Resume from April 1, 2019

Personal information hidden

This job seeker decided to hide his personal information and contact info, but you can send a message to him or suggest a job to him.

This job seeker has chosen to hide his personal information and contact info. You can contact him using this page: https://www.work.ua/resumes/312634

Фінансовий аналітик

Employment:
Full-time.
City:
Kyiv

Contact information

This job seeker has hidden his personal information, but you can send him a message or suggest a job to him if you open his contact info.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Головний економіст департаменту планування та контролю

from 01.2017 to now (7 years 4 months)
Фінанси, банки, страхування

Регулярна звітність результатів роботи мережі відділень, бізнес-підрозділів (в т.ч. в розрізі клієнтів): портфельні показники, P&L; виконання планових показників; продуктовий cross-sell.

Фінансовий аналітик департаменту фінансів

from 06.2016 to 12.2016 (6 months)
Банк Траст, Киев (Фінанси, банки, страхування)

Створення управлінської звітності практично з «нуля», зокрема баланс та PL, звітність по кредитам, депозитам, картковому бізнесу в різних розрізах, звітність по результатам роботи мережі відділень, торгових точок (ТЕК) та аналіз ефективності їх діяльності.

Головний фахівець відділу бізнес-планування департаменту фінансів

from 04.2014 to 06.2016 (2 years 2 months)
Банк Михайлівський, Киев (Фінанси, банки, страхування)

Регулярна щоденна, щотижнева управлінська звітність; щомісячні звіти результатів діяльності мережі відділень, точок продажів, регіонів та бізнес-напрямків (створював звітність з «нуля»); презентаційні матеріали на засідання Правління та інші зустрічі керівництва; розробка нових звітів за запитом та їх супроводження; одноразові задачі.

Керівник з аналізу і підтримки продажів корпоративного бізнесу

from 01.2010 to 02.2014 (4 years 1 month)
Альфа-банк (Фінанси, банки, страхування)

Основні функціональні обов’язки: місячна і тижнева управлінська звітність всередині блоку та взаємодія в даному напрямку з фінансовим та іншими блоками банку; розрахунок мотивації менеджерів за діючими в банку програмами; аналіз діяльності блоку; надання інформації за запитами внутрішніх та завнішніх підрозділів; підготовка презентаційних матеріалів на різного роду заходи і зустрічі (Наглядові ради, Правління, КУАП і т.д); аналіз клієнтської бази на ринку (кредити, депозити, виручка, імпорт, експорт в різних розрізах). Також в різний час займався щоденною звітністю блоку, прогнозуванням результатів блоку, підготовкою короткотривалих чи одноразових звітів.
В різний час був відмічений грамотами і грошовими преміями за гарне і якісне виконання своїх обов'язків, оптимізацію звітів.

Провідний економіст

from 08.2006 to 12.2009 (3 years 4 months)
УкрСиббанк (Фінанси, банки, страхування)

Фінансове бюджетування (складання планового балансу, звіту про прибутки і збитки, адекватність капіталу, розрахунок ключових показників банку) та прогнозування на місячній, квартальній і річній основі. Також займався підготовкою матеріалів для Наглядової ради і інших оперативних нарад, для надання різним внутрішнім і зовнішнім користувачам. Готував деякі інші управлінські звіти, здійснював аналіз даних за запитами підрозділів чи керівництва банку/департаменту.

Education

Київський національний економічний університет ім.. В.Гетьмана

Кредитно-економічний факультет (банківська справа), Київ
Higher, from 2001 to 2006 (4 years 9 months)

Магістр (диплом з відзнакою). Навчався в групі з посиленим вивченням англійської мови.
Паралельно закінчив військову кафедру при Національному авіаційному університеті.

Knowledge and skills

MS Excel MS PowerPoint SQL VBA SR-Bank Проведення презентацій PL Банківська справа АБС

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • English — advanced

References

Заіка Сергій

Заіка Сергій

Керівник по роботі з персоналом корпоративно-інвестиційного блоку, Альфа-банк

Contact details are hidden

Additional information

Маю значний досвід роботи з великими масивами даних (в основному в Excel, зокрема робота зі зведеними таблицями, графіками, і PL SQL), підготовки презентацій (українською, російською та англійською мовами), написання коментарів до презентацій (українською, російською та англійською мовами). Проходив тренінги з планування і бюджетування, створення презентацій.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: