Resume from July 2, 2017

Маряна

Обліковець, 3 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
31 years
City:
Mukachevo

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Education

Вище професійне училище №3

Обліковець, оператор компьютерного набору., Мукачево
Specialized secondary, from 2010 to 2012 (1 year 5 months)

Професія обліковця передбачає володіння комп’ютером на належному рівні, для ефективної роботи в спеціалізованих пакетах автоматизації обліку.

Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних веде роботи по різних видах оперативного обліку, проводить відповідні записи в первинних документах по видах обліку, в журналах або на картках, підраховує підсумки і складає встановлену звітність, відомості і зведення, приймає необхідні заходи по використанню сучасних технічних засобів, саме тому обліковець має вільно володіти комп’ютером, спеціальним програмним забезпеченням та виконувати обов’язки оператора комп’ютерного набору: набирати І обробляти інформацію на комп’ютері відповідно до поставлених вимог; сортувати матеріали, формувати пакети документів, оперувати з файлами, консолідувати данні звітів; виконувати арифметичні розрахунки, складати таблиці; вести бази даних, заповнювати форми, виконувати друк документів; стежити за станом комп’ютера, монітора, принтера і інших засобів.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: