Resume from December 8, 2023 PRO

Олег

Начальник виробничо-технічного відділу, диспетчер, інженер, кошторисник

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
47 years
City of residence:
Vinnytsia
Ready to work:
Remote, Vinnytsia

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Старший диспетчер

from 06.2011 to now (12 years 11 months)
будівельно-монтажний поїзд №392 Південно-Західної залізниці (будівництво, модернізація та капітальний ремонт контактної підвіски на залізничному транспорті; улаштування ліній електропередач)

Організація має розгалужену мережу мобільних виконробських дільниць з відповідною спеціальною самохідною технікою на залізничному ходу по всій Південно-Західній залізниці для виконання робіт на лініях електропередач. Здійснюю з використанням засобів комп'ютерної техніки, комунікацій та зв'язку оперативне регулювання процесу виконання робіт та інших видів основної діяльності підприємства. Контролюю забезпечення підрозділів підприємства необхідними матеріалами, конструкціями, комплектуючими виробами. Здійснюю оперативний контроль за процесом виконання робіт по виконробським дільницям, що забезпечує максимальне використання виробничих потужностей, складських і вантажно-розвантажувальних операцій за встановленими графіками. Контролюю рух по залізниці спеціального рухомого складу підприємства на виконання робіт та повернення його до місць дислокації. Вживаю заходів щодо запобігання та усунення порушень процесу виконання робіт, залучаючи в разі потреби відповідні служби підприємства та залізниці. Веду диспетчерський журнал, складаю звітні рапорти та іншу технічну документацію про процес виконання робіт. Оформлюю за допомогою спеціального програмного забезпечення АС-Клієнт електронний перевізний документ на рух спеціального рухомого складу.

Начальник виробничо-технічного відділу

from 10.2001 to 06.2010 (8 years 8 months)
Коростенське будівельно-монтажне експлуатаційне управління №4 Південно-Західної залізниці (будівництво, реконструкція, капітальний та поточний ремонт, технічна експлуатація будівель та споруд залізничного транспорту; виготовлення меблів для потреб організацій залізничного транспорту)

У сферу моєї діяльності входило складання річних, квартальних планів виконання робіт, контроль за виконанням планів, узгодження виробничих процесів зі структурними одиницями управління, складання річної та поточних заявок на матеріали та контроль за їх використанням, складання звітної документації та передача в вище стоячі структури, складання актів виконаних робіт за допомогою програмного комплексу АВК – 3 та їх узгодження із замовником, контроль за складанням виконавчої документації. Захист інтересів управління у сфері своєї діяльності, ознайомлення та узагальнення нових технологій та будівельних матеріалів з можливістю подальшого використання при виконанні робіт, участь у технічному навчанні інженерно-технічних працівників, контроль за додержанням чинних нормативних документів у галузі будівництва.

Education

Харківська Державна Академія Залізничного Транспорту

Будівельний факультет, спеціальність - промислове та цивільне будівництво; спеціалізація - реконструкція та технічне обслуговування будівель та споруд на залізничному транспорті, Харків
Higher, from 1997 to 2001 (3 years 9 months)

диплом з відзнакою

Вінницький технікум залізничного транспорту

Будівельне відділення, спеціальність - промислове та цивільне будівництво зі спеціалізацією будівництво та технічна експлуатація будівель і споруд на залізничному транспорті, Вінниця
Specialized secondary, from 1991 to 1996 (4 years 5 months)

Під час проходження виробничої практики у 1995 році три місяці працював муляром в БУ-148 при будівництві 9-ти поверхового житлового будинку та отримав кваліфікацію муляра 4-го розряду.

Knowledge and skills

Користувач Internet Email Робота з оргтехнікою АВК Знання офісних програм Месплан АС Клієнт Спілкування з незнайомими людьми по телефону

Language proficiencies

Russian — fluent

Additional information

По роду своєі діяльності кожного дня спілкуюсь з незнайомими людьми для вирішення нагальних питань. Технічно освідчена людина.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: