Resume from April 25, 2016

Олександр

Інженер-технолог, 3 300 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
33 years
City of residence:
Rivne
Ready to work:
Lutsk, Lviv, Rivne

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Менеджер зі збуту

from 05.2015 to 08.2015 (3 months)
ТОВ "Склоресурс", Дубно (Будівництво, Виготовлення склопакетів)

Інженер лабораторії

from 01.2015 to 05.2015 (4 months)
ТОВ "Обербетон-Інвест", Житомер (Будівництво. Виготовення ЗБВ)

Розробляв склад бетонної суміші. Подавав склад на бетонно змішувальний вузол. Перевіряв якість бетонної суміші і вразі потреби проводив коригування рухомості та склад бетонної суміші. Контролював точність та режими дозування згідно нормативним документам та технічному регламенту.При виявлені порушень доводив до відома майстра БЗВ та контрулював усунення порушень. Проводив контроль якості сировинних матеріалів що приходять від постачальників згідно їх чинній нормативні документації. Проводив випробування цементу, заповнювачів та хімдобавок для визначення відповідності чинній нормативні документації. Фіксував лабораторні випробування , вів документації по лабораторних роботах та протоколів випробувань матеріалів та бетону. Передавав відділу постачання лабораторні випробування матеріалів. Систематично перевіряв усі лабораторні вимірювальні прилади, а також прилади і машини для випробувань матеріалів і залізобетоних виробів. Проводив відбір про товарного бетонну та формування зразків, виписував паспорти на товарний бетон. Проводив випробування зразків на міцність. Визначав необхіду кількість хімічних добавок для конкретної бетоної суміші.

Лаборант

from 04.2014 to 01.2015 (9 months)
ТОВ «Обербетон-Інвест» (виготовлення ЗБВ)

Приймав участь у підборі та виготовлені складів бетонної суміші. Подавав склад на бетонно змішувальний вузол. Перевіряв якість бетонної суміші і вразі потреби проводив коригування рухомості та склад бетонної суміші. Контролював точність та режими дозування згідно нормативним документам та технічному регламенту. Проводив контроль якості сировинних матеріалів що приходять від постачальників згідно їх чинній нормативні документації. Проводив випробування цементу, заповнювачів та хімдобавок для визначення відповідності чинній нормативні документації. Виконував контроль за приготуванням та зберіганням зразків кубів або зразків циліндрів для послідуючого фізико-механічних випробувань на міцність. Проводив відбір про товарного бетонну та формування зразків, виписував паспорти на товарний бетон. Проводив випробування зразків на міцність. Виконував випробування конструкцій на міцність неруйнівним методом. Фіксував лабораторні випробування, вів документацію по лабораторних роботах.

Контролера «Відділу технічного контролю»

from 07.2013 to 04.2014 (9 months)
ТОВ «Обербетон-Інвест». (виготовлення ЗБВ)

Проводив поопераційний контроль за технологічними процесами при виготовлені залізобетонних виробів. Перевіряв відповідність вимогам нормативної документації товщину захисного шару, правильність установки закладних деталей. Контролював відповідність форм,закладних деталей, арматурних сіток каркасів вимогам креслень, технічним умовам, ДСТУ, ГОСТів. Маркував бетонні та залізобетонні вироби. Приймав рішення відповідності готових виробів вимогам ДСТУ, ГОСТів(геометричні розміри, плоскість, міцність бетонну тощо ). Приймав готові вироби з оформленням паспортів і актів на брак. Вів журнал обліку приймання готової продукції. Контролював правильність складування готових виробів на складі готової продукції.

Education

Національного університету водного господарства і природокористування

Технологія будівельних виробів, конструкцій і матеріалів, Рівне
Higher, from 2008 to 2013 (4 years 10 months)

Захистив дипломний проект наукового характеру на тему: «Технологічний комплекс по виготовленню бетонних сумішей з важкого бетону та виробів з ніздрюватого бетону із застосуванням ВНВ на основі дисперсних відходів промисловості »

Knowledge and skills

MS Office AutoCAD Windows

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • English — average

Additional information

Привітливість, цілеспрямованість, вміння працювати в команді, надійність.
Наявність закордоного паспорта.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: