
Hola Prystan
Ready to work:
Hola Prystan, Remote

Contact information

This job seeker has hidden his personal information, but you can send him a message or suggest a job to him if you open his contact info.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Кредитний спеціаліст

from 05.2013 to 06.2014 (1 year 1 month)
ОТП банк, Гола Пристань (Фінанси, банки, страхування)

Робота з насененням, підключення торгових партнерів, 200-відсоткове виконання доведеного плану. Призові місця і, відповідно постійне преміювання за продаж додаткових послуг, страхування та кредитних карток. Постійна участь у тренінгах та підвищення свого професійного рівня.

Взагалі мій офіційний трудовий стаж сягає 15 років. 1999 -2003 р.р.- технолог Хлібозавода, 2003 - 2004р.р. - паспортист РВ УМВС, 2005 - 2013 р.р. - начальник відділу внутрішньої політики та звязків з громадськістю райдержадміністрації, 2013 - 2014 - спеціаліст з кредитування Дельта банка та ОТП банка.

Education

Київський Державний Університет Харчових Технологій

Факультет - технологія мяса та молока, спеціальність - спеціаліст із переробки, зберігання та консервуваннґ молока, Київ
Higher, from 1996 to 2002 (5 years 8 months)

Маю другу вищу освіту за фахом магістр державного управління. Навчалася з вересня 2007 по лютий 2010 року в Одеському Регіональному Інституті Державного Управління Національної Академії Державного Управління при Президентові України. Маю музичну освіту за фахом фортепіано. Водій категорії А,В,С з водійським стажем - 17 років.

Additional education and certificates

Одеський Регіональний Інститут Державного Управління - закінчила курси "Організаційно-правові механізми управління"

2000,10 днів

Knowledge and skills

Робота з оргтехнікою Ведення документації Здібний організатор, дію завжди за планом, трудоголік

Language proficiencies

  • English — average
  • Russian — average

References

Яровий Юрій Володимирович

Яровий Юрій Володимирович

Начальник відділу реєстру виборців, Райдержадміністрація

Contact details are hidden

Additional information

Люблю працювати , постійно ставлю перед собою нові цілі і досягаю їх. Люблю навчатися, розширювати свої знання, набувати різноманітного досвіду, покращувати свої професійні якості. Відкрита до людей, спілкування та всього нового. Не боюся труднощів, навпаки радо вітаю їх на своєму шляху, адже вважаю, що вони формують характер людини і зміцнюють її життєву позицію. Принципова, ввічлива, доброзичлива, легко налагоджую контакт з людьми. Як показав досвід роботи у банку, людина яка звернулася до мене лишалася моїм клієнтом і рекомендувала мене своїм блзьким та друзям.
Маю родину - чоловіка, сина та доньку.
Пишу вірші та твори, захоплююся поробками (маю поробки з бісеру, мушлі, природного матеріалу, виготовлені разом із дітьми), захоплююся садовим дизайном та флорисикою. Вирощую різноманітні декоративні рослини для душі та додаткового заробітку. Надзвичайно полюбляю активний відпочинок у колі сім"ї та друзів з обов"язковою верховою їздою на улюбленій лошиці Леді та нічним спостереженням за небесними світилами у телескоп.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: