Анна

Інструктор по фітнесу, хореограф, ведуча, 2 000 UAH

Employment:
Part-time.
Age:
28 years
City of residence:
Vinnytsia
Ready to work:
Uzhhorod

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Художній керівник, викладач сучасного танцю, караоке-виконавець

from 09.2011 to now (13 years)
Вахнівський будинок культури, студія танцю "Таланти Вінниччини", караоке -клуб "соло", Вінниця, Ужгород (Шоу-бізнес, мистецтво, культура)

Організовувала роботу гуртків і колективів художньої самодіяльності в будинку культури, зацікавлювала спеціалістів до керівництва гуртків різних жанрів.Складала плани нарад художньої ради і контролювала їх виконання.Брали участь у проведенні спектаклів і концертних програм у СБК.
Створювала танцювальні композиції та відтворювала їх на сцені.

Education

УжНУ

Викладач французької мови та світової літератури, Ужгород
Unfinished higher, from 2012 to 2014 (1 year 9 months)

Закінчила Липовецьку музичну школу за спеціальністтю "фортепіано", займаюсь сучасною хореографією з 7 років до теперішнього часу, волейболістка.

Knowledge and skills

  • Користувач ПК

Language proficiencies

  • French — average
  • English — average

Additional information

Вмію розробляти оздоровчі або профілактичні комплекси вправ і реалізувати їх у залі. Безпосередньо в ході заняття вмію показати вправу, пояснити всі тонкощі і простежити, щоб кожна людина виконала їх правильно. Крім цього, коли для когось навантаження стає непосильним або занадто легкої, можу запропонувати варіант виконання вправи – полегшений або навпаки, припускати більш сильне навантаження.Крім цього, завжди енергійна усміхнена уважна, весела і товариська – загалом, така, до якоїбудуть тягнутися люди. Не можу не посміхатися і не вмію показувати роздратування – тільки спокій, позитив і впевненість!

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: