Resume from September 3, 2015 PRO

Лариса

Начальник виробничо-технологічної лабораорії, 8 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
48 years
City of residence:
Bilohiria
Ready to work:
Bilohiria, Kyiv, Odesa, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Начальник виробничо-технологічної лабораторії.

from 12.2012 to 11.2014 (1 year 11 months)
Філія ПрАТ «Зернопродук МХП» «Ямпільський елеватор», смт. Ямпіль, Хмельницька обл. (Приймання, зберігання та відвантаження зернових та олійних культур)

Організація та введення в дію виробничо-технологічної лабораторії. Облаштування лабораторії, придбання та розташування лабораторного обладнання згідно норм і зручності експлуатації персоналом лабораторії. Підбір та навчання персоналу. Контроль якості вхідного - вихідного зерна, контроль очистки, сушки, відвантаження в порти. Робота по договорах з контрагентами, контроль за фінансовими потоками, ведення переговорів, работа з документацією ( рахунки, накладні, доручення, акти і т.д.), знання ПК (Пакет Microsoft Office, интернет).

Начальник відділу маркетингу. Начальник відділу нерухомості та експлуатації транспортних засобів

from 12.2005 to 06.2010 (4 years 6 months)
Дочірне підприємство "Укрмонолітспецбуд" ДАТ Будівельна компанія "Укрбуд", Київ (Будівництво, здача в оренду приміщень та транспортних засобів. Продаж будівельних матеріалів (ЖБВ) та металопрокату.)

Заключення та ведення договорів з контрагентами, аналіз, контроль за фінансовими потоками, підготовка проектів, розширення клієнтської бази, логістика, транспортування і т.д..

Education

Одеська державна академія харчових технологій

Зберігання та переробка зерна. Технолог зернопереробної промисловості., Одеса
Unfinished higher, from 1998 to 2001 (2 years 9 months)

Дана спеціальність надає можливість працювати: лаборантом-технологом, начальником виробничо-технологічної лабораторії, техніком-технологом на елеваторах, мукомельних заводах, комбікормових заводах, крупозаводах.

Additional information


Знання мов: українська, російська, німецька (початковий рівень)
Навички роботи з ПК: Windows, MS Office, Internet.
Особисті якості: пунктуальна, дисциплінована, комунікабельна, відповідальна, ініціативна, працьовита, чесна, порядна, виконавча, хороший організатор, здатна приймати рішення, вимоглива до себе та інших.

Similar candidates

All similar candidates