Resume from April 22, 2024 PRO

Віталій

Програміст CMS Bitrix, CRM Bitrix24 Developer, 80 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
39 years
City of residence:
Other countries
Ready to work:
Dnipro, Kharkiv, Kyiv, Lviv, Odesa, Other countries, Remote, Uzhhorod, Zaporizhzhia

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email, address, Facebook, Instagram and LinkedIn.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Розробник Bitrix24 в міжнародній компанії

from 10.2023 to 01.2024 (3 months)
ItSoft, Dubai, Інші країни (IT)

Назва компанії змінена через умови договору.

Розробник на коробочних версіях Бітрікс24 у Дубаї. Ведення проектів з клієнтами світового рівня, активна комунікація англійською мовою з міжнародними та внутрішніми командами.

Завершив роботу через велику кількість завдань, що вимагали роботи навіть на новорічні свята.

Програміст Бітрікс, Розробник Bitrix24, 1С:Підприємство

from 09.2019 to 03.2022 (2 years 6 months)
Бі Еф Джи, Вишневе (Київська обл.) (Будівельна промисловість, деревообробка)

У 2020 році я обіймав посаду головного програміста в компанії "Kulik Systems" (Бі Еф Джи), спеціалізуючись на розробці та вдосконаленні систем Бітрікс та Бітрікс24. Моєю головною метою було глобалізувати бізнес компанії, зробивши його мультимовним та орієнтованим на різні країни.


У цей період я інтенсивно вдосконалював систему Бітрікс24, внесенням необхідних змін та розширенням її функціоналу. Зокрема, я розробляв модулі та розширення для головного сайту компанії. Однією з ключових досягнень в цей період було створення мультимовності єдиного каталогу товарів, що в значній мірі полегшило взаємодію з клієнтами з різних країн та сприяло глобальному розширенню бізнесу.

IT-спеціаліст

from 01.2012 to 08.2019 (7 years 7 months)
Фрілансер, Ужгород (IT)

Протягом періоду роботи на фрілансі, я спеціалізувався на впровадженні та підтримці систем автоматизації бізнес-процесів. Почавши з впровадження 1С Підприємство, я швидко розширював свої навички та перейшов на роботу з 1С Бітрикс, а пізніше - на платформу Бітрикс24.

У цьому періоді, крім впровадження, я також забезпечував підтримку інтернет-магазинів та брався за різноманітні невеликі разові завдання. У 2016 році моє робоче взаємодію не обмежувалося лише онлайн простором, оскільки я працював з клієнтами в Азербайджані. Було також можливість виїзжати туди у відрядження, де я мав можливість особисто взаємодіяти з клієнтами, вивчати їхні потреби та вносити оптимальні рішення для їх бізнесу. Цей період на фрілансі дозволив мені розвивати не лише технічні навички, але і вміння ефективно комунікувати та вирішувати завдання на різних рівнях.

Education

УЖНУ

Юридичний, Ужгород
Higher, from 2003 to 2009 (6 years)

Заочно

Additional education and certificates

Базовий курс партнера Бітрикс24

2022
Certificate

Адміністратор. Базовий

2017
Certificate

Установка та налаштування

2017
Certificate

Бізнес партнер Бітрикс Управління Сайтом

2021
Certificate

Розробник Bitrix Framework

2022
Certificate

Контент - менеджер

2022
Certificate

Knowledge and skills

Стресостійкість PHP Чесність Наполегливість Вправний Професіоналізм Саморозвиток Дисциплінованість Уміння слухати Bitrix24 settings User Bitrix24 Користувач Бітрікс24 Адміністрування Бітрікс24 1С:Підприємство 1С:Управління торгівлею CSS JavaScript

Language proficiencies

  • English — above average
  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent

References

  • Бойко Михайло

    Бойко Михайло

    Маркетолог

    Contact details are hidden
  • Олександр Полянич

    Олександр Полянич

    Контент-Менеджер

    Contact details are hidden

Additional information

Проживаю на території Індонезії. Тут панує спокійна обстановка, що створює відмінні умови для ефективної роботи. Зазначу, що ранок тут настає на 6 годин швидше від українського часу, що дозволяє мені виконувати завдання, покладені на попередній день, вже на ранок за українським часом. В той же час, ввечері я залишаюся на зв'язку до кінця робочого часу в Україні. Це дозволяє забезпечити ефективну комунікацію та вчасне виконання завдань.

Готовий братися як за невеликі разові завдання, так і за тривалі проекти. Маю гнучкий графік та можливість пристосування до робочих потреб клієнта. Такий підхід дозволяє забезпечити оптимальну продуктивність та високу якість виконання завдань незалежно від їхньої складності та обсягу.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: