Resume from December 14, 2017 PRO

Андрій

Data Scientist, Researcher

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
36 years
City of residence:
Lviv
Ready to work:
Lviv, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and LinkedIn.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Data Scientist

from 12.2015 to now (8 years 5 months)
ArboNed, Утрехт, Hiдерланди (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Обов'язки:Пошук, аналіз, візуалізація та анонімізація даних, побудова моделей прогнозування, робота з базами даних компанії в SQL.
Застосування методів Машинного Навчання. Інтеграція розроблених моделей з локального на серверний рівень за допомогою Microsoft R Server.

Researcher

from 10.2014 to 09.2015 (11 months)
Philips, Ейндховен, Нідерланди (Інновації у сферах охорони здоров'я, споживчих товарів та освітлення)

Однорічний проект, метою якого було моделювання рівня пильності людини протягом дня, як процесу залежного від сну. Якість сну була визначена на основі показників частоти серцевих скорочень. Ця модель є цікавою в межах пошуку нових областей застосування для браслета компанії Philips.

Обов'язки: Планування експерименту для синхронного вимірювання пильності та частоти серцевих скорочень за допомогою браслета Philips. Створення психомоторного тесту пильності (PVT) з використанням Java-програмування. Збір та статистичний аналіз даних експерименту. Побудова алгоритму прогнозування пильності за допомогою машинного навчання, а саме методу опорних векторів (Support Vector Machines).

Analyst

from 01.2013 to 03.2015 (2 years 2 months)
Технічний Університет Ейндховена, пост-магістерська програма "Mathematics for Industry", Ейндховен, Нідерланди (Освіта, робота над спільними проектами з індустріальними компаніями Нідерландів та Європи)

В межах університетської програми були виконані короткострокові проекти для різних голландських промислових компаній. Працював для Allseas, Philips Lighting і SPG Prints B.V.

Обов'язки: Аналіз промислових проблем та побудова математичних моделей. Планування експериментів та збір даних. Підготовка презентацій та технічних звітів.

ПРОЕКТИ

Моделювання процесу трафаретного друку (SPG Prints B.V)
Завдання: Моделювання процесу трафаретного друку з врахуванням геометрії друкувальної сітки, властивостей чорнил та інших параметрів процесу друку.
Результати: Створено моделі для нютонівського та ненютонівського типу чорнил. Запропоновані моделі були співставленні з існуючими в літературі зразками моделей.
Робота з програмами: Matlab.

Аналіз процесу трафаретного друку (SPG Prints B.V)
Завдання: Попередня обробка та аналіз експериментальних даних отриманих на основі процесу трафаретного друку.
Результати: Запрпонована процедура попередньої обробки даних. Визначені найбільш важливі параметри, що впливають на якість друку.
Робота з програмами: Tableau, Matlab, R.

Виявлення бульбашок повітря в процесі струменевого друку (SPG Prints B.V.)
Завдання : Аналіз даних з метою виявлення факторів, що впливають на стабільність процесу струменевого друку
Результати : Розроблено алгоритм для аналізу даних. Запропоновано схеми нових експериментів, які дозволили б визначити причину утворення повітряних бульбашок під час друку.
Робота з програмами : Matlab.

КОРОТКОТЕРМІНОВІ ПРОЕКТИ

Обробка зображень отриманих сканером компанії Allseas (Allseas)
Член групи
Компанія Allseas займається інсталяцією трубопроводів на дні морів та океанів, використовуючи технології спаювання окремих сегментів труб. Для інспекції спаювальних швів використовується спеціально створений для цього сканер. Ціллю проекту було створення алгоритму обробки окремих зображень спаювальних швів, з метою формування панорамного фото області спаювання.

Моделювання процесу “Ротаплейтного друку” (SPG Prints B.V.)
Керівник групи
Метою проекту було моделювання процесу проникнення чорнил через пористу пластину циліндричної форми для друку, так званий “Ротаплейт” (продукт компанії SPG Prints B.V.).

Нелінійні динамічні ефекти в світлодіодних драйверах(Philips Lighting)
Член групи
Проект полягав в створенні алгоритму, який міг би добре пояснити причини та умови виникнення нелінійних динамічних ефектів в світлодіодних драйверах.

Education

Технічний університет Ейндховена

Математика та компютерні науки, Professional Doctorate in Engineering, Ейндховен, Нідерланди
Higher, from 2013 to 2015 (2 years)

Пройшов курс навчання з вивчення статистичного та чисельного аналізу, методів моделювання та симуляції індустріальних процесів різного масштабу.
Пройшов тренінги з технічного письма англійською, розвитку презентаційних здібностей, менеджменту та управління групою людей.

Львівський національний університет ім. Івана Франка

Фізичний, Теоретична фізика, Львів
Higher, from 2005 to 2011 (5 years 9 months)

Отримав ступінь магістра фізики.

Knowledge and skills

Adobe Adobe Photoshop MS Excel HCL Notes Управлінські навички MATLAB MS Project Windows Movie Maker Pinnacle Studio MS PowerPoint Python SQL SSMS Windows MS Word Уміння аналізувати Операційні системи Програмування Фотографія

Language proficiencies

  • English — advanced
  • Russian — fluent
  • Polish — average
  • Dutch — average
  • Ukrainian — fluent

Additional information

Ініціативний, дисциплінований, добре організований, завжди відкритий для співпраці та готовий навчатись новому.


LinkedIn: [open contact info](look above in the "contact info" section)

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: