Resume from March 18, 2024

Людмила

Корреспондент, редактор, 10 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
62 years
City of residence:
Prosiana
Ready to work:
Dnipro, Kyiv, Remote, Zaporizhzhia

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email, address and Facebook.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Additional information

РЕЗЮМЕ

Федоренко Людмила Андріївна

Журналіст, коректор, перекладач, від 10000 грн./міс.,
Віддалена робота.
Дата рождения: 10 квітня 1962 р. (58 років)
Город: с. Маломихайлівка Покровського (Синельниківського) району
Регион поиска: Дніпропетровськ, Київ, інші регіони
Телефон: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Эл. почта: [open contact info](look above in the "contact info" section)

Опыт работы
редактор відділу листів і культурно-масової роботи
з 02.2006 по 10.2013 (7 років 8 місяців), а також з 02.2017 по сьогодні - літературний працівник КП Редакція газети "Покровський край" (ЗМІ).
Опрацювання листів, що надходять у редакцію, перевірка і підготовка їх до друку в газеті. Висвітлення культурного, освітнього, спортивного (минулого і сучасного) життя в районі. Нариси про людей праці. Інформаційні статті про події, інтерв'ю з посадовцями різних установ. Висвітлення виробництва у північній частині Покровщини. Редагування творів місцевих авторів літературного характеру.

Образование
Вища освіта:
з 09.1980 по 06.1984 р. - Державний педагогічний інститут (ЗНУ), філологічний факультет, вчитель української мови і літератури, Запоріжжя.
З 2006 по 2007 р. – Європейська Школа Кореспондентського Навчання – заочний курс за спеціальністю «журналістика», журналіст – сертифікат з відзнакою.

Дополнительная информация
До роботи в редакції "Покровського краю" працювала корреспондентом-організатором багатотиражної газети «Трибуна колгоспника», позаштатним кореспондентом жіночої газети «Берегиня», літературним працівником, редактором відділу листів і культури редакції газети «Радянське слово» («Покровський край»). Понад 10 років допомагала створювати корпоративну газету ТОВ «ПроскоРесурси» ("Новини ПроскоРесурсів"), кілька років писала статті для обласних газет «Зоря» і «ТВій регіон». Маю більше 40 років загального трудового стажу.
Комунікабельна, працелюбна, відповідальна. Прагну і до професійного, і до індивідуального розвитку. Толерантна до всіх, але не терплю несправедливості.
Член Національної спілки журналістів України з 2006 року.
Захоплююсь поезією, декоративно-вжитковим мистецтвом, вирощуванням квітів. Складаю вірші, пісні, які виконують мої доньки. Публікувалася в пресі Запорізької, Херсонської, Дніпропетровської областей, в альманахах «Весы» (Генічеськ) та «Крила» (Дніпропетровськ), у збірці поезій «Натхненні рідною землею» та інших. Видала збірку власних поезій "Квітка в сяєві долонь" (Київ).
Володію комп’ютером на рівні користувача ПК, вмію працювати в редакторсько-верстальних програмах РМ-6, РМ-6,5, РМ-7. Вільно володію українською, російською мовами, маю робочі знання з французької.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: