Resume from May 4, 2017

Марина

Керівник відділення, відділу банку, 8 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
40 years
City:
Ivano-Frankivsk

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Заступник начальника відділення

from 10.2016 to now (7 years 8 months)
ПАТ "ВЕКТОР БАНК", Ивано-Франковск (Фінанси, банки, страхування)

Організація роботи відділення, операційної роботи та внутрішнього контролю операцій на відділенні; продаж продуктів банку, залучення та обслуговування клієнтів; організація роботи по виконанню бізнес-плану і інших планових показників; підписання договорів, забезпечення матеріальних та грошових цінностей відділення; розподіл функціональних обов'язків між працівниками відділення.

Керівник відділу обслуговування фізичних осіб

from 11.2015 to 03.2016 (4 months)
Перший Український Міжнародний Банк, Ивано-Франковск (Фінанси, банки, страхування)

Виконання функцій керівника відділу, планування та організація роботи відділу, контроль за виконанням планових показників; пошук та залучення нових клієнтів на загально-банківські послуги; забезпечення своєчасності та якості здійснення банківських операцій; контроль за забезпеченням банківських цінностей та дотримання відповідальними працівниками процедур та нормативних документів; проведення презентацій та рекламно-інформаційних заходів; створення сприятливого клімату в колективі.

Головний спеціаліст

from 11.2010 to 12.2015 (5 years 1 month)
ПАТ "БАНК ФОРУМ", Ивано-Франковск (Фінанси, банки, страхування)

Залучення на корпоративне обслуговування клієнтів малого та середнього бізнесу (зарплатні проекти, відкриття рахунків, депозитів, корпоративні карти). З 4 січня 2012 року по 11 грудня 2015 року перебувала в декретній відпусці.

Керівник відділення

from 01.2008 to 08.2010 (2 years 7 months)
ПриватБанк (Фінанси, банки, страхування)

Виконання функцiй керівника вiддiлення; планування та органiзацiя роботи вiддiлення; контроль за виконанням бюджету та планових показникiв; пошук та залучення нових клiєнтiв на загально-банкiвськi послуги; забезпечення своєчасностi та якостi здiйснення банкiвських операцiй згiдно матрицi послуг; контроль за забезпеченням банкiвських цiнностей та дотримання вiдповiдальними працiвниками процедур та нормативних документiв ПриватБанку при роботi з банкiвськими продуктами; проведення презентацiйних та рекламно-iнформацiйних заходiв у центральнiй частинi мiста; cтворення сприятливого клiмату в колективi

Експерт мікрокредитування

from 08.2006 to 01.2008 (1 year 5 months)
ПриватБанк, Івано-Франківськ (Фінанси, банки, страхування)

Пошук та залучення клiєнтiв; збiр та аналiз iнформацiї про фiнансовий стан позичальникiв; вибiр та оцiнка забезпечення по кредиту; участь у засiданнях кредитних комiтетiв; видача нових та монiторинг дiючих мiкрокредитiв; органiзацiя та контроль за своєчаснiстю та повнотою погашення кредитiв; робота з проблемною заборгованiстю; надання консультацiй клiєнтам з приводу кредитування та iнших банкiвських послуг; крос-селiнговi продажi продуктiв корпоративного бiзнесу; участь у семiнарах та тренiнгах; пiдготовка поточної звiтностi по проведеннiй роботi за мiсяць.

Education

Прикарпатський Національний університет ім.В.Стефаника

Економічний факультет, Івано-Франківськ
Higher, from 2008 to 2010 (1 year 9 months)

Прикарпатський Національний університет ім.В.Стефаника

Факультет математики та інформатики, Івано-Франківськ
Higher, from 2001 to 2006 (4 years 10 months)

Additional information

Фундаментальна постановка цілей, висока вмотивованість, стресостійкість та адаптація до будь-якої ситуації, потужна самовіддача та підтвердження амбіцій

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: