Resume from April 4, 2021 PRO

Олена

Інспектор відділу кадрів, 10 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
56 years
City of residence:
Lviv
Ready to work:
Lviv, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Начальник відділу кадрової роботи та діловодства

from 08.1996 to now (27 years 9 months)
УДП "Укрінтеравтосервіс", Львів (Обслуговування автотранспортних перевізників на території України (кафе,міні- мотели,автостоянки,автозаправки,магазини,брокерська діяльність.)

В мої обовязки входить оформлення процесів прийому, переведення, звільнення, надання всіх видів відпусток, оформлення листків непрацездатності. Розробка посадових інструкцій.Здійснення контролю за раціональним використання робочого часу. Підготовка матеріалів для атестаційних комісій, представлення працівників для заохочень. Формування особових справ працівників. Внесення необхідних змін до штатного розпису Складання всіх видів звітності з кадрової роботи . Складання, перевірка та обробка табелів робочого часу. Оформлення та заключення договоров ЦПХ.
На данному підприємстві пройшла шлях від диспетчера, інспектора відділу кадров, інспектора по кадрам - діловода, інженера по кадрам до начальника відділу кадрової роботы та діловодства.
Неодноразово нагороджувалась Почесними грамотами Департаменту автомобільного транспорту , Міністерства інфраструктуры Украины. Являюсь Почесним працівником УДП "Укрінтеравтосервіс".

Education

Вінницький технікум м"ясної та молочної промисловості

Технология молочних продуктів, Вінниця
Specialized secondary, from 1986 to 1989 (2 years 7 months)

Knowledge and skills

Користувач ПК

Additional information

Володію українською та російськими мовами вільно .Слідкую за оновленнями трудового законодавства. Вмію і люблю працювати з людьми.Шкідливих звичок не маю.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: