Resume from April 9, 2023

Олег

Шеф-кухар

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
38 years
City:
Lviv

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and Facebook.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Additional information

Тіщенко Олег Ігорович & company ;)
Прошу пропозиції скидати на E-mail
Адреса м.Львів
E-mail [open contact info](look above in the "contact info" section)
Фото страв:
https://drive.google.com/drive/folders/1VmeeC15wJgy6Q8mh5ZMtc8Z3YBPYGL06

Дата народження 31.12.1985
Сімейний стан одружений
Вакансія
Шеф-кухар, Бренд-шеф.
Освіта
У 2009 році закінчив Львівське вище професійне училище ресторанного сервісу та туризму і здобув професію кухаря ІV розряду. З величезною любов'ю до кулінарії.
У 2013 вступив у Київський національний університет культури і мистецтв Відокремлений підрозділ "Львівська філія КНУКіМ", де здобуваю вищу освіту за спеціальністю менеджера управління готельно-ресторанного бізнесу та туризму.
Професійні навики:
Приготування страв згідно з технологічними картами, складання меню, складання технологічних карт, проведення переобліку, контроль і навчання персоналу, складання закупівель, обслуговування банкетів, знання української, руської, італійської, японської та європейської кухонь. Про себе: охайний, працьовитий, цілеспрямований, товариський, доброзичливий.
Досвід роботи
З 2010 по 2011 працював у ресторані «Бальова саля» (вул. Японська,7) гарячий цех «кухар універсал» з подальшим підвищенням до старшого зміни.
У 2011 році працював у ресторані «Андерсон» (вул. Академіка Рудницького, 39) холодний цех.
З 2012 по 2013 роках працював у ресторані «Цепелін» (вул.Чорновола, 59) кухар універсал, старший зміни.
У 2013 році пройшов стажування в Києві в ресторані Mafia на Подолі, з подальшим працевлаштуванням у ресторан Mafia у м.Львові на посаду бригадира.
Приймав активну участь у відкритті ресторану Mafia у м.Львові.
У червні 2014 року був змушений тимчасово покинути роботу в ресторані по сімейним обставинам (догляд за маленькою дитиною).
З 2014 по 2016 займав посаду старшого кухаря в ресторані "Цепелін"
Львів, вул Чорновола, 59
З 2016 по 2018 Су-шеф в легендарному ресторані Mons pius пиво та м'ясо. І тільки тут я зрозумів що таке справжня Кухня і що таке Команда.
З 2018 по 2021 Шеф-кухар в Паб Winston Churchill Pub. Тут ми показали не поганий результат.
2021 Бренд-шеф в ресторанному комплексі Pasage Gartenberg. За пів року ми вдало перезапустили після локдауну кухні пабу, піцерії та кав`ярні. І запустили новесеньку кухню ресторану. Це було Арт!


Персональні якості
Комунікабельність, вміння вирішувати конфлікти, знаходити вихід зі складних ситуацій, активна життєва позиція, ініціативність,відповідальність.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: