Resume from April 8, 2024 PRO

Тетяна

Керуючий кафе, 45 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
43 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Керуючий кафе

from 12.2019 to now (4 years 4 months)
ДП "ГДІП", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- проведення конференцій, банкетів, фуршетів, офіційних прийомів та інших заходів;
- організація роботи ресторану, виробництва та персоналу ресторану (90 осіб/ понад 200 посадочних місць);
- організація обслуговування гостей згідно з високими стандартами сервісу;
-складання графіків роботи, табелів фактично відпрацьованого часу;
- складання меню ресторану спільно з шеф-кухарем ресторану;
- робота з калькуляційними картами бару та виробництва;
- спілкування з гостями, складання меню під захід замовника;
- підготовка звітної документації;
- проведення, контроль за відвідування персоналом ресторану тренінгів та зборів;
-взаємодія з іншими підрозділами підприємства;
- оцінка, аналіз роботи ресторану та персоналу за певний період.

Директорка магазину

from 06.2012 to 10.2012 (4 months)
Концерн "Воєнторг", Київ (Роздрібна торгівля)

Організація та контроль фінансово-господарською діяльністю магазину, управління персоналом. Складання планограми розміщення продукції торговельному устаткуванні. Підбір персоналу. Визначення штатного розкладу. Взаємодія з контролюючими органами, вирішення конфліктних ситуацій у торговому залі. Укладання договорів постачання. Ведення переговорів із постачальниками. Підбір асортименту. Аналіз цін закупівлі, моніторинг, формування продажних цін. Ведення первинної бухгалтерії. Ведення взаєморозрахунків із постачальниками. Аналіз динаміки продажів. Замовлення продукції. Контролює постачання, виконання домовленостей з постачальниками. Участь у інвентаризації товару. Знання касової політики.

Адміністраторка, директорка ресторану

from 01.2011 to 05.2015 (4 years 4 months)
Святковий зал "Виноградар", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація високоякісної та безперебійної роботи підприємства. Складання штатного розкладу. Робота з постачальниками. Взаємодія з органами контролю. Моніторинг та коригування меню, аналіз собівартості страв. Опрацювання та складання калькуляційних та технологічних карт. Проведення інвентаризації по бару та кухні. Організація та проведення бенкетів та фуршетів. Підбір, навчання, організація, контроль персоналу.

Адміністраторка ресторану

from 06.2009 to 03.2010 (9 months)
Ресторан "Плакучая Ива", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація робочого процесу ресторану. Підбір та навчання персоналу. Контроль залишків на виробництві. Проведення та організація культурних заходів ресторану.

Адміністраторка, директорка ресторану

from 03.2008 to 06.2009 (1 year 3 months)
Святковий зал "Виноградар", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація високоякісної та безперебійної роботи підприємства. Складання штатного розкладу. Робота з постачальниками. Взаємодія з органами контролю. Моніторинг та коригування меню, аналіз собівартості страв. Опрацювання та складання калькуляційних та технологічних карт. Проведення інвентаризації по бару та кухні. Організація та проведення бенкетів та фуршетів. Підбір, навчання, організація, контроль персоналу.

Головна спеціалістка

from 01.2007 to 02.2008 (1 year 1 month)
УПФУ в Оболонському районі м. Києва, Київ (Державні організації)

Прийом та обробка звітів з персоніфікації приватних підприємців

Адміністраторка кафе

from 11.2005 to 11.2006 (1 year)
ФОП "Андреєв", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація робочого процесу. Підбір та навчання персоналу. Контроль залишків на виробництві. Робота з постачальниками. Оформлення звітів. Розробка меню. Складання калькуляційних та технологічних карток згідно з збіркою рецептур.

Бухгалтерка - обліковець

from 06.2005 to 08.2005 (2 months)
Ресторан "Кавказская пленница", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Ведення первинної бухгалтерії, інвентаризація, складання калькуляційних та технологічних карток відповідно до збірки рецептур та з опрацювань.

Офіціантка

from 09.1998 to 05.2005 (6 years 8 months)
ДП "ГДІП", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Оформлення залу та сервірування столів для різноманітних заходів, у тому числі дипломатичних прийомів. Консультування гостей ресторану про особливості страв та напоїв. Надання допомоги при складанні замовлення
Подання страв та напоїв згідно з встановленими правилами обслуговування.
Вжиття заходів щодо вирішення проблем, що виникли у клієнта, у межах своєї компетенції.
Участь у щомісячному переобліку посуду.

Education

Київський Національний Торговельно- економічний університет

Менеджер організатор ресторанно-готельного бізнесу та туризму, Київ
Higher, from 1999 to 2004 (5 years)

Additional education and certificates

ПП "Терра", курси бармена, офіціанта

1998 (3 місяці)

Школа ринкової економіки, курси бугалтера

2014 (2 місяці)

Knowledge and skills

MS Excel MS Word Пользователь ПК Пользователь Internet Користувач ПК Користувач Internet MS Outlook

Additional information

Особисті якості: Серйозний підхід до справи, комунікабельність, відповідальність,
підприємливість, порядність, вміння працювати у команді.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: