- PRO
Тарас
Шеф-повар, 200 000 UAH
- Employment type:
- full-time, part-time
- Age:
- 36 years
- City of residence:
- Other countries
- Ready to work:
- Kyiv, Remote
Contact information
The job seeker has entered a phone number , email and address.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/3021113/
Work experience
Шеф-повар
from 09.2023 to now
(1 year 11 months)
Ресторан SchuSchu, Düsseldorf (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-повар
from 10.2022 to 08.2023
(10 months)
Wyndham Grand Novi Vinodolski Resort, Novi Vinodolski (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-повар
from 05.2019 to 10.2022
(3 years 5 months)
компанія «IOneGame», Киев (IT)
Шеф-повар
from 12.2018 to 04.2019
(4 months)
Ресторан Zveju Užega, Шяуляй Литва (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-повар
from 09.2018 to 12.2018
(3 months)
Da Heng, Місто Шицзячжуан, провінція Хебей, Країна Китай (інвестиційна компанія da heng)
Відкриття ресторану з європейською кухнею.
Навчання персоналу (іноземних колег).
Підбір обладнання.
Підбір і закупка продуктів.
Шеф-повар
from 01.2018 to 09.2018
(8 months)
Ресторан ”Одуван”, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-повар
from 03.2017 to 11.2017
(8 months)
Кафе "NOIR", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-повар
from 05.2016 to 03.2017
(10 months)
Гастро-паб «Тесла», Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Су-шеф
from 04.2015 to 05.2016
(1 year 1 month)
Ресторан "Санахант", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Повар Універсал
from 11.2013 to 02.2015
(1 year 3 months)
Ресторан "SAUVAGE", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Повар
from 09.2009 to 02.2013
(3 years 5 months)
Ресторан "Велюр", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Повар
from 10.2007 to 09.2009
(1 year 11 months)
Ресторан "Липский Особняк ", Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Education
Київський Національнио Торгівельно-Економічний Університет
Факультет готельно-ресторанного бізнесу, Київ
Higher, from 2009 to 2013 (3 years 9 months)
Спеціальність: Харчові технології та інженерія
Спеціалізація: Технології в ресторанному господарстві
References
-
Zygimantas Galdikas
General manager, gastro pub Cock Tavern
Contact details are hidden -
Олександр Головачов
Шеф-повар, ресторану «HARVEST
Contact details are hidden
Additional information
Instagram: chef_xto (Chef Taras)
Бажання стати поваром виникло ще в юності, саме тому, по закінченні школи вступив до ВКУ. Отримавши диплом кваліфікованого робітника (кухара 5-го розряду), продовжив розвиватись в цьому напрямку. Вступив на заочну форму навчання до КНТЕУ, одночасно працюючи в ресторанах Києва, де отримав досвід роботи в готельно-ресторанному бізнесі не лише як повар. Працюючи в різних ресторанах, накопичив багаж знань різних стилів європейської, французької та італійської кухні.
Позитивні якості: комунікабельний, стресостійкий, відповідальний, витривалий та пунктуальний, без шкідливих звичок.
Хоббі: змішані стилі єдиноборств. Турнір з фрі-файту 2009р. м.Київ – І місце. Турнір з MMA 2014р м.Київ – III місце.
Similar candidates
-
Шеф-кухар (розробка меню)
Kyiv, Cherkasy -
Шеф-кухар, сушeф
Kyiv -
Шеф-кухар
Kyiv -
Су-шеф
Kyiv -
Бренд-шеф
Kyiv -
Шеф-кухар
40000 UAH, Kyiv, Other countries