Сергій
Кухар
- Employment:
- Full-time, part-time.
- Age:
- 37 years
- City of residence:
- Ternopil
- Ready to work:
- Remote, Ternopil
Contact information
The job seeker has entered a phone number, email and address.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/2999501
Work experience
ШЕФ-КУХАР,ЧЛЕН КИЇВСЬКОЇ АСОЦІАЦІЇ ШЕФ-КУХАРІВ
from 01.2007 to now
(17 years 4 months)
Професійна розробка меню,тренінги для кухарів,майстер-класи, Тернополь (РОЗРОБКА МЕНЮ ДЛЯ ЗАКЛАДІВ,ТРЕНІНГИ ДЛЯ КУХАРІВ ,МАЙСТЕР-КЛАСИ)
Професійна розробка нового та корекція діючого меню для вашого закладу,(підбір обладнання,проектування кухні,підбір та розробка креативного меню на будь-який смак ,з допомогою якого Ви зможете заробляти більше,навчання персоналу ) ,
Тренінги для кухарів та людей які хочуть дізнатися про тонкощі приготування більше і підвищити свій кулінарний рівень(теорія + практика)
майстер-класи по приготуванню відомих страв світу .
Якщо ви хочете відсвяткувати яскраву подію у вашому житті у нас є-Виїзний фуршет.
про себе:
ШЕФ-КУХАР,ЧЛЕН КИЇВСЬКОЇ АСОЦІАЦІЇ ШЕФ-КУХАРІВ,
АВТОР ТА ВЕДУЧИЙ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ КУЛІНАРНОЇ ПРОГРАМИ (СТРАВА ВІД ШЕФА),
АВТОР КУЛІНАРНИХ СТАТЕЙ ТЕРНОПІЛЬСЬКОГО ГЛЯНЦЕВОГО ЖУРНАЛУ CITI LIFE.
Якщо вас зацікавила інформація щодо розробки меню,тренінгів для кухарів,майстер-класів чи кейтерінгу,дзвоніть [
Education
ТНТУ
ХАРЧОВИЙ, ТЕРНОПІЛЬ
Higher, from 2009 to 2013 (3 years 9 months)
Освіта
ТНТУ (Україна)
Рік закінчення 2013
Інженер-технолог, спеціаліст
ТВПУ ресторанного сервісу і торгівлі (УКРАЇНА)
Рік закінчення 2009
технік-технолог, молодший спеціаліст
ТВПУ ресторанного сервісу і торгівлі(Україна)
Рік закінчення 2007
Knowledge and skills
Additional information
Я діючий шеф-кухар,з 2011 року Член Київської Асоціації Шеф-Кухарів.Мав досвід роботи у місті Києві з 2008 по 2014 рік ,де мав можливість працювати з відомими шеф-кухарями світу та України у різних закладах з різною кухнею для прикладу Китайська,французька,Італійська японська українська ,також я працюю у стилі фюжин .
З 2015 створив спільно з телеканалом ІНТБ свою авторську програму СТРАВА ВІД ШЕФА,також я веду кулінарну рубрику у журналі CITI LIFE.
з 2015 займаюсь професійною розробкою меню для закладів громадського харчування,мав можливість розробляти меню для закладів Ужгорода,Львова,Рівного,Хмельницького,Тернополя та Тернопільської області.
Також займаюсь корекцією діючого меню добавляючи до нього смачні цікавинки .
Проходив курс підвищення кваліфікації у Польщі ,в Італійського Шеф-кухая Dario Todeschini
Ще для всіх бажаючих ми проводимо майстер-класи по приготуванню відомих страв світу,кулінарні тренінги та займаємось виїзними фуршетами.
Якщо Вас зацікавила інформація щодо інформації яку ви прочитали вище дзвоніть
[
More resumes of this candidate
Chernivtsi (Vinnytsia Region), Ivano-Frankivsk, 5 more cities
Higher education · Full-time, part-time
- ШЕФ-КУХАР,ЧЛЕН КИЇВСЬКОЇ АСОЦІАЦІЇ ШЕФ-КУХАРІВ, Розробка меню,тренінги для кухарів,майстер-класи, 16 years 5 months
Ternopil, Remote
Higher education · Full-time, part-time
- Шеф-кухар, Розробка меню та відкриття закладів громадського харчування з ,"0", 8 years 6 months
- Шеф-кухар, ресторан forum hall, 7 months
Similar candidates
Шеф-кухар (консультація, розробка меню, ребрендинг)
Dnipro, Zaporizhzhia
,
more 8 cities
Помічник на кухню
Ternopil
Шеф-повар
40000 UAH, Kyiv, Remote
Шеф-кухар
35000 UAH, Ternopil, Uzhhorod
,
more 7 cities
Бренд, шеф-кухар, завідувач виробництва, технолог
Kyiv, Other countries, Remote
Адміністратор медичного центу, продавець, кухар
15000 UAH, Ternopil