• PRO

Тарас

Шеф-повар, 200 000 UAH

Employment type:
full-time, part-time
Age:
36 years
City of residence:
Other countries
Ready to work:
Kyiv, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Шеф-повар

from 09.2023 to now (1 year 11 months)
Ресторан SchuSchu, Düsseldorf (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-повар

from 10.2022 to 08.2023 (10 months)
Wyndham Grand Novi Vinodolski Resort, Novi Vinodolski (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-повар

from 05.2019 to 10.2022 (3 years 5 months)
компанія «IOneGame», Киев (IT)

Шеф-повар

from 12.2018 to 04.2019 (4 months)
Ресторан Zveju Užega, Шяуляй Литва (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-повар

from 09.2018 to 12.2018 (3 months)
Da Heng, Місто Шицзячжуан, провінція Хебей, Країна Китай (інвестиційна компанія da heng)

Відкриття ресторану з європейською кухнею.
Навчання персоналу (іноземних колег).
Підбір обладнання.
Підбір і закупка продуктів.

Шеф-повар

from 01.2018 to 09.2018 (8 months)
Ресторан ”Одуван”, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-повар

from 03.2017 to 11.2017 (8 months)
Кафе "NOIR", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-повар

from 05.2016 to 03.2017 (10 months)
Гастро-паб «Тесла», Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Су-шеф

from 04.2015 to 05.2016 (1 year 1 month)
Ресторан "Санахант", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Повар Універсал

from 11.2013 to 02.2015 (1 year 3 months)
Ресторан "SAUVAGE", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Повар

from 09.2009 to 02.2013 (3 years 5 months)
Ресторан "Велюр", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Повар

from 10.2007 to 09.2009 (1 year 11 months)
Ресторан "Липский Особняк ", Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Education

Київський Національнио Торгівельно-Економічний Університет

Факультет готельно-ресторанного бізнесу, Київ
Higher, from 2009 to 2013 (3 years 9 months)

Спеціальність: Харчові технології та інженерія
Спеціалізація: Технології в ресторанному господарстві

References

  • Zygimantas Galdikas

    Zygimantas Galdikas

    General manager, gastro pub Cock Tavern

    Contact details are hidden
  • Олександр Головачов

    Олександр Головачов

    Шеф-повар, ресторану «HARVEST

    Contact details are hidden

Additional information

Instagram: chef_xto (Chef Taras)
Бажання стати поваром виникло ще в юності, саме тому, по закінченні школи вступив до ВКУ. Отримавши диплом кваліфікованого робітника (кухара 5-го розряду), продовжив розвиватись в цьому напрямку. Вступив на заочну форму навчання до КНТЕУ, одночасно працюючи в ресторанах Києва, де отримав досвід роботи в готельно-ресторанному бізнесі не лише як повар. Працюючи в різних ресторанах, накопичив багаж знань різних стилів європейської, французької та італійської кухні.

Позитивні якості: комунікабельний, стресостійкий, відповідальний, витривалий та пунктуальний, без шкідливих звичок.

Хоббі: змішані стилі єдиноборств. Турнір з фрі-файту 2009р. м.Київ – І місце. Турнір з MMA 2014р м.Київ – III місце.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: