Resume from June 15, 2023 PRO

Валентин

Головний інженер, технічний директор, керівник проєкту

Employment:
Full-time.
Age:
35 years
City of residence:
Kyiv
Ready to work:
Kherson, Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Провідний-інженер

from 01.2023 to 06.2023 (5 months)
СТМ-енерго, Київ (Енергетика)

В якості провідного-інженера виконував: аналіз кошторисів АВК та їх коригування структури кошторису, аналіз проектних рішень готових тендерних пропозицій, а також підготовка технічної документації для нових тендерних пропозицій. Організація та підготовка будівельних робіт до початку будівництва об'єктів. Розробка технічних завдань на проектування та розробка ПВР, ОДР проектів, розробка детальних календарних графіків робіт. Комунікація з проектувальниками та постачальниками, листування з замовником. Виїзди на об'єкти будівництва. Комунікація з замовником. Підбір будівельної техніки для проведення будівельно-монтажних робіт та необхідного обладнання.
Досягнення:
Якісний супровід будівельно-технічної частини робіт, запуск двох об'єктів будівництва, виграш в двох тендерах(надання технічної інформації згідно вимог).
Власна розробка автоматизованої системи побудови календарних графіків(програма на базі ексель повністью замінює MSProject, можна використовувати з АВК).

Головний інженер

from 07.2020 to 10.2022 (2 years 3 months)
ТОВ «Ф7 ГРУП», Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Контроль та та організація повного циклу виконання робіт на будівельних майданчиках. Комунікація з представниками Замовників.
Рішення поточних завдань будівельного підрозділу згідно ввірених повноважень та поставлених задач. Налаштування всіх процесів на будівельній ділянці згідно кадрової структури. Забезпечення виконання виробничих завдань відповідно до графіків і проектів виконання робіт.
Виконання посадових обов'язків головного інженера підприємства, введення виробництва, контроль та інженерно-технічний супровід об'єктів будівництва.

Передове досягнення в автоматизації робіт на буд майданчиках: власна розробка автоматизованого 3D програмного комплексу для підрахунку виконаних кладочних робіт в реальному часі з веденням 3d моделі та прив'язкою до каменяра виконавця, з підрахунком вартості та основних матеріалів.
---будівельні майданчики:
ЖК DIADANS / Діаданс «Будівництво житлово-адміністративного комплексу з вбудованими та прибудованими приміщеннями громадського призначення та наземними і підземними паркінгами на місці майнового комплексу хлібокомбінату №1, цех №2 (літ. А, Г, Б, В, Е, Д), що зноситься на вул. Євгена Коновальця, 19 у Печерському районі м. Києва» 2секції 33поверхи, загально будівельні роботи(кладочні роботи 16тис.куб).

ЖК FJORD / ФІОРД «Будівництво житлово-офісного комплексу з об'єктами громадського розважального призначення, підземними і наземними паркінгами у Військовому проїзді, 8 у Печерському районі м. Києва»
2секції 23поверхи, загально будівельні роботи.

ЖК Poetica «Будівництво житлового комплексу на вул. Дегтярівській, 25-А у Шевченківському районі м. Києва»
1секція 29поверхи, загально будівельні роботи.

Головний інженер

from 07.2017 to 12.2019 (2 years 5 months)
ТОВ «Укрдобробуд», Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Обов’язки:
Контроль повного циклу виконання робіт на будівельних майданчиках по Україні.
Спілкування з представниками Замовників.
Рішення поточних завдань підрозділу згідно ввірених повноважень.
Налаштування всіх процесів на будівельній ділянці згідно кадрової структури.
Забезпечення виконання виробничих завдань відповідно до графіків і проектів виконання робіт, введення об'єктів у дію в строки.
Виконання посадових обов'язків головного інженера підприємства, введення виробництва, контроль та інженерно-технічний супровід об'єктів будівництва.
--- Об'єкти виконанні та введені в експлуатацію:
1.Капітальний ремонт по ліквідації наслідків надзвичайної ситуації(буревій від 01.07.2017) з відновленням функціонування "Комплексу по прийманню,зберіганню та відвантаженню зернових та олійних культур ТОВ СП "Нібулон" Філія "Золотоніська".
2.Перегрузочный терминал ООО СП «Нибулон» для перевалки зерновых и маслиничных культур и Маслоэкстракционный завод в г. Николаеве по ул. Каботажный спуск, 1. Строительство грузового причала №2 до 222м
3.«Будівництво вантажного причалу 150м. з мережами водопостачання та каналізації на об`єкті транспортної інфраструктури - Перевантажувальному терміналі з відвантаження зернових та олійних культур на річковий транспорт ТОВ СП " НІБУЛОН" за адресою : с. Тернівка, Тернівська сільська рада , Вільнянського району, Запорізької області» там же
4.«Улаштування залізобетонних фундаментів зерносховищ на 5,5 тис тн з естакадами та галереями поз. 1.7-1.9 з фундаментами під вентилятори (12шт) та ПГ3 і ПГ4. Улаштування залізобетонних фундаментів зерносховищ на 2,3 тис.т. з активним вентилюванням, естакадами та галереями поз.1.16-.1.15, сушарки поз.5.2 та силосів вологого зерна з естакадами поз.1.19-1.20, при будівництві об’єкта транспортної інфраструктури - Перевантажувальному терміналі з відвантаження зернових та олійних культур на річковий транспорт ТОВ СП " НІБУЛОН" за адресою : с. Тернівка, Тернівська сільська рада , Вільнянського району, Запорізької області»

Начальник будівельної дільниці

from 02.2017 to 07.2017 (5 months)
ТОВ "Стройеліткомфорт", Херсон (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Переведений на посаду начальника дільниці на будівельний майданчик за адресою: проспект Ушакова, 62а.
Ведення та контроль якості виконання покрівельних робіт.
Ведення та контроль якості виконання опоряджувальних робіт.
Взаємодія з представниками замовника та технаглядом.
Закриття нарядів, та актів виконаних робіт.
Контроль та керівництво над іншими підрядниками.
Завершення будівництва.

Виконроб

from 09.2016 to 03.2017 (6 months)
ООО "Стройэлиткомфорт", Херсон (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Очолив повний цикл будівельних робіт на будівництві 10 поверхового будинку за адресою м.Херсон вул.Ушакова 62,а
Контроль та керівництво а також організація робочих процесів на будівельному майданчику, складування матеріалів, стеження за якістю будівельних матеріалів, акти, наряди, розробка креслень, взаємодія з проектною організацією та технаглядом.
Організація робіт та робітників.
Введення та контроль монолітних робіт.
Введення та контроль мурувальних робіт.
Введення та контроль опоряджувальних робіт.
Контроль робіт з підключення будинку до мереж водопостачання, каналізації та газопостачання та електрики.

Інженер-конструктор

from 05.2014 to 05.2015 (1 year)
«Ozfatihler», Турція, Конья (Машинобудування)

Розробка креслень кранового обладнання, навчання співробітників, розробка каталогу компанії на 4 мовах, робота з замовленнями в міжнародній торгівлі.

Інженер-проєктувальник

from 02.2013 to 04.2014 (1 year 2 months)
ТОВ «Архиматика», Киев (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Розробка РД на стадії ПП,П,РП(розділу АР), вузли, деталі, архітектурні плани, відомості та специфікації , виїзди на будівельний майданчик в якості авторського нагляду , робота з замовником, погодження проектних рішень з сумісними спеціалістами та інше.
Збудовані об'єкти:
1.«Комфорт-Таун» Житлово-офісний торговельний комплекс з вбудовано-прибудованими приміщеннями громадського, соціального та торговельного призначення, з підземним та наземним паркінгами на вул. Регенераторній, 4 у Дніпровському районі м. Києва. (Детский сад и школа, жилые 13-тая очередь строительства, проект реконструкции «Академия Современного Образования "А+"».
2.«ТРЦ Республика» Житлова та громадська забудова з автовокзалом на території по вул. Кільцева дорога, 1, 1а, 1в, обмеженій вул. Кільцева дорога, західною межею забудови по вулицям Теремківській та Жулянській і міською межею, у Голосіївському районі м.Києва

Інженер-будівельник, інженер-проектувальник

from 05.2007 to 01.2013 (5 years 8 months)
ОАО «Химнефтемашпроект», Киев (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Разработка РД на стадии ПП,П,РП(раздела АР), выполнение демонстрационных материалов, авторский надзор, руководитель группы.
Объекты:
1.ООО "ВРС" Производственно-складской комплекс в с. Новые Петровцы (Рабочий проект);
2.OOO "Алакор Инновейшн" Проектирование логистического центра на территории Крушинского сельсовета Васильковского района Киевской обл. (Проект, рабочий проект);
3.ЗАО "ДКС Украины" Проектирование складских помещений и производственного комплекса по производству систем для прокладки электрических и информационных сетей из ПВХ та полиэтилена в с. Иванково, Бориспольского района Киевской области. (Проект);
4.ООО "АЛАКОР СИТИ" Проектирование “Торгово-складского комплекса с офисными помещениями и парковкой “Art MALL” на пересечении улицы Академика Заболотного и Столичного шоссе в Голосиевском районе г. Киева". (Проект, рабочий проект, строительство);
5.ЧАО "ДКС Украины" Проектирование складских помещений и производственного комплекса по производству систем для прокладывания электрических и информационных сетей из ПВХ та полиэтилена в с. Иванково, Бориспольского района Киевской области. (Рабочий проект, строительство);

Education

КНУБА

МБГ, інженер-будівельник, Київ
Higher, from 2006 to 2012 (6 years)

Диплом с відзнакою
Магістр з будівництва та цивільної інженерії за спеціалізацією «Міське будівництво та господарство».
Кваліфікація: інженер-будівельник, інженер-проектувальник.

Additional education and certificates

Necmettin Erbakan Üniversitesi Турция

2015, 5 месяцев

Knowledge and skills

MS Excel MS Word MS Office Користувач Internet MS PowerPoint MS Outlook Adobe Photoshop AutoCAD ArchiCAD Autodesk 3ds Max Google Sheets Google Autodesk Revit MindManager DIAlux BIM BricsCAD mental ray Rhinoceros Авторський нагляд на будівництві Знання та вміння користуватися нормативною документацією Вміння працювати з BIM моделями, розробка 3D моделей Володіння інженерними програмними комплексами та базами даних AutoCAD Civil 3D Grasshopper Пользователь Internet MS Project V-Ray Google Форми

Language proficiencies

  • English — average
  • Turkish — beginner
  • Ukrainian — fluent

Additional information

Ділові навички: вміння працювати в команді, відповідальність, комунікуючі навички, пунктуальний, швидко навчаюсь, вміння самостійно мислити та приймати складні рішення, ініціативний, організований, готовий удосконалювати себе та робочі процеси.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: