Resume from April 20, 2017

Сергій

Кухар

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
37 years
City of residence:
Ternopil
Ready to work:
Remote, Ternopil

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

ШЕФ-КУХАР,ЧЛЕН КИЇВСЬКОЇ АСОЦІАЦІЇ ШЕФ-КУХАРІВ

from 01.2007 to now (17 years 4 months)
Професійна розробка меню,тренінги для кухарів,майстер-класи, Тернополь (РОЗРОБКА МЕНЮ ДЛЯ ЗАКЛАДІВ,ТРЕНІНГИ ДЛЯ КУХАРІВ ,МАЙСТЕР-КЛАСИ)

Професійна розробка нового та корекція діючого меню для вашого закладу,(підбір обладнання,проектування кухні,підбір та розробка креативного меню на будь-який смак ,з допомогою якого Ви зможете заробляти більше,навчання персоналу ) ,
Тренінги для кухарів та людей які хочуть дізнатися про тонкощі приготування більше і підвищити свій кулінарний рівень(теорія + практика)
майстер-класи по приготуванню відомих страв світу .

Якщо ви хочете відсвяткувати яскраву подію у вашому житті у нас є-Виїзний фуршет.

про себе:
ШЕФ-КУХАР,ЧЛЕН КИЇВСЬКОЇ АСОЦІАЦІЇ ШЕФ-КУХАРІВ,
АВТОР ТА ВЕДУЧИЙ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ КУЛІНАРНОЇ ПРОГРАМИ (СТРАВА ВІД ШЕФА),
АВТОР КУЛІНАРНИХ СТАТЕЙ ТЕРНОПІЛЬСЬКОГО ГЛЯНЦЕВОГО ЖУРНАЛУ CITI LIFE.
Якщо вас зацікавила інформація щодо розробки меню,тренінгів для кухарів,майстер-класів чи кейтерінгу,дзвоніть [open contact info](look above in the "contact info" section)

Education

ТНТУ

ХАРЧОВИЙ, ТЕРНОПІЛЬ
Higher, from 2009 to 2013 (3 years 9 months)

Освіта
ТНТУ (Україна)
Рік закінчення 2013
Інженер-технолог, спеціаліст
ТВПУ ресторанного сервісу і торгівлі (УКРАЇНА)
Рік закінчення 2009
технік-технолог, молодший спеціаліст
ТВПУ ресторанного сервісу і торгівлі(Україна)
Рік закінчення 2007

Knowledge and skills

Професійна розробка нового та корекція діючого меню для вашого з

Additional information

Я діючий шеф-кухар,з 2011 року Член Київської Асоціації Шеф-Кухарів.Мав досвід роботи у місті Києві з 2008 по 2014 рік ,де мав можливість працювати з відомими шеф-кухарями світу та України у різних закладах з різною кухнею для прикладу Китайська,французька,Італійська японська українська ,також я працюю у стилі фюжин .
З 2015 створив спільно з телеканалом ІНТБ свою авторську програму СТРАВА ВІД ШЕФА,також я веду кулінарну рубрику у журналі CITI LIFE.
з 2015 займаюсь професійною розробкою меню для закладів громадського харчування,мав можливість розробляти меню для закладів Ужгорода,Львова,Рівного,Хмельницького,Тернополя та Тернопільської області.
Також займаюсь корекцією діючого меню добавляючи до нього смачні цікавинки .
Проходив курс підвищення кваліфікації у Польщі ,в Італійського Шеф-кухая Dario Todeschini
Ще для всіх бажаючих ми проводимо майстер-класи по приготуванню відомих страв світу,кулінарні тренінги та займаємось виїзними фуршетами.
Якщо Вас зацікавила інформація щодо інформації яку ви прочитали вище дзвоніть
[open contact info](look above in the "contact info" section)

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: