Resume from April 29, 2024 PRO

Аліна

Перекладач турецької мови в Стамбул (Туреччина)

Employment:
Part-time.
Age:
38 years
City of residence:
Kyiv
Ready to work:
Other countries

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email, address and LinkedIn.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Перекладач турецької мови

from 05.2012 to now (12 years)
Freelance, Istanbul (Консалтинг, бухгалтерія, аудит)

Як пристрасний і досвідчений перекладач, я спеціалізуюся на забезпеченні ефективного спілкування серед залучених сторін та сприянні міжкультурному розумінню. Моя місія полягає у тому, щоб забезпечити успішні комунікації в мультикультурному бізнес-середовищі в Європі та Азії.

Мою пристрасть до мов живить моя любов до мандрів. Споглядаючи культурну різноманітність різних куточків світу, я вдосконалюю свої лінгвістичні навички, розширюю кругозір та знайомлюся з нюансами місцевої ділової практики. Це поєднання мовної експертизи та культурної обізнаності робить мене цінним активом для клієнтів, які зацікавлені у розвитку міжнародної співпраці.

Незалежно від того, чи потрібен вам регулярний мовний супровід спеціаліста-фрілансера для ваших бізнес-цілей, чи фізична присутність перекладача на вашому наступному міжнародному бізнес-заході, зв'яжіться зі мною! Давайте разом створимо світ, в якому спілкування не знає кордонів, і кожна взаємодія бездоганно інтерпретується на зрозумілу з метою покращення глобального розуміння та співпраці.

Моя спеціалізація:

Виставки та бізнес-заходи: використовуючи свій мовний досвід, я перекладаю на різних виставках та бізнес-заходах в Туреччині, Європі та Азії, допомагаю своїм клієнтам почуватися вільно та комфортно в іноземному мовному середовищі.

Послідовний переклад та мовний супровід: я пропоную комплексну мовну підтримку та надаю послуги мовного супроводу під час ділових поїздок в Туреччині, Європі та за її межами. Добре розуміючись на мовних нюансах та організації бізнес-поїздок, я забезпечую ефективну комунікацію моїх клієнтів, які виходять на нові території.

Дистанційний усний переклад та повний мовний супровід вашого бізнесу: в епоху цифрових технологій співпраця з мовним спеціалістом дистанційно — це ефективно та зручно. Конференц-дзвінки, перемовини та презентації на базі онлайн платформ Zoom, Teams, Whatsapp, усний переклад під час телефонної розмови (OPI) - ви призначаєте час, я підключаюсь.

Education

Київський інститут східної лінгвістики та права

Сходознавство, турецька мова та література, перекладач, Київ
Higher, from 2002 to 2006 (4 years)

Knowledge and skills

Послідовний переклад Виставки Бізнес-заходи Мовний супровід Усний переклад Технічний переклад Дистанційний усний переклад Онлайн-переклад Турецька мова Українська мова Англійська мова Російська мова Організаторські здібності Уважність до деталей

Language proficiencies

  • Turkish — fluent
  • English — advanced
  • Russian — fluent
  • Ukrainian — fluent
  • Spanish — beginner

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: