Resume from May 15, 2024 PRO

Олександр

Фахівець із впровадження та оптимізації програмного забезпечення

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
38 years
City of residence:
Kyiv
Ready to work:
Kyiv, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Фахівець із впровадження та оптимізації ПЗ

from 01.2006 to now (18 years 4 months)
Проектна робота, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

• Основні навички:
- Постановка/оптимізація складського обліку з нуля;
- Постановка/оптимізація управлінського обліку;
- Супровід складського/управлінського обліку;
- аудит складського обліку;
- оптимізація бізнес-процесів (внутрішні замовлення, відділ логістики, контроль закупівельних цін, собівартість готової продукції);
- аналіз поставлених завдань, написання ТЗ, використання, тестування нововведень у базових конфігураціях 1С;
- проведення тренінгів по супроводу складського та управлінського обліку в ресторанах;
- фінансова безпека.

• Знання систем автоматизації ресторанів:
- Б-52 (бек-офіс, фронт-офіс);
- система автоматизації складського обліку StoreHouse4;
- система автоматизації ресторанів R-Keeper (v.6, v.7);
- система автоматизації складського обліку iikoOffice Chain;
- 1С-Рарус: Комбінат харчування/Управління рестораном;
- 1С:Підприємство. Робота з усіма типовими конфігураціями.

• Постановка складського обліку у ресторанах:
1. Мережа ресторанів "Япона Хата";
2. Ресторан «Верона Піца» (Київ);
3. Ресторан «Піца Овале» (Київ);
4. Ресторан «Старий Млин» (Тернопіль);
5. Ресторан «Каламбур» (Тернопіль);
6. Ресторан «Фламінго» (Тернопіль);
7. Мережа ресторанів "Компот" (Одеса);
8. Ресторан "Дача" (Одеса);
9. Ресторан "Стейк Хаус" (Одеса);
10. Ресторан "Тавернетта" (Одеса);
11. Мережа фастфудів "Ze Donats" (Латвія, Рига);
12. Санаторій "Чорноморець" (Крим);
13. ІБІС.Кулінарний дім (Київ).

• Постановка управлінського обліку у ресторанах:
1. Пляжно-ресторанний комплекс «Лобстер»;
2. Центральний парк Конча-Заспи KNZS
3. Ресторан The CheeseCake (Полтава)
4. Мережа ресторанів Vano Ivano (Київ)

Керівник відділу інформаційних технологій

from 12.2005 to 03.2014 (8 years 3 months)
ЯпонаХата, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

• Автоматизація бізнес-процесів на підприємстві (Керівник проекту) на основі 1с:8.2 УПП, 1с:8.2 Бухгалтерія, StoreHause v4, R-keeper v7 (Центральний офіс + 30 ресторанів):
- розробка ТЗ, тестування, написання інструкцій, проведення тренінгів з нововведень;
- розробка модуля імпорту продажів з R-keeper7 в 1С УПП, налаштування та оптимізація складського обліку, враховуючи специфіку роботи ресторанів;
- Складання шаблонів звітів для керівників з автоматичним надсиланням на пошту;
- Налаштування синхронізації 1С УПП, 1С Бухгалтерія, Клієнт Банк.
• Впровадження бонусної системи R-keeper CRM з авторизацією власників на сайті «Особистий кабінет» для перегляду повної деталізації транзакцій за бонусними картками;
• Автоматизація обслуговування у ресторані:
- оптимізація розподілу місць при посадці гостей та бронюванні;
- розрахунок тривалості часу, який столик буде зайнятий;
- СМС інформування гостей про наявність вільного столика;
- система виклику офіціанта;
- Рішення "мобільний офіціант" на базі iPod Touch 4G та iPad Mini.
• Підготовка та аналіз звітів:
- активність клієнтів по мережі, залежно від сезону, днів тижня, порівняння з попередніми періодами;
- попит готових страв з ресторанів, регіонів, аналіз рентабельності акційних пропозицій;
- аналіз відмов готової продукції в ресторанах;
- Собівартість страв (фактична, планова);
• Створення обліку в ПЗ StoreHouse4, 1С УПП з нуля:
- Введення калькуляцій
- адміністрування бази даних;
- стеження та перевірка документообігу;
- проведення переобліків;
- контроль технологічних карт за продукцією внаслідок результатів переобліків (% відходу, взаємозамінні продукти);
- супровід дій керуючих пов'язаних із закриттям періоду для проведення переобліку, комплектації напівфабрикатів на виробництві та регіонах;
- контроль списання, з якихось причин продуктів на Закладах;
- контроль проведення знижок на закладах.

Education

Національний авіаційний університет

Захист інформації у комп'ютерних системах Фахівець, Київ
Higher, from 2005 to 2010 (5 years)

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: